Jump to content
BulForum.com

Честит първи юни !!!

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Хаха, хубав празник :)

Мерси следварително на всеки, който го честити, пък и аз го честитя на патерици...

Аз например като отидох на училище вчера си купих една близалка и си я смуках (близах/лизах/облизвах) през целия първи час :D

• 11 months later...

Честит ден на детето :D Бегом към сладкарниците,тортичките са особено вкусни днес.Пожелавам на всички деца много усмивки и живот с по-малко грижи,а на порасналите деца-да запазят детското в себе си

Честито и от мен на всички, които за запазили детското в себе си :D Да не го губят, щот в тая България децата са ни малко :D

Мерси, Мерси :)

withoutsave3uf.jpg

като го гледам и си мисля че не е доволен от почерпката за 1 юни

мерси за пожеланията аз винаги ще си остана дете въпреки че попораснах помна като малак фарове светеха на коли сладкарничка пастичка лимонадка захарен памук имаше едни прекрасни захарни петелчета много им се радвах а сега ги няма :cry по вероятно да си намериш да пиеш и пушиш отколкото да се радваш на детсвтото си барзах да порасна сега неискам да допорасвам ама няма да каде да се бяга :cry

Мерси , да сме живи и здрави децата ;)

Честито на всички чевенца и черчевенца, да внимавате с алкохола ей :)

Е пичове мески много.Аз неска по случей моя празник ша седа до 3 часа през ноща да решавам задачи ама карай.Важното е да сме здрави,прави и корави :)

Еииии вие дето само казвате "честито" без "мерси" замислете се че на колкото и да сте години и вие сте деца за някого които ви е родител ;)

ПС: Мерси и 4естито

Днес, дори и мрачно, не забелязах много светнати фарове...

Днес, дори и мрачно, не забелязах много светнати фарове...

ем тока е скъп в наши дни въпреки че колата сама произвжда захранването си все пак някой просто не се е сетил или просто му минава през .... кръста за празниците

ем тока е скъп в наши дни въпреки че колата сама произвжда захранването си все пак някой просто не се е сетил или просто му минава през .... кръста за празниците

Мда само че тъжното е,че това е нашия празник :(

Дете пострада при пътен инцидент вчера в Пловдив. В 20:40 часа на ул.”Сокол” лек автомобил-такси “Опел Кадет”, управляван от С.Й. /34 г./, блъснал 9-годишния А.З. Момчето е със счупено стъпало. По първоначални данни причината за инцидента е движение с несъобразена скорост.

Ми тъпите таксите мен са ме блъскали 2 пъти слава богу без сериозни последици.Добре,че съм bike master та втория път кат ма блъсна тоя скапаняк НА ЗЕЛЕН ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ СВЕТОФАР радиатора му са удари точно в железния ми педал и му спуках радиатора.Аз само са обърнах,видях че има порежения,поздравих майка му и си заминах :D .Иначе гадните таксита са причина за голям % от катастрофите.Щом един беше ударил майка ми(с колата де на иначе) дето градско не кара с повече от 40-50 км/ч максимум 60 ако е по-широк пътя.Не казвам,че няма и добри шофиори на таскита ама в повечето случай са :sick :angry1 :angry1 :angry:

Не знам, далтонисти ли са, ама ако няма клиент - минават на червено, ако возят някого - спират на оранжево, след като са по средата на кръстовището :angry1

• 11 months later...

Честит 1 юни на всички деца и на всички пораснали такива , които са успели да съхранят детското в себе си . Весело ви прекарване .

П.С. дояде ми се пастичка с бозичка :)

Честит ми празник :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...