weasel Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Хаха, хубав празник Мерси следварително на всеки, който го честити, пък и аз го честитя на патерици... Аз например като отидох на училище вчера си купих една близалка и си я смуках (близах/лизах/облизвах) през целия първи час Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 4estit praznik na vsi4ki malki i golemi deca Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Честит ден на детето Бегом към сладкарниците,тортичките са особено вкусни днес.Пожелавам на всички деца много усмивки и живот с по-малко грижи,а на порасналите деца-да запазят детското в себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Честито и от мен на всички, които за запазили детското в себе си Да не го губят, щот в тая България децата са ни малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мерси, Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Честит празник както на малките , така и на големите Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мерси, Мерси като го гледам и си мисля че не е доволен от почерпката за 1 юни мерси за пожеланията аз винаги ще си остана дете въпреки че попораснах помна като малак фарове светеха на коли сладкарничка пастичка лимонадка захарен памук имаше едни прекрасни захарни петелчета много им се радвах а сега ги няма по вероятно да си намериш да пиеш и пушиш отколкото да се радваш на детсвтото си барзах да порасна сега неискам да допорасвам ама няма да каде да се бяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мерси , да сме живи и здрави децата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 мерси....и честито на всички дечурлига... Ний децата рулираме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Честито на всички чевенца и черчевенца, да внимавате с алкохола ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Е пичове мески много.Аз неска по случей моя празник ша седа до 3 часа през ноща да решавам задачи ама карай.Важното е да сме здрави,прави и корави Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мерси много и честито и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Еииии вие дето само казвате "честито" без "мерси" замислете се че на колкото и да сте години и вие сте деца за някого които ви е родител ПС: Мерси и 4естито Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Днес, дори и мрачно, не забелязах много светнати фарове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Днес, дори и мрачно, не забелязах много светнати фарове... ем тока е скъп в наши дни въпреки че колата сама произвжда захранването си все пак някой просто не се е сетил или просто му минава през .... кръста за празниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 ем тока е скъп в наши дни въпреки че колата сама произвжда захранването си все пак някой просто не се е сетил или просто му минава през .... кръста за празниците Мда само че тъжното е,че това е нашия празник Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Дете пострада при пътен инцидент вчера в Пловдив. В 20:40 часа на ул.”Сокол” лек автомобил-такси “Опел Кадет”, управляван от С.Й. /34 г./, блъснал 9-годишния А.З. Момчето е със счупено стъпало. По първоначални данни причината за инцидента е движение с несъобразена скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Ми тъпите таксите мен са ме блъскали 2 пъти слава богу без сериозни последици.Добре,че съм bike master та втория път кат ма блъсна тоя скапаняк НА ЗЕЛЕН ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ СВЕТОФАР радиатора му са удари точно в железния ми педал и му спуках радиатора.Аз само са обърнах,видях че има порежения,поздравих майка му и си заминах .Иначе гадните таксита са причина за голям % от катастрофите.Щом един беше ударил майка ми(с колата де на иначе) дето градско не кара с повече от 40-50 км/ч максимум 60 ако е по-широк пътя.Не казвам,че няма и добри шофиори на таскита ама в повечето случай са Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Не знам, далтонисти ли са, ама ако няма клиент - минават на червено, ако возят някого - спират на оранжево, след като са по средата на кръстовището Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Честит 1 юни на всички деца и на всички пораснали такива , които са успели да съхранят детското в себе си . Весело ви прекарване . П.С. дояде ми се пастичка с бозичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Честит празник на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 честит ,честит-много усмивки и много лапешки истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Честит ми празник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Честит ми празник И на мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.