Ael Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Фирма "Мастер Принт 2004" търси работник,който отговаря на следните изисквания: - да притежава дори и бегли познания във Photoshop и Corew DRAW - да е завършил средното си образование (18+ години) Фирмата се занимава с изготвяне на реклама,желаещите могат да изпратят кратка автобиография на e-mail: ael@abv.bg като в нея е желателно да посочат и телефон за връзка. Ако има някакви въпроси може спокойно да питате тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 ~zaplata rabotno vreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Може ли само за 2 месеца-за юни и юли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 Работното време е от Понеделник до Петък от 09:00 до 18:00 ,но ако се наложи се работи и повече,за което естествено се плащат извънредни. Заплатата не е точно определена за сега ,защото първо трябва да се види какви възможности има човека(ако не може да прави нищо на първо време ще получава минимална + осигуровки докато не започне реално да работи това за което е дошъл). П.П. Не може човек за 2 месеца ,търсим работник за постоянна работа ,с желание да се развива (btw 2 месеца ще ти е минимум обучението...) П.П.2 Ще се постаря да отговоря ня всички които са ми пратили майл до сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Ael, здравей! Имам доста добри познания във Photoshop, и добри в CorelDRAW. Мога да работя също така в GIMP и други подобни програми. Имам познания също и в някои компютърни езици, както и добър работен английски. Проблем ли е, че съм на 16 години ? Има ли някакъв начин, въпреки това да започна работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Ael, здравей! Имам доста добри познания във Photoshop, и добри в CorelDRAW. Мога да работя също така в GIMP и други подобни програми. Имам познания също и в някои компютърни езици, както и добър работен английски. Проблем ли е, че съм на 16 години ? Има ли някакъв начин, въпреки това да започна работа? <{POST_SNAPBACK}> 18+!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 18+ наистина ,както каза Deyan_PLD , просто няма как да ти се пусне договор,осигуровки и т.н. Обявата ще важи до Неделя (05.06) тъй като тогава ще се проведе интервюто. На другия ден предполагам че вече няма да търсим човек П.С. Отговорих на всички които ми писаха на пощата,ако случайно съм пропуснал някой да не ми се сърди а просто да се обади (PM или e-mail) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 имам голямо желание, но със това студентство.. няма как да ги сместя нещата жалко. винаги съм искал да се занимавам с реклама или нещо в бранша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Има и вариант в който това че си студент,може и да не пречи на работата. Но това е строго индивидуално. Само да кажа че преместихме интервюто в Събота (04.06) ,така че ако някой има желание да казва по рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 не знаех, че на хората работещи с PS и Corel.., им се вика "помощник печатар" :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 не знаех, че на хората работещи с PS и Corel.., им се вика "помощник печатар" :> Te хората искат бегли познания не искат перфектна работа. все пак някой дето не може да влезе в опциите за настройка на цветовете... не може да е "помощник печатар". Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Всъщност може,явно не ти е ясно какво прави един печатар.Послушай poznai,на него поне са му ясни тези неща. В такъв случай на въпросното място дейността на помощник-печатарят е доста разширена Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Всъщност може,явно не ти е ясно какво прави един печатар.Послушай poznai,на него поне са му ясни тези неща явих се за работата и знам какво се изисква там затова говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 не знаех, че на хората работещи с PS и Corel.., им се вика "помощник печатар" :> <{POST_SNAPBACK}> Абе и аз знам какво е помощник-печатар ама в случая не става дума за офсет ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 Точно така ,няма нищо общо с офсета. Говорим за широкоформатен дигитален печат. Благодаря на всички които дойдоха на интервюто и на тези които само се записаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Колко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Колко? <{POST_SNAPBACK}> Тая оферта важи ли още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Намерихме човек ,така че може да се затваря темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulkrum Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 [Tarsite li oshte podoben chovek s takiva umenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Намерихме човек ,така че може да се затваря темата. Коя дума от горното изречение не разбрахте ? Получавам още CV-та на e-mail-а така че няма да отговарям вече. Пак казвам - Обявата е НЕВАЛИДНА вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.