Malak*bibo Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 игричката си е много зарибена ( поне за мен ) ако има други които мислят като мен да пишат тука. играйте тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Оле в тва сайтче има много зарибени игри оная със самолетчетата и пингпонга са много яки майна иначе и бмх е зарибен ...... ама много труден , доста тре цъкам , че да почна да порава яки трикове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak*bibo Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 кажете какъв ви е максималния резултат! Моя е 3225 (сигурно мога и повече ама не се напрягам много много) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Аз права 3150 и поече нимога .... не че нимога ама половин час са труда .... направих ги и паднах , след което е отказах , иначе е голяма зарибявка игрицата ..... аз мойте точки ги права само от Флипчета и номера .... не са занимавам да сабирам ония звездички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak*bibo Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 еми то освен флипчета кви други номера има и кажи кое ти е любимото ниво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 НОВ РЕКОРД 3920 ТОЧКИ еми картааа ми играя на Ectreame Aeria Уффф заболя ме ръката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak*bibo Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 НОВ РЕКОРД 3920 ТОЧКИ еми картааа ми играя на Ectreame Aeria Уффф заболя ме ръката <{POST_SNAPBACK}> последната карта е най-хубава повярвай ми мноо ме кефи само на нея джиткам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 последната карта е най-хубава повярвай ми мноо ме кефи само на нея джиткам <{POST_SNAPBACK}> НОВ РЕКОРД 9800 ТОЧКИ НА Ectreame Airea [/color] Ще трябва още мноооого да джъткам за да влезна в топ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Toq sait e mn zariben ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak*bibo Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Toq sait e mn zariben ! <{POST_SNAPBACK}> ще се сетите, последната карта е НАЙ-яката нз защо обаче е много лесна и мн бурзо се праат точки, и междодругото научих се как (като се обърнеш с главата надолу) да се изправиш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 междодругото научих се как (като се обърнеш с главата надолу) да се изправиш!!! <{POST_SNAPBACK}> Хахахахахаха ша са сетиш .... ти ако не си го знаел низнам как си ги направил тия 3200 точки оле вече без проблем си права по 8000 точки от ей така тая последната карта е супер тъпа майна има точно 1 рампа и нищо друго ...... най яка е ехтреама където има 2 рампи от 2-те страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak*bibo Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Хахахахахаха ша са сетиш .... ти ако не си го знаел низнам как си ги направил тия 3200 точки оле вече без проблем си права по 8000 точки от ей така тая последната карта е супер тъпа майна има точно 1 рампа и нищо друго ...... най яка е ехтреама където има 2 рампи от 2-те страни <{POST_SNAPBACK}> оффф днеска направих невероятните 8000 и още нещо... за съжаление зех червената звезда иначе можеше и да прехвърла 10000, като ги мина ще ви кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.