zlobil Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 nqkoi ima li ideq ot kade moga da si namera doklad po temata srabsko - xarvatskata voina prez lqtoto na 1991g mersi predvaritelno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 6tom sam napravil tema moje bi trqbva6e da se seti6 4e sam potarsil nqvsqkade v i-net i poneje ne moga da namera molq za va6ata pomo6t aman ot umnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 ех мързел, мързел... zlobil, ако никой не ти помогне те съветвам да правиш като мен в добрите стари времена Отиваш в библиотека "Иван Вазов" там си изкарваш читателска карта, която преди струваше 5лв ся нз колко е и едни любезни лелички и чичковци ще ти намерят материал по въпрос Писал съм теми по география, биология, музика...etc. Всичко си има там Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 da be znam za ivan vazov.... ama se 4udex dali nqma nqkoi tuka da mi spesti 1 xodene do tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 do kolko 4asa raboti biblioteka ivan vazov ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 da be znam za ivan vazov.... ama se 4udex dali nqma nqkoi tuka da mi spesti 1 xodene do tam... <{POST_SNAPBACK}> Aми по отношение на реферати , книги и така нататък форума ни яко куца . Аз два пъти пускам тема за реферати и накрая си ги написах сам , така че тичай бързо към библиотеката Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Честито! Преди няколко години и на мен ми се наложи да пиша доклад, но за Босна и Херциговина. Трябваше да изчета почти всички броеве на по-големите ежедневници за няколко години! Надявам се да си намериш нещо по-синтезирано, защото камарата наистина е огромна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 ei sega se vra6tam ot ivan vazov bibliotekata i si namerix kvoto mi trqbva6e...mojete da zatvorite temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.