if_pif Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 ба ти хубаво правиш като го чистиш в снега, ама като гледам тази година......малка трудно ще стане номера със снега, нали там глобално заопляне.... <{POST_SNAPBACK}> mmm, kato zavali xuu, zaduljitelno 6te go izkaram! ako ne - dogodina!!! to bagera e napraven da bude eksploatiran, a ne mit!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 mmm, kato zavali xuu, zaduljitelno 6te go izkaram! ako ne - dogodina!!! to bagera e napraven da bude eksploatiran, a ne mit!! <{POST_SNAPBACK}> таз година дано да падне хубав сняг, че да има DRIFT TIME ... миналата година си изкарахме супер в снега, дано и тази година да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 таз година дано да падне хубав сняг, че да има DRIFT TIME ... миналата година си изкарахме супер в снега, дано и тази година да е така <{POST_SNAPBACK}> a dano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Аууу днеска се разцепих от кеф. Мощно газ на прибиране към къщи с колелото в дъждеца... мноо кеф, мноо адреналин... Добре че бях с работните дрехи, като се прибрах - барабар с дрехите в банята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Еййй тая година ако има хубав сняг, задължително да се организираме да караме на сняг ей. Миналата година не можах да карам и мноо ме е яд. Тва си е супер купон. Даже ако успеем да се метнем на някоя хижа ще е върха Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Аз не пропуснах и ски писттата и на тепетата )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Яко е да караш в дъжд, но аз карам само ако ме хване някъде навън. Ама вече внимавам. Защото още първия ден когато пристигнах в Бургс заваля здрав дъжд и аз бях с един маниак и започнахме да надуваме през локвите. На един булевард отстрани имаше доста, но една от ликвите всъщност се оказа малко вдлъбната шахта (от квадратните). Абе направо си беше дупка, а и аз здраво надувах. Сигурно 40 км/ч (имам километраж така че имам представа колко е). И като фръкнах и се сурках по асвалта поне 10-15 метра. И понеже предната капла ми беше от алуминиевите ментета на боклука. Оттогава гледам да избягвам локвите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 ....вече преваля сняг.....може и да намажем и таз година... ще има яко DRIFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Onia den me zavalia edin dajd dokato se pribirah ot rabota... kolko sam go psuval tapia dajd... varnah se po mokar i ot moreto. Na che nesto mi stana, ama nai se pritesnih za telefona v djoba mi... no ocelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.