Agile Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Pametta e 4isto nova na 400MHz(po SPD 8-3-3-2.5) nqma i den ve4e no na men ne mi vurshi rabota a si ba4ka bezproblemno i nqma kak da q vurna vuv firmata. Sys 24mesetza garantziq. Ako ima zaintersuvani neka pishat kolko pari davat. Priemam i barter za takava PQI sus skromno doplashtane ot vasha strana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Pametta e 4isto nova na 400MHz(po SPD 8-3-3-2.5) nqma i den ve4e no na men ne mi vurshi rabota a si ba4ka bezproblemno i nqma kak da q vurna vuv firmata.Sys 24mesetza garantziq. Ako ima zaintersuvani neka pishat kolko pari davat. Priemam i barter sus skromno doplashtane ot vasha strana. <{POST_SNAPBACK}> Еми аз мога да ти предложа бартер ама нещо не разбрах кво искаше да кажеш с това ''za takava PQI ...... еми както и да е ...... аз мога да ти предложа 512 Mb DDR 333MHZ Май , че A-DATA , ОБАЧЕ в случея ти ще трябвада ми доплащаш акоп те интересува ми прати ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Pod "za takava PQI" imam predvid 256MB PQI 400MHz koqto mislq e na taimingi (8-4-4-2.5). Nikoi drug li ne iska pametta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Pametta e 4isto nova na 400MHz(po SPD 8-3-3-2.5) nqma i den ve4e no na men ne mi vurshi rabota a si ba4ka bezproblemno i nqma kak da q vurna vuv firmata.Sys 24mesetza garantziq. Ako ima zaintersuvani neka pishat kolko pari davat. Priemam i barter za takava PQI sus skromno doplashtane ot vasha strana. <{POST_SNAPBACK}> Имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Интересува ме! Пиши ми на лично да се разберем. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Eto i kakvo pishe na 4ipovete za pove4ko info : ADD8608A8A-B5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Eto i kakvo pishe na 4ipovete za pove4ko info : ADD8608A8A-B5 <{POST_SNAPBACK}> а не можеш ли да намериш още една такава и тогава може да направим замяна 2 A-DATA от твоя страна за 2 PQI от моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Eto i preiemliva tzena spored men za pamet na 4(chetiri) dni. Za 35-leva polu4avate plo4kata i 2(dve) godini garantziq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Basi kefa kato gledam turga za PQI- ve4e ima predlojenie za 36 leva puk pametta e nito sus garantziq nito nishto ?! Mislite li 4e tazi pamet ne e sposobna na syshtoto? Jalko 4e moeto profesor4e nqma da mi pozvoli do tolkova clock ina4e shtqh da pisha ama vie si znaete. P.S PQI taimings by SPD 8-4-4-2.5: no warranty, price from 35 to 45 BGN. A-Data taimings by SPD 8-3-3-2.5: 2 year warranty, price 35 BGN. I nakraq stava qsno 4e tuk buka ot mozatzi hah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Basi kefa kato gledam turga za PQI- ve4e ima predlojenie za 36 leva puk pametta e nito sus garantziq nito nishto ?!Mislite li 4e tazi pamet ne e sposobna na syshtoto? Jalko 4e moeto profesor4e nqma da mi pozvoli do tolkova clock ina4e shtqh da pisha ama vie si znaete. P.S PQI taimings by SPD 8-4-4-2.5: no warranty, price from 35 to 40 BGN. A-Data taimings by SPD 8-3-3-2.5: 2 year warranty, price 35 BGN. I nakraq stava qsno 4e tuk buka ot mozatzi hah. <{POST_SNAPBACK}> По SPD ми ги показва 2.5-3-3-8 но си работи на 2.5-3-3-6 и като е клокнат... разбира се като му се дигне волтажа Добра бройка съм настъпил като съм зимал кво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Mi da kaja za info pri men sled clock na CPU-to do 4ist Athlon 3200+ koeto pravi 11x200 pametta si q puskam(pri men nastroikite za taimingi i voltaji sa ne expert i zna4i vsi4ko raboti ne kakto go hvane ami kakto az go sloja) i ba4kna na 6-3-3-2.5 bez da i digam voltaja na neq a samo tozi na CPU-to na 1.75 samo4e kompa si go naglasq malko pove4ko ama men ne mi pre4i vajnoto e da ba4ka . P.S Nikoga na vdigam voltaja na ram pamette pri klok ot suobrajeniq za tova dali shte raboti polovin godina ili edna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Pri4inata zaradi koqto e smenqm 4e imam i nemska pamet tazi ot podpisa mi koqto raboti na taimingi 5-2-2-2 pri FSB 333Mhz bez da i digam voltaji a tazi A-DATA ne e sposobna na takiva 4udesa(bih kazal malko pameti mogat da rabotqt taka) za tova shte se naso4a ako moga kum druga pamet MDT ot Sofiq sys BGA montaj na chipovete v/y plo4kata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Пускал съм я в дуал чеинал с още една ГЕИЛ-ка и вървят доста добре на същата честота на която си върви последния месец 480 мхз тъи като на старото ми дъно вървеше на 333мхз поради супетите мозаци на технополис от където беше ми зето ПЦ-то. Значи който и да я земе ще има още бая да си я ползва защото само 1 месец е работила на такива честоти между другото аз и последния месец разбрах че съм попаднал на хубава бройка Рам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.