Curunir Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Проблемът е много досаден. Първо изобщо не тръгва. После слагаш едно compatibility за Win95/98 и тръгва, но забива няколко секунди след като те пусне на трасето. Като начало графичната карта не се разпознава от играта и се засича като Device 0. Специално моята е Gforce 2 64 ram, но вярвам, че подобни дрисливи проблеми се получава с всичко по-ново. Пробвах да форсирам и да излъжа играта, че имам някоя от поддържаните карти, но пак забива. Пробвах и да намаля/изключа някой от ефектите, но резултат почти никакъв, просто забива малко по-късно. Сложих и единствения официален пач, пак нищо. Скоро ще извадя главата на някой наоколо. :ph34r: Идеи или някакъв предишен опит с играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Купи си някаква праисторическа карта, като играта, и играй Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Хаха, да! Идеята е желязна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 GF2 мисля, че си е точно от времето на играта. така че не трябва да прави проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Пич, играта е '98, и поддържа лайна от сорта на S3 Virge, Matrox и Rendition. Мисля, че е малко тъпо да ми заявиш, че няма проблем при положение, че аз казвам, че има и то много сериозен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Пич, играта е '98, и поддържа лайна от сорта на S3 Virge, Matrox и Rendition. Мисля, че е малко тъпо да ми заявиш, че няма проблем при положение, че аз казвам, че има и то много сериозен. Значи се бъркам с 2-ката. моя грешка. но пък от друга страна... играта търси графичния адаптер в драйверите. на мен даже ми излизат на игрите : Radeon **** Radeon **** Secondary както са си в драйвърите (незнайно защо). при мен Rally Championship (която е от същата година като McRae).. ми върви без проблем. и аз имам един въпрос. защо не играеш втората част, а се напъваш на първата след като втората е и по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Първата е готина..ама и аз имах същия проблем..като ми се приигра единицата..и затова препсувах няколко пъти и си качих 3-ката(тогава беше излязла).Нямам представа как да се подкара тая единица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Единицата е яка бе, Wooxman. Има много хубави писти, а и физиката и управлението ми харесват, при всички положения са по-добре от ужасната боза на CMR 3. [Edit] Добре, че имам правилните приятели в irc. Теоретично единствения шанс играта да се пусне успешно на WinXP е следният пач: http://www.thegamestree.co.uk/cmronw2k.zip Процедира се така: 1) Инсталация 2) Слагане на официалния CMR 1 версия 1.5 европейски пач (има го на http://www.3dgamers.com/games/colinmcrae/downloads/) 3) Пуска се cmronw2k.exe от zip-а от първия линк и се пачва 4) Пуска се Rally.exe, което е стартовия файл на играта и всичко трябва да е безпроблемно По-късно ще преинсталирам и ще видим дали става. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 А каде може да се намери играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.