Jump to content
BulForum.com

kade v plovdiv vadqt snimki

zlobil

Recommended Posts

kade v plovdiv moga da si izvada snimkite ot cifrovoto foto i po kakav na4in stava v smisul nosa si pamet kartata ili nosa celiq aparat s kabela ili na disc li trqbva da gi zanesa.... po kakav na4in nqkoi vadil li si e takiva snimki i nai-vajnoto kakva e cenata na 1 snimka i ima li nqkvi otstapki za golemi koli4estva ?!?

Фото Пинк мисля се казваше , това до скорпиото , ако се сещаш , до Перлата има едно малко фото там също , това са места за които знам със сигурност. Най - добре ги носи с диск а за цена нямам спомени , но мисля че беше двойно на обикновенна и пак ще излъжа провери най - добре ... :punk

Фото Пинк мисля се казваше , това до скорпиото , ако се сещаш , до Перлата има едно малко фото там също , това са места за които знам със сигурност. Най - добре ги носи с диск а за цена нямам спомени , но мисля че беше двойно на обикновенна и пак ще излъжа провери най - добре ...  :punk

mersi az za fotopinka se 4udex dali imat 6toto tova sa 1 ot nai-golemite fotota v plovdiv ama za cenata.....neznaex i o6te neznam a ako e na dvoina cena na obiknovenata snimka tova kolko pari sa kolko e edna obiknovena snimka ne sam vadil snimki ot 2-3 godini nqmam nikav spomen po kolko pari bqxa ili pa po kolko pari sa sega

mersi az za fotopinka se 4udex dali imat 6toto tova sa 1 ot nai-golemite fotota v plovdiv ama za cenata.....neznaex i o6te neznam a ako e na dvoina cena na obiknovenata snimka tova kolko pari sa kolko e edna obiknovena snimka ne sam vadil snimki ot 2-3 godini nqmam nikav spomen po kolko pari bqxa ili pa po kolko pari sa sega

Ами аз последно вадих от дигитален преди година , да е било 20 и няколко стотинки за няколко часа ми ги изкараха , според мен не е било повече от 30 стотинки , предполага се че сега ще е по - евтино ... :punk

П.С В общи линии нямам спомени , отдавна беше :rolleyes:

ima li zna4enie v koe fotopink 6te otida 6toto te sa nqkolko a na men mi e napat utre tova na gladston a to e dosta po-malko ot tova na centara dali tam 6te imat takava usluga ili trqbva da xoda do cenara.....

i vse pak nqkoi moje li da mi kaje to4nata cena 6toto vse pak imam 140-150 snimki za vadene :D da si naprava smetkata

abe to ako e 25-30stinki biva ama me bqxa napla6ili 4e e po 50-60 stinki ta sa bqx pritesnil... :D a ne razbrax samo kak da gi zanesa samo kartata , kartata s aprata i kabela , na disc ili kak ?

Можеш на cd или занеси апарата със кабела и драйверите , поне във малкото фото ми искаха такива екстри . Иначе във фотопинк може и да имат card reader , но както ти казах по - добре със cd няма да се набуташ за 50 ст . :P

e te pa tiq ako nqmat 1 card reader 6te sa bati fototo... makar 4e moqta karti4ka e xD pictute koqto se poddarja ot malko card readeri ama znam li moje pa da imat ......

Mnogo pyti sym hodil sys CD- nqma problem. I CD-RW da zane6e6 nqma da te vyrnat ;)

Hodil sym i s disketki- pak ne e bilo problem...

A za XD- predi 4-5 godini v edno foto na Nesebyr imaha neobhodimoto oborudvane, ta tuk li...

Аз си ги пускам по интернет и после ходя да си ги взема от Билата (която ви е удобно) . Дори може и в други градове да изпращате по нета . Ето и саита : http://www.fotobravo.com/

Влизате в саита натискате онлаин поръ4ка , избирате размери на снимката ...

Във фотото на малката главна което е срещу БНБ-то, 9/13 размер снимка, т.е. стандартната малка е 27ст, следващия размер 10/15 е 30ст. За дигитални става въпрос.

Откак имам цифром апарат, ползвам услегите на Първо Цифрово, на Главната срещу БНБ. Работят бързо и качествено.

P.S. Опа, изпреварили са ме с препоръката за това фото :D .

ако апарата ти има DPOF (не съм много сигурен, но май значи Digital Printing Order Format), можеш предварително да си избереш кои снимки по колко бройки искаш и дали да имат дата и час на тях или не, и така с направени настройки само носиш картата и всичко става автоматично - в някои фото студиа дори те не знаят че апаратурата им го поддържа това

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...