Legop4o Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Така... ТОВА е 1 коментар, написан всъщност от даскалката ми по френски (хората от ЕГ "Иван Вазов" може да я знаят) Текстът е интересен, още по-интересен е фактът, че в "24 часа" и "Марица" са отказали да го публикуват, защото бил "неподходящ за пред избори". Срам! И да не се обиждат феновете на чалгата и КариZма Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Бях на втория ден от фестивала, когато беше Звезди от Ахат. Наистина интересът беше малък, но най-лошото е, че след изпълнението на Черната Овца, 1/3 от зрителите се изнесоха. От коментара разбрах, че и в другите дни положението е било такова. Това е обида (а може би и по-силна дума) към френските изпълнители, които се представяха доста добре. Хубава работа ама българска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 zа какъв интерес ми говорите?аз чак сега разбрах че е имало такова събитие!иначе хубаво им го е казала за "фолк певачките" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 И моята преподавателка в университета по френски ми беше казала за този фестивал. И аз мислех да отида, но все не се наканих. Сега още повече съжалявам, че не съм отишъл. Наистина чалгата ще убие всичко. А се водим за франкофонска държава.... ПП: Пък тия от Каризма са ми толкова противни, че просто не искам да чувам за тях. Много хубаво го е казала твоята учителка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.