Jump to content
BulForum.com

Идеи как да пуснем Colin McRae 1?

Curunir

Recommended Posts

Проблемът е много досаден. Първо изобщо не тръгва. После слагаш едно compatibility за Win95/98 и тръгва, но забива няколко секунди след като те пусне на трасето. Като начало графичната карта не се разпознава от играта и се засича като Device 0. Специално моята е Gforce 2 64 ram, но вярвам, че подобни дрисливи проблеми се получава с всичко по-ново. Пробвах да форсирам и да излъжа играта, че имам някоя от поддържаните карти, но пак забива. Пробвах и да намаля/изключа някой от ефектите, но резултат почти никакъв, просто забива малко по-късно. Сложих и единствения официален пач, пак нищо.

Скоро ще извадя главата на някой наоколо. :ph34r:

Идеи или някакъв предишен опит с играта?

Пич, играта е '98, и поддържа лайна от сорта на S3 Virge, Matrox и Rendition. Мисля, че е малко тъпо да ми заявиш, че няма проблем при положение, че аз казвам, че има и то много сериозен. :confused

Пич, играта е '98, и поддържа лайна от сорта на S3 Virge, Matrox и Rendition. Мисля, че е малко тъпо да ми заявиш, че няма проблем при положение, че аз казвам, че има и то много сериозен.  :confused

Значи се бъркам с 2-ката. моя грешка. но пък от друга страна... играта търси графичния адаптер в драйверите. на мен даже ми излизат на игрите :

Radeon ****

Radeon **** Secondary

както са си в драйвърите (незнайно защо). при мен Rally Championship (която е от същата година като McRae).. ми върви без проблем.

и аз имам един въпрос. защо не играеш втората част, а се напъваш на първата след като втората е и по-добра.

Първата е готина..ама и аз имах същия проблем..като ми се приигра единицата..и затова препсувах няколко пъти и си качих 3-ката(тогава беше излязла).Нямам представа как да се подкара тая единица :wacko:

Единицата е яка бе, Wooxman. Има много хубави писти, а и физиката и управлението ми харесват, при всички положения са по-добре от ужасната боза на CMR 3.

[Edit] Добре, че имам правилните приятели в irc. Теоретично единствения шанс играта да се пусне успешно на WinXP е следният пач:

http://www.thegamestree.co.uk/cmronw2k.zip

Процедира се така:

1) Инсталация

2) Слагане на официалния CMR 1 версия 1.5 европейски пач (има го на http://www.3dgamers.com/games/colinmcrae/downloads/)

3) Пуска се cmronw2k.exe от zip-а от първия линк и се пачва

4) Пуска се Rally.exe, което е стартовия файл на играта и всичко трябва да е безпроблемно

По-късно ще преинсталирам и ще видим дали става. [/Edit]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...