lil_stenly Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 "Damn Small Linux - тръгва и на 486 с 16MB RAM. Дистрибутива е LiveCD, но може да се инсталира и на диска." e dobre de hora kajete kak da si go instalna na harda s pulni podrobnosti ako moje. za6toto dosega ne sum ba4kal s linux ama smqtam da zapo4no i da prestana s reinstalaciite na bugavite windows-i. a i mi kajete kak da si napravq net-a na DSL. 10X Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Ъмм.. не че ти се бъркам, но защо си избрал mini дистрибуция за първоначално запознаване с линукс. Лично аз бих препоръчал Knoppix (ако държиш да е CD) или Mandrake... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Trilix - на български е Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 ... smqtam da prestana s reinstalaciite na bugavite windows-i. <{POST_SNAPBACK}> Е.. не бъди толкова сигурен. Ще има да се ядосваш докато се понаучиш. Няма да забравя как преинсталирах всичко наново след като cat-нах binary файл откъде да знам че трябвало да се напише reset Доста борби има в линукса но поне можеш да си сигурен че веднъж като проработи.. и е желязно. Ако по някакъв начин откаже.. със сигурност си виновен сам.. просто трудното е да се сетиш какво последно си правил.. че се е стигнало до това. Например миналата седмица се бъзиках с някакви шрифтове.. и като рестартирах компютъра след няколко дни.. и а.. защо не тръгва графичната среда след известно време се натрупва рутина. Trilix - на български е Казва се Tilix: http://www.tilix.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 samo mi kajete kak da si install wine na DSL-a iskam da probvam ne6to. 6tot /usr papkata e samo "read" nemoga da kopvam . obqsnete mi kak stava PLS 10x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.