Jump to content
BulForum.com

Продавам Asus radeon 9550GE/TD

Recommended Posts

Продавам Asus Radeon A9550GE/TD/P/128M/A самото название говори за какво става дума на 7 месеца ( + - 1 ) в гаранция, вземана от Аргус с посредничеството на малка фирма чиято гаранционна лепенка носи . Картата си има всичко - кутия, дискове, описания ( винаги съм се кефел на Asus-kite изработки на тези неща и обикновенно запазвам всичко :) ) Картата не е клоквана, защото си вървеше на ЕТ и COD без да се налага да го правя и имаше достатъчно " тяга "

Начална цена 55 $

стъпка 1 $

блиц - 75 $

краи на търга - мога да обявя някаква дата , но тя е ненужна в моя случай запазвам си правото да не я дам ако пазара няма нужда от нея и иска да я "глътне" като старо желязо

FAQ:

1 Защо я продаваш, да не е нещо ненаред?

- продавам я ,защото горе долу от този период се запалих по linux, slackware а там Radeonite никак не ги бива заради куците драйвери ( кавали , да ме карат да си продавам хубавата ми карта заради някакъв софтуер - срам и позор за АТI ! )

2 Пробвал ли си да я клокваш ?

- Пробвах я когато я взех, използвах едни инструменти дето вдигаха бавно честотите и след всяко правеха тест ама го спрях защото не ми трябваше и не исках да я изпържа наи беславно ( за възможностите на ASUS 9550 има грамадна тема в Hardware.bg )

3 С какви чипове е ?

- казано честно не знам - някак си не ми се отваря "закопаната " ми и оплетена в кабели кутия ....

4 Може ли да я тествам

- Може ама ще трябва да се уговорим за времето и тестовете - защото има и Краш- тестове :)

5 " Ква е тая цена бе ти знаеш ли че аз мога да я взема за xx тая карта...."

- Знам колко е нова :) Средната цена е м/у 73 - 80 $ без ДДС ( ако някои я знае за 50$ нова краина цена великодушно му позволявам да напише това в темата зашото подобно познание е ценно за фирмата способна да калкулира такива цени за нови неща :)

6 Ако се договорим мога ли да я взема веднага ?

- е веднага не, но до ден 2 все ще се уреди ;)

7 къде да постваме ? ;)

- е ми за да не става скрито покрито ne е зле да е в темата ма мога да я чета само вечер :)

Eto малко инфо от производителя

Taka....

1. Ne e losho da obqvish kraina cena poradi dve prichini 1) narushavash pravilata 2) taka moje da si chakash za krai na turga kogato cenata stigne do tazi deto si q posochil za blic.

2. Tova sus che ne si q clockval na nqkoi drug gi razpravqi, vse pak na tqh tova im e silata (a otkrovenno asus-ite ne sa nai dobroto ot R9550, imam sushtata i mi trqbva oshte edna)

3. Hubavo si posochil cenite ama v tozi diapazon sa sus DDS (moita q vzeh za 76$, i ako ti se struva che nqma ot kude da se vzemat na taq cena moga da ti dostavq 10 na 75$ ako iskash, DDS-to si go prebirash)

4. I poneje za katra na koqto i ostavat okolo 3-4 meseca garanciq moga da otkriq turga sus leko po niska ot obqvenata nachalna cena - 50$

Triplex 9550 128DDR-128 8x TV

65.10 USD

GB ATI 9550 128DDR-128 8x TV

69.30 USD

Gecube ATI 9550 128DDR 8x TV Промоция

70.35 USD

Sapphire 9550 128DDR-128 8x TV

73.50 USD

Маиче средната и цена по фирмите е 65-75$ макари тука Gecube-то е във промоция и се пак са чисто нови не мисля че някои ще ти даде за ASUS-ка 75$ на която и остават няколко месеца гаранция и не се знае по точно не е сигорно какво е правено с нея вместо да отиде и да си земе за 110 левчета (71$) Чисто нова Gecube примерно от Gigahertz-a която върви на малко по добри честоти от Sapphire-ката например ама няма значение замисли се все пак и аз искам на моита FX5200 128/128 AXLE да и зема 100 лева ама няма значение :blink: :confused :woot :love

нека кажа до тук :)

Triplex 9550 128DDR-128 8x TV

65.10 USD

GB ATI 9550 128DDR-128 8x TV

69.30 USD

Gecube ATI 9550 128DDR 8x TV Промоция

70.35 USD

Sapphire 9550 128DDR-128 8x TV

73.50 USD

много хубаво, щом ето тези карти дето си посочил са на Asus какво мога да кажа по въпроса ....тогава си прав наистина съм се изцепил , Аsus AXLE то маи беше едно и също ;) ( това в кръга на шегата )

2. Tova sus che ne si q clockval na nqkoi drug gi razpravqi, vse pak na tqh tova im e silata (a otkrovenno asus-ite ne sa nai dobroto ot R9550, imam sushtata i mi trqbva oshte edna)
Hubavo si posochil cenite ama v tozi diapazon sa sus DDS

да си призная обиколих само саитовете на " този и онзи " и так пишеше че е Без ДДС но не съм проверил на място ( което както знаете всичко обикновенно цената е мммааааалко по различна ..подлежи на проверка - взимам си бележка....

