Jump to content
BulForum.com

женска сиамка в беда !

Recommended Posts

Предлагаме на съвестни стопaни една сиамка с не особено лека съдба. Животното бе донесено от група деца, намерили го полуживо под една кола. След проведения преглед бе установено, че животното е с неприключило раждане и бе направена операция за отстраняване на гниещата вече матка. След няколко дни се установи, че животното е собственост на една жена, която обясни, че след като котката родила едно коте, на следващия ден родила още едно мъртво коте и след това замирисала лошо. Поради този факт тя я завила във вестник и я хвърлила от прозореца (едно малко уточнение - въпросният прозорец се намира на седмия етаж на жилищен блок). След като е очевидно, че жената очевидно не е в състояние да осигури нормални грижи за тази котка, ние решихме, че е по-добре да дадем котката на хора, които биха я отглеждали правилно и биха й осигурили любов и спокойствие. Надяваме се, че някой ще прояви интерес и ще ни се обади на телефон 02/822-03-26.

Обявата не е моя, поствам я с цел да помогна на котето. Благодаря на всички отзовали се !

Много луди хора има . ''Завияа я във вестник и я хвърлила през прозореца''

Тва ако беше в Америка щяха да я арестуват.

Нямате си представа колко тъжно ми стана докато четях това. Толкова съжалявам, че не съм в София, за да я взема. Това ми е любимата порода котки.

тя я завила във вестник и я хвърлила от прозореца (едно малко уточнение - въпросният прозорец се намира на седмия етаж на жилищен блок).

ima li takiva hora :confused

ne moga da povqrvam tva ne e 4ove6ko

ako be6e na zapad 6tqha da q sydqt, ako taq mi padne ne znam kvo 6a i se slu4i :angry: bezotgovorna rabota

za syjalenie nqmam jivotin4e v apartamenta ina4e mnogo obi4am kotkite :wub:

nadqvam se za tova kote da se namerqt dobri i grijovni stopani :)

ako stava duma za sf pusni obqva v foruma na data.bg tam 6te q vidqt dosta hora

Ama tq kvo si e pomislila 4e e umrqla li?za tva li q e hvyrlila?i daje da be6e umrqla tova li e mqsto za hvyrlqne na bokluci a za jivotni da ne go govorim.Ot ei takiva otrepki to4no bylgariq e na toq hal sega!

Ama tq kvo si e pomislila 4e e umrqla li?za tva li q e hvyrlila?i daje da be6e umrqla tova li e mqsto za hvyrlqne na bokluci a za jivotni da ne go govorim.Ot ei takiva otrepki to4no bylgariq e na toq hal sega!

а от такива дето не четат.. само флууд става. прочети първия пост пак и по-точно ето това: "след като котката родила едно коте, на следващия ден родила още едно мъртво коте и след това замирисала лошо. Поради този факт тя я завила във вестник и я хвърлила от прозореца"

Боже.... Нашето семейство обожаваме породисти котки, но в момента имаме дибел и пухкав персиец, който най-много да довърши това животинче, пък и се намира чак в София.

Само като прочетох първия пост и ми стана лошо... дано се намери кой да се гриже за котката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...