merylyn Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Iskam da vi popitam dali sa hubavi mp3-playerite CANYON?za6toto smqtam da si vzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ами не са от най-хубавите, лично за мен звука не е толкова силен, колкото трябва да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ами не са от най-хубавите, лично за мен звука не е толкова силен, колкото трябва да е. <{POST_SNAPBACK}> А да ми препоръчаш някой, че и аз мисля да си купувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 С удоволствие, но ми кажи колко пари си приготвил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 А да ми препоръчаш някой, че и аз мисля да си купувам <{POST_SNAPBACK}> http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=23615 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 С удоволствие, но ми кажи колко пари си приготвил. <{POST_SNAPBACK}> Ами незнам цените и затова ако можеш да ми кажеш някои примерни Да кажем 150лв. Дайте някакви идеи може и да е по-скъпо, това е ориентировъчна цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 да ,нищо че си има тема!все пак,аз сам с такъв и сам доволна,с изключение на слушалките магазина от който си го взех-големи лишпери са!"слушалките не са гаранционни"бла бла бла!свирят наистина много хубаво,но лявата не спира да се пре****а смениха ми ги веднъж и стига толкова,просто си ги продават дефектни! накрая си купих нови,не от техния магазин,и сам very happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.