Oтносно това изявление може да си прав точно толкова колкото и аз :) Фак е , че наистина не съм я клоквал , защото не ми е било нужно, но какво мога да извадя , за да докажа ? просто нищо, една гола дума а са нужни доказателства...така че това твое твърдение мога да отхвърля, да се развикам че не си прав, че не искам излишни постове ама и грам не мога аргументирано да оборя....така че имаш пълното право да се усъмниш ( то в БГ всеки лъже ) но аз знам каква е истината ..а дали ASus са лоши карти ( за клокване ) тук може да поспорим ...:)

от бързане за бачкане омотах поста...поне смисъла е ясен сорри :(

Тва с ДДС-то иди и го разправяй на някой друг ...само не мога да разбера в саксия ли сте расли или се прайте на гръмнати ...стига сте вадили тези доводи с ДДС-то ...вси4ки ( е по4ти ) знаят къде се плаща задължително ДДС и къде не !

Освен тва тук е форум, продават се неща предимно между 4астни лица , а не фирми ....като говориш за ДДС- да не би да издадеш фактура ,ако някой ти пойска ? ...аре стига сте плямпали глупости !

Картата може да се вземеот краен клиент на цена 75-76$ !

На4алната ти цена от 55$ е добра , мисля 4е да се иска по-малка цена е ал4ност ! ...но да с е дава много пове4е над тва също не е реално !! ина4е блица ти е доста завишен ...никой няма да ти го даде , при условие 4е на тази цена в момента на пазара има 4исто нови и добре клокващи се Асуси с 2-години гаранция

Само не мога да разбера защо е с една година гаранция ,след като Асус-ите са с две ...и ако може да кажеш коя е фирми4ката от която си я взел !

Ако ми хареса отговора на последните ми два въпроса -давам 55$...и нито цент пове4е..........разбира се след тестове !

Освен тва картата ми трябва за днес или утре , така 4е мисли бързо и отговаряй бързо !

нека кажа  до тук :)

много хубаво, щом ето тези карти дето си посочил са на Asus какво мога да кажа по въпроса ....тогава си прав наистина съм се изцепил  , Аsus AXLE то маи беше едно и също ;)  ( това в кръга на шегата )

Аз казах примерно за тая AXLE но пък ти ся почваш да се цепиш все едно ASUS-ите са най-добрите производители на карти извинявай , но Gecube-то с какво отстъпва на ASUS-a като имаш в напредвид че и тя се клоква доста стабилно и скоро време даже ще мога да кажа колко . Вървят на почти еднакви честоти ако не са им и еднакви тва не го знам точно ама няма значение тя твоита карта е от специалните , не е колквана , не знаеш дали може да се клок-ва и до колко ... Абе въобще успех в продажбата майна и тва е :love :wub: :love

П.С. Между другото не съм казал че AXLE са добър производител на карти :woot Даже са доста назад :cry

Pichove pisva mi veche ot vas to i az napravih komentar na cenata i na vsichko drugo no vse pak imam predlojenie i smqtam da q vzema qko ne ne se pokachi mnogo a tova da se jafkate sus ili bez DDS si e prosto vupros na tova dali vi trqbva faktura ili ne (sumnqvam se na nqkoi ot vas da mu trqbva) ta taka...

... znachi 56$!!!

С риск тази тема да стане размита тема за говорене а не за "далаверки " въпреки всичко искам да вметна някои уточнения:

ина4е блица ти е доста завишен ...никой няма да ти го даде , при условие 4е на тази цена в момента на пазара има 4исто нови и добре клокващи се Асуси с 2-години гаранция

да съгласен съм , че ако може да се намери картата без ДДС блица е завишен - цифрата е формирана възоснова на факта , че в повечето случаи когато става дума за ДДС фирмите с които съм си имал работа обикновенно ми излизат с номер " е ми да си разделим ДДС - то наполовина, защото ние сме го платили и т.н...бла бла бла наистина ама какво можеш да им кажеш ? Ако приемем ( нека е условно ) че новата карта идва с 10 % по висока цена то тогава цифрата е височка ( вярно е ) и затова е дадена като блиц- абсолютния максимум така да се каже...

Само не мога да разбера защо е с една година гаранция ,след като Асус-ите са с две ...и ако може да кажеш коя е фирми4ката от която си я взел !

по този въпрос мога да кажа само едно: много от нещата които идват в БГ са с доста по голяма гаранция , отколкото е в чужбина но това е резултат от изнудването на клиента когато търси нещо което е актуално или модерно....тогава фирмите почват да "режат" от гаранцията, като после , след "гаранционния" срок при проблем уж ти влизат в положение и ти оправят "бакиите " на по - тънка цена ( уж си техен Човек" ) а в деитвителност просто ти взимат пари за нищо.....а по случая - когато купувах тази карта имаше някаква малка истерия около нея, че си е една почти чиста 9600, че е далвера и че вече са ги спрели защото щяли да я сменят с по нов модел които не бил така добър и...... въпрос беше "взимаш ли я или си търси" и аз които уважавам много тази фирма ( няма да споря кои е наи добър в бранша) я взех при тези условия....

