danio Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Кажи от къде да си го сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Кажи от къде да си го сваля. ми той си върви с офис пакета на майкрософт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 ако си запишете 1-вите 6 карти ще разберете че 2-рия път изкарва съвсем различни. затова винаги познава <{POST_SNAPBACK}> И аз стигнах до този извод след 2-рото познаване, но първия път наистина ме заблуди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 И аз стигнах до този извод след 2-рото познаване, но първия път наистина ме заблуди! апък аз и преди го бях виждал този "трик", но на обикновено флашче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 хаха мноо шоу но и аз съм го срещал преди тоя момер -с някви врати беше тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.