Jump to content
BulForum.com

Честит първи юни !!!

b0r3d

Recommended Posts

Такам ... Обсъдихме политиката , но забравихме бъдещето на България .

Честит празник на всички деца и на всички които се имат за такива . Да са живи и здрави и да живеят в една по - красива и по- устроена България.

;)

P.S Може и да има такава подобна тема , поне аз не видях , така че нека бъда извинен ако се повтарям :love

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Е аз незнам към коя група се причисля дали към големите или към децата щото съм на 19 ама се пак да е честит праника на всички дечица :)

Бе аз съм дърт пръч на 24 ма ша кажа едно мерси и ще отправя и аз едно пожелание към всички дечица в тоя форум: Не бързайте да пораснете! Знаете ли кво е гадно ?!! :cry

Честит празник!Супер е за малките деца-водят ги на сладкарници,ала бала,а големите деца-каквото сами си направят.Малко пренебрегнат се чувствам :D .Обаче по улиците няма светнати фарове,нищо,всеки си хвърчи както обикновено :angry:

Обаче по улиците няма светнати фарове,нищо,всеки си хвърчи както обикновено :angry:

Защото няма кой да им напомни. Преди като си спомня, предишния ден още казват за фаровете и почти всички коли бяха ги включили на следващия ден. Честит празник и от мен, деца. Черпя ви по една виртуална близалка. :)

Благодаря,:)...да ви е честит тоя празник и на колкото и години да сте...Искам мама да ме заведе неска да ям торта...

Честит празник и от мен! :D Ако знаете колко искам да съм на вашето място...

Изживявайте всеки миг пълноценно, че после ако знаете какво Ви чака... :woot

Ооооооооооооооооооооо, благодаря, благодаря. Някъде май ми се мерна сладкарница. Дано днес някой се сети да ме заведе на такова местенце, че май се нуждая от захар :cry

Честито на всички връстници :woot

Честит празник и от мен! :D Ако знаете колко искам да съм на вашето място...

Изживявайте всеки миг пълноценно, че после ако знаете какво Ви чака... :woot

Бати ви Петко го мачкал,мачкал живота... :)

Честито на всички дечица!

А на тези,които не знаят вече какви са,вчера чух един интересен лаф-Мъжете цял живот си остават деца,само от време на време си сменят играчките!Така,че,ако ви се празнува,празнувайте ве! :punk

Честит празник на всички , които са запазили детето в себе си ...и на останалите също , дори и вече да не са деца ! ! !

Честито на всички - и на тези, дето все още са си деца, и на тези, дето са запазили детското в себе си!!

...Честит празник на всички деца и на всички които се имат за такива . Да са живи и здрави и да живеят в една по - красива  и по- устроена България...
Цецо, специални поздрави за теб!!! :beerchug

Честито на всички - и на тези, дето все още са си деца, и на тези, дето са запазили детското в себе си!!

Цецо, специални поздрави за теб!!! :beerchug

Данче аз да не съм лапе бре :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...