Harbachek Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Prodavam T68 sas smenen software na T68i 1)Software-a e smenqn na T68i(razlikata m/u dvata modela e v panela,vremeto za iz4akvane koeto e 10 4asa po malko ot na T68i(300 maH), Goleminata na MMS) (li4no az kato go zaredq na full i ako ne go pipam mnogo prez sedmicata trae 1 sedmica) 2)ima 8 igri, 4 ot koito s karti 3)ima vazmojnost za slagane na kamera 4)ima zarqdno(no kutiikata ne znam kade e za koeto sajalqvam ) 5)2 predni panela siv i 4eren + 3 zadni panela + mikrofon4e v extra Ima slednite problemi: stakalceto koeto e nad infrareda e padnalo nqkade, otgore v lqvo skrol4eto otvatre se e razpoilo i ne raboti (ina4e to pokazva kato se mradne kakav profil e izbran, to sedi vatre ako vi se zanimava moje da go zapoite) Zatova smqtam 4e 70 lv e priemliva cena Eto i SNIMKA na samiq telefon Za komentari i vaprosi pi6ete tuk Tai kato ima defekti a cenata e kao za telefon bez defekti q smalqvam na 40 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUIRT Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Daj danni da se razbereme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Prodadeno na Grosmaster Moje da zatvorite temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.