Jump to content
BulForum.com

Shte mojete li ?

Savage

Recommended Posts

Sq...nie se prehvurlihme na 8k/64k(warez.ru) tarifata. Sega moje li nqkoi da mi obqsni dali tezi 64k sa samo za warez.ru (samo kum servera) ili i mejdu userite (koito razbira se sa veche na takava vruzka) sushto ima 64k vruzka (ili poveche razbira se, ako sa platili poveche :P)...

Ako - DA - to togava vupros : ima li nqkoi koito da moje da napishe p2p koito da obedini warez potrebitelite, i ako ne da napishe programa, to da izmisli kak da polzvame nqkoq ot veche sushtestvuvashtite p2p(kakto napraviha www.mp3-bg.com s napster servera, koito pusnaha)

Spored men ideqta e gotina, nqma da trqbva purvo da se kachva i posle da se svalq.

Ne govorq v slucheq za filmi i igri, koito ako ne se kachvat shte se oprazni servera...za po-neznachitelni raboti - dokuments, snimki, video klipove...

води се локален трафик, значи е и по между юзерите.

ама какво те кара да мислиш, че ако реша да споделя някви песни или филми, няма да ги кача в сървара ми ще ги държа в споделена директория и ще ми скъсат ъплоад скоростта когат някой реши да го точи. Предпочитам 1 път да го кача на warez.ru вместо няколко пъти да ми го теглят различни хора, а и само място да ми заема..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...