b0r3d Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Та идеята ми е , че вчера към един часа захранването ми се спомина , лека му пръст , и ми се наложи да си купя ново фортронче . Давам го за 3 лева , който го иска за части или просто за музеен експонат , пък и вентилатора му би трябвало да работи ( нямам време да го тествам ) . Снимки мисля няма нужда да качвам , защото даже не е гръмнало като хората ( няма много обгорено ) . Който се интересува да метне едно лично или да пише тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Davam 3 kinta ako mu raboti ventilatora pi6i mi na blademaster_1@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Както казах и на Петко 2004 нямам идея дали работи вентилатора нито ми се занимава да тествам дали работи. В момента е запазено за него , ако нещо се провали може ти да го вземеш , ако го искаш . Това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Продадено на Petko_2004 . Да си го ползва със здрави или поне това което е останало от него .. Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.