gerji Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Zdraveite!Tui kato naposledyk mnogo se dvoumiq dali da se zapisha...imam malko vypros4eta kym hora koito sa trenirali!1-vo:Kade moga da se zapisha? 2-ro:Ima li efekt,kak se 4uvstvate sled trenirovka,stqgash li se?3-to:kakva e cenata na edna trenirovka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 4 лв Тва два пъти по-скъпо от една тренировка във фитнес ве... Иначе знам че има и до Събота пазара в салона на училище Братя Миладинови... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Таксата ще падне най-малко до 2 лева, ако се съберат хора. Най-евтиният фитнес в пловдив да е 1-1.50 без треньор. NEO_DDT, мисля, че разликата с присъствието на нещо като треньор е от голямо значение в спорта! v na4aloto moje bi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Таксата ще падне най-малко до 2 лева, ако се съберат хора. Най-евтиният фитнес в пловдив да е 1-1.50 без треньор. NEO_DDT, мисля, че разликата с присъствието на нещо като треньор е от голямо значение в спорта! като всяко нещо мисла,че в началото е необходим тренъор ...,но след като се навлезе в час.......може и без тренъор.Всичко е настройка и желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Идеята ми беше, че се плаща за него/нея! А не, че може/не може без/с него/нея! Глави много, мозък различен! хахаха...........глави много,но в малко има мозък.......в мойта май няма)) хахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 Площад съединение но.2Бившата Проектантска Организация Пловдив (голямата и висока сграда отляво на паметника на Съединението q mi obqsni kade po-to4no 4e sym zle s orientaciata Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 q mi obqsni kade po-to4no 4e sym zle s orientaciata въпросната сграда не можеш да я объркаш - високата сграда до площад съединение. други толкова високи няма там. относно първия ти въпрос за ефективността на тай-бо: позанимавах се за известно време да си подскачам вкъщи с филмчетата на Били Бланкс (има ги шернати в локалния DC++) и въпреки, че се занимавах само с кратките клипове, този тип аеробика имаше учудващо добър ефект върху мен (а може да е било защото дотогава единствената прилагана от мен аеробика беше тичане и колоездене). с кратката програма от 8 минути успявах сутрин да си дигна адреналина достатъчно за целия ден, а с половинчасовата да стапям сланинките - бавно, но сигурно. при съчетаване с диета и тренировки във фитнеса, резултатите се подобриха значително. за мое съжаление тогава ми се обадиха и разни стари травми и зарязах всякаква поддръжка за известно време, та сега отново съм на изходна позиция, т.е. не приличам на нищо като заключение от личните ми наблюдения над този вид аеробика, макар и само в домашни условия - доста добро и интензивно натоварване, позволяващо както разграждане на натрупана мастна тъкан, така и за повдигане на общия тонус на организма и натрупване на издържливост при силови натоварвания (коя от двете насоки в развитието ще получиш, зависи от начина на изпълнение на движенията в програмата). успех и дано проработи по-добре при теб. личен съвет - подобно струпване в два последователни дни или веднъж седмично едва ли ще има значителен ефект. ако имаш възможност тренирай два-три пъти седмично с почивка 1-2 дни между тренировките, т.е. разпредели ги по-равномерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 аз се записах там и да си призная доста ми харесва разбира се зависи от това какъв резултат търсите аз исках нещо раздвижено, за релакс и тва е такова не ми се занимава пак със фитнес - щанги, или муай тай. исках нещо скачащно раздижено и тва е такова :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 въпросната сграда не можеш да я объркаш - високата сграда до площад съединение. други толкова високи няма там.относно първия ти въпрос за ефективността на тай-бо: позанимавах се за известно време да си подскачам вкъщи с филмчетата на Били Бланкс (има ги шернати в локалния DC++) и въпреки, че се занимавах само с кратките клипове, този тип аеробика имаше учудващо добър ефект върху мен (а може да е било защото дотогава единствената прилагана от мен аеробика беше тичане и колоездене). с кратката програма от 8 минути успявах сутрин да си дигна адреналина достатъчно за целия ден, а с половинчасовата да стапям сланинките - бавно, но сигурно. при съчетаване с диета и тренировки във фитнеса, резултатите се подобриха значително. за мое съжаление тогава ми се обадиха и разни стари травми и зарязах всякаква поддръжка за известно време, та сега отново съм на изходна позиция, т.е. не приличам на нищо като заключение от личните ми наблюдения над този вид аеробика, макар и само в домашни условия - доста добро и интензивно натоварване, позволяващо както разграждане на натрупана мастна тъкан, така и за повдигане на общия тонус на организма и натрупване на издържливост при силови натоварвания (коя от двете насоки в развитието ще получиш, зависи от начина на изпълнение на движенията в програмата). успех и дано проработи по-добре при теб. личен съвет - подобно струпване в два последователни дни или веднъж седмично едва ли ще има значителен ефект. ако имаш възможност тренирай два-три пъти седмично с почивка 1-2 дни между тренировките, т.е. разпредели ги по-равномерно. sestra mi iska da se zanimava i s tq s tva 4udo samo 4e iska parvo da vidi kvo stava a v DC++ samo 1 pi4 GENIUS gi ima i e pusnal sigurno minus 10 slota i ot 2 dena ne moga da se vreda ebati 4oveka 10 pati mu pisax i ne6te i ne6te da mi pusne 1 slot da gi drapna vratkite za 10 minuti aman ot stipci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.