Jump to content
BulForum.com

Фестивала на френската песен

Legop4o

Recommended Posts

Така... ТОВА е 1 коментар, написан всъщност от даскалката ми по френски (хората от ЕГ "Иван Вазов" може да я знаят) :) Текстът е интересен, още по-интересен е фактът, че в "24 часа" и "Марица" са отказали да го публикуват, защото бил "неподходящ за пред избори".

Срам!

И да не се обиждат феновете на чалгата и КариZма :)

Бях на втория ден от фестивала, когато беше Звезди от Ахат. Наистина интересът беше малък, но най-лошото е, че след изпълнението на Черната Овца, 1/3 от зрителите се изнесоха. От коментара разбрах, че и в другите дни положението е било такова. Това е обида (а може би и по-силна дума) към френските изпълнители, които се представяха доста добре. :angry:

Хубава работа ама българска.

zа какъв интерес ми говорите?аз чак сега разбрах че е имало такова събитие!иначе хубаво им го е казала за "фолк певачките" :tongue

И моята преподавателка в университета по френски ми беше казала за този фестивал. И аз мислех да отида, но все не се наканих. Сега още повече съжалявам, че не съм отишъл. Наистина чалгата ще убие всичко. А се водим за франкофонска държава.... :cry

ПП: Пък тия от Каризма са ми толкова противни, че просто не искам да чувам за тях. Много хубаво го е казала твоята учителка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...