RIP Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Някой да знае сайт със решени такива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Таман и аз решавам задачи по механика, че в понеделник имам изпит Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Аз имам 3ка не ме търсете там Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Аз имам 3ка не ме търсете там <{POST_SNAPBACK}> а ти от кой университет си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 в техническия , т.т остана дипломната и се махам от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 а ти от кой университет си? <{POST_SNAPBACK}> За УХТ-то ли ти трябват ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 На мен ми трябват за УХТ и по-специално за Техническия факултет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 На мен ми трябват за УХТ и по-специално за Техническия факултет. <{POST_SNAPBACK}> Eeee zdrassti kolega. Ma az sam ot tehnologichnia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 RIP за какви задачи става въпрос? Иначе най-сигурната хава е една- отиваш в ІV блок, фащаш некой даскал и си споделяш мъката. Те си имат решения на всички задачи. Цената е мисля между 5 и 8 лв. на задача. Мен за курсовите ми задачи там ме пращаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Ами да единг колега така направи, но му взеха доста повече - около 10лв на задача. Лошото е, че в момена никой не се навърта в 4-ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Какви са задачите? По-различни ли са от тези на технологичен факултет? Кой вариант си? Аз съм ги забравил как се решават тези от динамика и кинематика, пък и на изпита имам 3, но ако задачите ви са същите както нашите и си вариант, който мога да намеря - нямаш проблеми! А не е ли малко късничко за заверки? /Офтипик: Rafaello, ти кой курс и каква специалност си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Бе късно е . Аз намерих кой да ми ги реши, мерси все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Някви задачи по кинематика с коляно-мотовилков механизъм и разни такива имаш ли ги решени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Единственото което е необходимо да знаете за да си решите задачите, е че F=m.a Link to comment Share on other sites More sharing options...
COCOMEN Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Бе късно е . Аз намерих кой да ми ги реши, мерси все пак. ти в кой курс си и в каква специялност Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 Амиии не успях да запиша втори, така че се водя първи курс, специалност Машиностроене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Ем и ние чаткаме малко механика във Виас:) 100 кинти за курсова са мнго бе! В студентски вземат до към 30 кинта Ама да даваш на някои да ти реши механиката и съответно ти да не разбереш и бъкел от нея-е много глупава постъпка Тая наука се пада малко фундаментална и трябва да се помъчиш с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.