Agile Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Ako nqkoi ima takava pamet za prodam neka da kaje kolko i iska za da se razdeli sys neq. P>S A pyk ako nqkoj ima takawa pamet marka MDT i q prodawa da kaje wednaga molq Za predpo4itane e MDT-to poneje imam edin takyv 4ip i bih iskal i drugiqt da e takuv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 PQI DDR400 256MB 2.5-3-3-6 След 2 дена ще ми е свободна за продан клок-ва се стабилно на 480 мхз при подаване на +0.2волтаж на същите таиминги стигал съм до 520 мхз но не е стабилна на каквито и да било таиминги може би защото нямам да и пускам повече волтаж но пък това е само ако те интересува за клок пускал съм я в дуал чеинал със още една ГЕИЛ платка върви без проблеми и то пак клокната на тези таиминги на 480 мхз аз лично съм я зел нова и съм я ползвал вече една година и съм много доволен но пък сега ще зимам 2х512 и тази трябва да се продаде няма гаранция но аз лично мога да ти дам от мен гаранция 2 месеца примерно че ще си бачка без проблеми ако си съгласен искам и 40 кинта знам че толкова са и нови но пък трудно се намира такава броика за дуал и за клок... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 Ami priqtel shte ti otkaja 4e stanaha edni gluposti si vzeh edna pamet deto ne mi vurshi mnogo mnogo rabota i kovti P.S Ako iskash da ti dam edna 256Mb A-Data sus 2 godini garantziq na nqkolko 4asa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Ami priqtel shte ti otkaja 4e stanaha edni gluposti si vzeh edna pamet deto ne mi vurshi mnogo mnogo rabota i kovti P.S Ako iskash da ti dam edna 256Mb A-Data sus 2 godini garantziq na nqkolko 4asa ? <{POST_SNAPBACK}> Мне ама поне кажи за колко си си я зел и кво може щото един приятел иска да си зима същата ... а Пък моита здраве да е ша пусна тема които я иска да я зима Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 Взех я за 44кинта питай твоя приятел ако иска да му я дам за 40лв. със гарантцията и сичкото там пък аз да взема твоята тогава а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Взех я за 44кинта питай твоя приятел ако иска да му я дам за 40лв. със гарантцията и сичкото там пък аз да взема твоята тогава а? <{POST_SNAPBACK}> Ок ще говоря с него , но нищо не обещавам защото тои предпочита да си земе от магазин просто мисли че ако вземе от някои друг нещо ще го изпържи с парите.. Абе няма значение ще говоря с него и ще ти пиша. Ако стане супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.