Foxy , мисля че се изразяваш твърде "рязко" което ще отдам на случайност...но не мисля че е редно да говориш така с хора които не познаваш. Общото впечатление от поста ти е че си нещо ядосан или разсърден на някого но не мисля че лично аз нося вина за състоянието ти .....а за протокола ;) фирмата е CCG - ot Асеновград - хората ни бяха клиенти и ние им станахме

splt-rmx  Posted Today, 16:07 PM

57$ Прати ми на ЛС телефон за свръзка.

ето едно кратко и конструктивно предложение :)

да съгласен съм , че ако може да се намери картата без ДДС блица е завишен - цифрата е формирана възоснова на факта , че в повечето случаи когато става дума за ДДС фирмите с които съм си имал работа обикновенно ми излизат с номер " е ми да си разделим ДДС - то наполовина, защото ние сме го платили и т.н...бла бла бла наистина ама какво можеш да им кажеш ? Ако приемем ( нека е условно ) че новата карта идва с 10 % по висока цена   то тогава цифрата е височка ( вярно е ) и затова е дадена като блиц- абсолютния максимум така да се каже...

по този въпрос мога да кажа само едно: много от нещата които идват в БГ са с доста по голяма гаранция , отколкото е в чужбина но това е резултат от изнудването на клиента когато търси нещо което е актуално или модерно....тогава фирмите почват да "режат" от гаранцията, като после , след "гаранционния" срок при проблем уж ти влизат в положение и ти оправят "бакиите " на по - тънка цена ( уж си техен Човек" ) а в деитвителност просто ти взимат пари за нищо.....а по случая - когато купувах тази карта имаше някаква малка истерия около нея, че си е една почти чиста 9600, че е далвера и че вече са ги спрели защото щяли да я сменят с по нов модел които не бил така добър и...... въпрос беше "взимаш ли я или си търси" и аз които уважавам много тази фирма ( няма да споря кои е наи добър в бранша) я взех при тези условия....

Foxy ,  мисля че се изразяваш твърде "рязко" което ще отдам на случайност...но не мисля че е редно да говориш така с хора които не познаваш. Общото впечатление от поста ти е че си нещо ядосан или разсърден на някого но не мисля че лично аз нося вина за състоянието ти .....а за протокола ;)  фирмата е CCG - ot Асеновград - хората ни бяха клиенти и ние им станахме

Рязко се изразявам щото се прайте на ощипани моми и продължавате да се прайте !

Това за ДДС-то и гаранциите са пълни глупости и постовете ми са напълно в тон с това което пишеш , за разлика от теб ,аз какзвам каквото мисля ,а не замазвам о4ите на тези който купуват картата ти , КАЗАХ ти ве4е даваш добра на4ална цена за картата и от там нека другите наддават , няма смисъл да продължаваш да се излагаш с някакви 10 % ДДС-та и орязани гаранции , това го разправяй на някой друг ,не на мен ...и не на тези дето кандидатстват за картата ти ,те предполагам са запознати не по-зле от мен с ситуациата около ДДС-та и гаранции и ако въпреки тва не си разбрал ,ще ти го кажа с прости думи :В момента 76$ е цената която трябва да платиш или някой друг за да се сдобиете с такава карта !!!

Даже и за най-големите ламери стана ясно ,4е гаранцията ти е малка ,защото си върнал за рекламация някаква 9600 и продава4ите понеже нямат такава да ти дадат са ти дали нова 9550 ,но с орязана гаранция ...с толкова с колкото си ползвал 9600 в това няма нищо лошо ( за картата ти и нвйната стойност ) , така 4е можеше да го кажеш още в на4алото ! Това 4е са те прецакали с гаранцията с нищо не пре4и на продажбата на картата ,....просто можеше да го споменеш в на4алото на продажбата !

Айде успех в продажбата и стига си пълни темата с глупости , нали виждаш 4е търга ти върви , за какво продължаваш да раздухваш нещата и си сложои крайна дата и 4ас ,защото модераторите имат пъкно право да ти дел-нат темата !

оффтопик:

,защото модераторите имат пъкно право да ти дел-нат темата !

е ми какво да кажа, то стана ясно, че ти си живял с мене поне от 7 месеца, щом си така запознат с всичко което се е случило с каратата :punk Щяли да ми делнат темата - е ми щом е в нарушение нека я делнат, ама ако на тебе ти даваха уорн толкова колкото е по правилата, предполагам щеше отдавна да си прехвърлил 100 % ..

( казано честно , досега мислех, че тези драконови мерки описани в правилата са несправедливи , когато се продават стоки втора ръка, обаче като се запознах с уважавания от мен Foxy, пазител на добрите нрави и защитник на правата на онеправданите , виждам , че даже са твърде меки.....аз казах Хау ! :P

Можете да затворите темата....заплануваната ми покупка на asus n6600 се отлага, защото е глупаво да се инвестира в AGP карта вече.....ще се менкаме направо на PCI-E

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...