Jump to content
BulForum.com

Продавам баскаса

Recommended Posts

Говорителят е ВКН 12212 100вата номинална мощност.Имам снимки ,но на компа....и цената е 35 лева.

Говорителят е ВКН 12212 100вата номинална мощност.Имам снимки ,но на компа....и цената е 50 лева.

Аз не ги чаткам много тези каси маси , затова ще питам , за кола ли е това чудо или за домашни условия , това номинална мощност ще рече че реално може да изкара 100 Вата или ?!?! И ако може да пратиш снимка на hippocrates@evrocom.net . Благодарско предварително :blink:

Аз не ги чаткам много тези каси маси , затова ще питам , за кола ли е това чудо или за домашни условия , това номинална мощност ще рече че реално може да изкара 100 Вата или ?!?! И ако може да пратиш снимка на hippocrates@evrocom.net . Благодарско предварително  :blink:

xaxa 100W realni ot takava kasa :P ! Stegni se malko !

NO da pri bass-a pove4e se gleda da ima girultiq :P !

BTW: 100W realni s 1 govoritel malko skupi4ko idva :P.

би ли ми пратил снимка на virtuo3o@yahoo.com и кажи колко инча е говорителя

П-п -funlov3 не си наред брато не е лошо да потърсиш помощ от специализирани лица защото преди дрънкаше глупости ама вече дори не ти се разбира словореда-това ти го казвам с най приятелски намерения

Dude аз съм се стегнал , само че от твойто "компетентно" обяснение нищо не рабрах , пък и не питах теб в крайна сметка .. :P :punk

Imah v predvid 4e ot takava malka kasa s kavto i da e govoritel 100W realni trudno bi izkaral !

A za vtoriq red - Pri niskite 4istoti se tursi girultiqta (da se 4uva i da se trese) za ka4estvoto nikoi ne go e grija ! Ne iskam da kaja 4e Pioneer e lo6a marka za ozvu4itelni tela , aprotiv markata si e dosta prestija za parite si !

Po4va da se polu4ava ne6to kato SPAM-4e taka 4e koito iska da razbere kakvo sum iskal da izqsnq da mi prati PM da se razberem :P !

Говорителя в 12 инча ето този - VKN 12212

100 вата номинална мощност , тоест усилвателя ,с който трябва да бъде захранван трябва да е 100вата.Баскасата е за кола.

xaxa 100W realni ot takava kasa tongue.gif ! Stegni se malko !

NO da pri bass-a pove4e se gleda da ima girultiq tongue.gif !

BTW: 100W realni s 1 govoritel malko skupi4ko idva tongue.gif.

Imah v predvid 4e ot takava malka kasa s kavto i da e govoritel 100W realni trudno bi izkaral !

A za vtoriq red - Pri niskite 4istoti se tursi girultiqta (da se 4uva i da se trese) za ka4estvoto nikoi ne go e grija ! Ne iskam da kaja 4e Pioneer e lo6a marka za ozvu4itelni tela ' date=' aprotiv markata si e dosta prestija za parite si !

Po4va da se polu4ava ne6to kato SPAM-4e taka 4e koito iska da razbere kakvo sum iskal da izqsnq da mi prati PM da se razberem tongue.gif !

ХАХА.

Научи се да пишеш грамотно и на кирилица РАЗБИРАЧО!

К'во значи да изкара 100вата ??Няма такова нещо.Това му е номиналната мощност.Има си чувствителност, която е децибели/ват/метър.Като се мери спл(ниво на звуково налягане) се мерят децибели, не ватове!Един говорител 2 вата 102 dB/W/m ще свири толкова силно(създава такова звуково налягане)колкото говорител 32 вата 90 дб/в/м.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...