pi4aga Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 за 370 кинта си взимаш от технополис едно апаратче и ти е мирна главата,щото наистина такива неща е по-добре да си имаш гаранция към тях,че счупят ли се лошо... аз лично съм си харесъл това сони-click стабилно апаратче,4.1 мегапиксела не са малко,апаратът пък за сметка на това е-идилиика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 за 370 кинта си взимаш от технополис едно апаратче и ти е мирна главата,щото наистина такива неща е по-добре да си имаш гаранция към тях,че счупят ли се лошо... аз лично съм си харесъл това сони-click стабилно апаратче,4.1 мегапиксела не са малко,апаратът пък за сметка на това е-идилиика <{POST_SNAPBACK}> Разбира се ,че е хубаво да има гаранция ,но за 120 лева разлиак в цената ,както беше при мен ,когато го купих(а това е повече от половината) аз лично предпочитам да си поема риска.Да не говорим,че в България гаранцията не виниги се зачита и че често пъти се продават боклуци.... Всеки си поема риска .... Сони са нелоши фотоапарати,но когато прочетох в един форум,че на един пич му се е включил в калъфа и от там сасе преебали моторчетата и предавките на обектива и фокуса ми мина меракът за такъв. Да не говорим,че резерните му части струват страшно скъпо.Първият ми фотоапарат беше Сони ,за двигателче с предавките за автофокуса от "Трансфер" ми искаха 200 и кусур лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Явно имате "несходство в характерите" Половин година преди да си взема моя проучвах интензивно,от около двадесет- тридедсет човека които съм питал или чиито мнения съм чел ти си вторият или третият недоволен,другите са във възторг.От къде купи твоят (твоите) ? Продължавам да твърдя ,че в този ценови клас НР 735(733) са с най-добро съотношение цена-качество.А и снимките и дизайна ми допадат.Иначе и аз искам Олимпус 8080,ама парите ми стигнаха амо за такъв. Сега се надявам да докопам един Р607 и този сигурно ще го продам <{POST_SNAPBACK}> naso zna4i az ka4estvoto na snimkite mnooogo mi dopada i haresva naistina mnoo hubavi snimki prai i az prou4vah polovin godina predi da go zema i zaradi tva si haresah nego stot e s pentax optica i ne sajalqvam. no defectite koito dava kakto kazah sa nesto nevijdano do sega se pak az s ediniq aparat bqh naprail 4000 snimki s drugite kam 1000 i nesto pak s posledniq nqmashe i 100 snimki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 pi4 samo edno ste ti kaja tezi 735 sa palni shits imah takav sega ve4e sa bora s kakvi li ne institucii da si zema parite zastoto za nqma i 10 meseca 4 ti aparata mi smeniha kato na 3 te im izgarq svetkavicata a na 4etvartiq mi se spuka display pred o4itemi.kato snimki naistina praqt mnogo dobri za cenata no ka4estvoto na komponentite e pod vsqkva kritika . a na kopuva4a bih prepora4al tozi aparat ako moje da otdeli oste 300lv Pentax Optio MX 4 LINK unikalen aparat moje i 2 ra raka da se nameri az sre si zema takav sled kato si opraq problemite s moq <{POST_SNAPBACK}> Значи Този Пентакс дето ми даваш линк за него точно преди два дена бях в Метро и го купих.Не знаех как снима ама на дисплея ми изглеждаше сичко Ок Като го включих в нас и като видях кви снимки прави бях малко разочарован за парите които дадох + това раделителната му способност е 4 Мегапиксела.А на мен ми трябва нещо над 5.За видеофилми този Пентакс е просто невероятен но за снимки не е много добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 pi4 pone kato ne razbira6 nedei da pi6e6 gluposti we maina ...... ti ima6 li nqkva realna predstava kolko sa 5mpX tova sa za profesionalni snimki ti kvo za NASA li 6te pravi6 snimki ili kvo ?! kato iska6 xubav aparat idi v germanos i si kupi sony w12 i si gotov .....kvo iska6 da ti pravi toq pentax tva ne e sony ili canon ili ne6to takova..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Ами хубаво де кво ся ми са караш.А и второ а съм казал че съм луд разбирач на тема фотоапарати-не нали? Просто казах че не ми харесва кви снимки праи Пенкаса тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАМЕСИ НЯКОЙ МОДЕРАТОР В ТАЯ ТЕМА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 ne ti se karam razbirai go kakto iska6 prosto ti izqsnqvam nqkoi raboti priqten den Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Злобил виж сега-Какво ще рече това че ми изясняваш как седят нещата. Няма значение аз не искам да се карам за глупости.И искам да кажа че няма да снимам за Наса но със сигурност ми трябва за професионални цели доколкото може да даде един апарат от подобен клас в който търся.Щото примерно ако искаш да снимаш снимка за някой по голям плакат ще ти свърши по добра работа апарат с 5,6 и повече мегапиксела отколкото с 4-ка.Не ми е нужен апарат който да прави просто снимки за спомен.Не си мисли че съм толкова назад,може да не разбирам от дигитални апарати но съм се занимавал с фотография и съм наясно какво са качествени снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 ne tvarda 4e si nazad prosto ne vijdam za kakvo ti e aparat s nad 5 mpx ne sam iskal po nikakav na4in da te ubidq ako sam go napravil izvinqvam se... ti si znae6 nai-dobre kvo iska6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 molq topica da bude zakrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.