Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Ako nqkoi ima takava pamet za prodam neka da kaje kolko i iska za da se razdeli sys neq.

P>S

A pyk ako nqkoj ima takawa pamet marka MDT i q prodawa da kaje wednaga molq :)) Za predpo4itane e MDT-to poneje imam edin takyv 4ip i bih iskal i drugiqt da e takuv.

PQI DDR400 256MB 2.5-3-3-6 След 2 дена ще ми е свободна за продан клок-ва се стабилно на 480 мхз при подаване на +0.2волтаж на същите таиминги стигал съм до 520 мхз но не е стабилна на каквито и да било таиминги може би защото нямам да и пускам повече волтаж но пък това е само ако те интересува за клок пускал съм я в дуал чеинал със още една ГЕИЛ платка върви без проблеми и то пак клокната на тези таиминги на 480 мхз аз лично съм я зел нова и съм я ползвал вече една година и съм много доволен но пък сега ще зимам 2х512 и тази трябва да се продаде няма гаранция но аз лично мога да ти дам от мен гаранция 2 месеца примерно че ще си бачка без проблеми ако си съгласен искам и 40 кинта знам че толкова са и нови но пък трудно се намира такава броика за дуал и за клок...

Ami priqtel shte ti otkaja 4e stanaha edni gluposti si vzeh edna pamet deto ne mi vurshi mnogo mnogo rabota i kovti :(

P.S

Ako iskash da ti dam edna 256Mb A-Data sus 2 godini garantziq na nqkolko 4asa :)?

Ami priqtel shte ti otkaja 4e stanaha edni gluposti si vzeh edna pamet deto ne mi vurshi mnogo mnogo rabota i kovti :(

P.S

Ako iskash da ti dam edna 256Mb A-Data sus 2 godini garantziq na nqkolko 4asa :)?

Мне ама поне кажи за колко си си я зел и кво може щото един приятел иска да си зима същата ... а Пък моита здраве да е ша пусна тема които я иска да я зима :rolleyes:

Взех я за 44кинта питай твоя приятел ако иска да му я дам за 40лв. със гарантцията и сичкото там пък аз да взема твоята тогава а?

Взех я за 44кинта питай твоя приятел ако иска да му я дам за 40лв. със гарантцията и сичкото там пък аз да взема твоята тогава а?

Ок ще говоря с него , но нищо не обещавам защото тои предпочита да си земе от магазин :blink: просто мисли че ако вземе от някои друг нещо ще го изпържи с парите.. Абе няма значение ще говоря с него и ще ти пиша. Ако стане супер :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...