Rafaello Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Вижте какво са писали на етикета на този "продукт". Това е първата част на етикета, прочетете предназначението. Нищо особено. Но когато обърнете шишето от другара страна се чете това. Хехехе А вие използвате ли вода за уста ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 XAXAXX ve4e i kvi prostotii pi6at po etiketite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Защо да са простотии? Е, съгласен съм, че можеше мааалко по-деликатно да се укаже предназначението върху задната част на етикета, но в крайна сметка е максимално точно. @Rafaello, като УХТ-възпитаник не би трябвало да те учудва продукта (предполагам, че са ти чели микробиология). 2. Естествено, че са ми чели. 3 микробиологии - Обща, МБ на виното и МБ на млякото. И продукта не ме учудва просто ми е смешно как на нещо което зъболекърката ти предписва пише такива работи Пак повтарям - СМЕШНО МИ Е, не ми е странно <{POST_SNAPBACK}> Едит: ОК,ОК. Всъщност предполагам, че зъболекарката ти го е препоръчала, защото е сигурна, че препаратът има сигурни бактерицидни и фунгицидни свойства, надали те насърчава да практикуваш алтернативни форми . Всъщност и на 90% от пастите за зъби трябва да пише "Да не се поглъща!", защото съдържа флуориди, а те не са безопасни в по-големи концентрации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Защо да са простотии? Е, съгласен съм, че можеше мааалко по-деликатно да се укаже предназначението върху задната част на етикета, но в крайна сметка е максимално точно. @Rafaello, като УХТ-възпитаник не би трябвало да те учудва продукта (предполагам, че са ти чели микробиология). <{POST_SNAPBACK}> 1. Изобщо не са простотии наистина. 2. Естествено, че са ми чели. 3 микробиологии - Обща, МБ на виното и МБ на млякото. И продукта не ме учудва просто ми е смешно как на нещо което зъболекърката ти предписва пише такива работи Пак повтарям - СМЕШНО МИ Е, не ми е странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 аз ползвам вода за уста, но на моята не пише такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Бати, простотии от всякъде!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 ей точно тази вода за уста я е измислила заболекарката на моята приятелка И е толкова нагла, че преди да започне да те лекува прави реклама на продукта си и те кара да го купуваш и след това се преминава към лечението. Струва 2 лева тази вода за уста и е се е пресекла Само веднъж я опитахме и след това хвърлихме пълното шише. Това е отврат. Според мен зъболекарката трябва да обикаля с един кашон под ръка и да прави промоции на пазарджишко шосе, там има нуждаещи се "хора" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Тази вода е направо страхотна!!! Ще е препоръчам на няколко приятелки и на някой момичета които познавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Това само някой малоумен човек може да измисли такова нещо. Незнам, да се смея ли на тази пълна простотия или да плача , че има доста такива хора, които не мислят какво правят и пишат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 е то това вече на нищо не прилича и от кога възрастните са над 6 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Mnogo zaribeni etiketi ima Ve4e XaxAxAXxXAXxXAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Що се учудвате толкова? Все пак името на продукта е ОРАЛсепт Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Добре че са го написали хората..току виж на някой от тука гаджето му има такиа работи...а?Какво става тогава?Хехе...айде правете си изводи сега дали е смешно това което са написали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 еми кво хората си предупреждават изреждат всички предназначения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Широко приложение=повече потребители!!! Предприемчивия създател на това "нещо" е помислил и за "highway girls"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Охооо като се започне ит името та се стигне до надписите по етикета ... си личи, че вече сме напред с материята трябва да го препоръчам това тук-таме, а може направо да отворя няколко бутки, които да работят късно вечер и да са около колелото на късмета и още няколко видни обществени местности Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Може би нарочно е написано в този стил Току що вие направихте една хубава безплатна реклама на продукта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Сигурно го продават комплект с "Интимен сапун...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.