petko_2004 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Значи продавам си рам-а на търг-че вече 1 годинка е бачкал без проблеми няма гаранция но мога да дам 2 месеца от мене защото паметта е доста добра бройка стига без проблем до 480 мхз на 2.5-3-3-6 но на 520 мхз не знам защо сигорно поради липса на волтаж не е стабилна. Пускал съм я в дуал чеинал с още една ГЕИЛ-ка и вървят доста добре на същата честота на която си върви последния месец 480 мхз тъи като на старото ми дъно вървеше на 333мхз поради супетите мозаци на технополис от където беше ми зето ПЦ-то. Нов търг поради липсата на нет около 5-6 дена старата продажба се провали... Начална цена 35 левчета Стъпка ЛЕВЧЕ Блиц 45 лева. Край на търга на 20-ти в Понеделник сутринта към 7. Вие сте!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Интересува ме на какъв волтаж върви на 240МHz шина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Интересува ме на какъв волтаж върви на 240МHz шина. <{POST_SNAPBACK}> 2.8 дефаут на 2.6 може и на 350 мхз на 2-2-2-5 казвам го тъй като ме питаха някои дали ги поддържа.. да но на по малки мхз на 400 мхз най-ниските и таиминги за 2.5-2-3-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Как да разберем кога е крайният час. Може да е в 15.00,но може и да е в 17.00. Става некоректно,ако аз обява една цена и след това друг обяви след 3часа друга. А не бих стоял цял ден пред PC-то,за да разбера,че си решил да приключи търга по-рано или по-късно. Ако мислиш всичко да е според правилата,дай точен час. Лек ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Как да разберем кога е крайният час.Може да е в 15.00,но може и да е в 17.00. Става некоректно,ако аз обява една цена и след това друг обяви след 3часа друга. А не бих стоял цял ден пред PC-то,за да разбера,че си решил да приключи търга по-рано или по-късно. Ако мислиш всичко да е според правилата,дай точен час. Лек ден! <{POST_SNAPBACK}> Няма проблеми съгласен съм с теб край в 18:00 часа тъй като тогава ще влизам днес @LP^Sve4o^ нещо се направи нямал пари ся да зима а пък на мене ми трябват та който предложи 35 или нагоре сума до 18:00 часа веднага може да се щита за собственик на рам-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Съжалявам,че и аз сега влизам,но нямах друга възможност. Прати някакви координати.Във вторник съм в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 За сега Паметта се иска от nonsan ако той се откаже във Вторник ще пусна нов търг това е за сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 Паметта все още се продава с начало на нов търг поради липсата на НЕТ последните 5-6 дена. Вие сте ЕДИТ: Горе в първия пост съм поправил датата на края на търга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 За сега паметта е дадена на @Pero за проба срещо 35 лева ако му хареса как върви ще си остане за него ако не , ми я връща Работеща срещо неговите си 35 лева ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Всичко работи както трябва остава за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.