Jump to content
BulForum.com

Кандидатстудентски изпити

stefan

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже в кои университети кандидатстудентите ги нареждат както са подали документи, и в кои ги бъркат ? Ако не съм бил ясен - къде като отида да подам документи, и даден човек подаде точно след мен на изпита ще се падмен един до друг/един зад друг.

Някой може ли да ми каже в кои университети кандидатстудентите ги нареждат както са подали документи, и в кои ги бъркат ? Ако не съм бил ясен - къде като отида да подам документи, и даден човек подаде точно след мен на изпита ще се падмен един до друг/един зад друг.

Знам само, че миналата година в ТУ нареждането беше по подадени документи, докато в ПУ беше по азбучен ред.

Аз като подадох в техническия университет с едни приятели ни бяха сложили в една стая!!И да сте един до друг разтоянието между нас бе6е 4 места така че нямаше как да се препише от този до теб!!От този зад теб пак трудно се преписва защото хем квесторите много се разкарват из стаята пък и като те видят да се въртиш ще ти анулират работата или пък изобщо ако шумиш :) Друг номер беше че като ни видяха с моите приятели как си говорим преди изпита квестора на размести на далечно разтояние!!Преписването е възможно иначе но не и по този начин :) :D :)

Така най-вероятно ще се паднете в една стая, а като влеанете вътре си сядате кадето си искате :) Поне при мен беше така

В СУ вчера беше кой както седне :) Преписваше се идеално....само да имаше и какво да се препише :bgrin: Иначе стаите са по номер на записване.

В СУ вчера беше кой както седне :) Преписваше се идеално....само да имаше и какво да се препише  :bgrin: Иначе стаите са по номер на записване.

идеята е стаите как са, а не в стаята :) в стаята е ясно, че кой къде седне.

В ТУ Пловдив се влиза по стаите така, както са номерата. Квесторите са добри (може да се преписва).

В ТУ София един приятел е записал няколко човека и са ги пръснали по различни стаи.

В СУ също се влиза по стаите както са те записали, но квесторите са много лоши и много гледат.

Това е за предварителните! (и то тая година:)

В ПУ винаги са по азбучен ред.

В ТУ Пловдив се влиза по стаите така, както са номерата. Квесторите са добри (може да се преписва).

В ТУ София един приятел е записал няколко човека и са ги пръснали по различни стаи.

В СУ също се влиза по стаите както са те записали, но квесторите са много лоши и много гледат.

Това е за предварителните! (и то тая година:)

В ПУ винаги са по азбучен ред.

в ПУ са по азбучен ред откакто някакви двама са влезли, единия е направил на другия изпита и са излезнали с идея единия (който не знае нищо) да получи на изпита по Английски - 6, а другия (който си знае и тоя изпит не го интересува хич) да получи 2-ка.

Интересно как са ги усетили

предали са един след друг глупаците. тя учителката ми по Фонетика разправяше един път .. ама не помня с подробности.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...