outfaced Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 привет ... преди доста време се занимавах със спортни танци но в София. Сега ми се ще пак да се хвана. Някой може ли да каже какви клубове има в Пловдив и къде и да сподели някакви впечатления ако има ... Нямам намерение да ставам ПРО, просто си ме кефеше едно време и мисля, че не ми е минало. Ама ми се ще да са си точно спортни танци ... не някви латино-диско хави (саласа, меренге и тн.). Харесвам си класическите неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 И аз знам В Синдикалния дом на третия етаж Мисля че беше 16 зала Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumka Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Виж Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marisa Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Аз си търся партньор за танци някой ако има желание ? повече инфо на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 гагага......вземи сложи една снимка .. да те видят хората .. да преценят дали ще искат да танцуват с теб .. едва ли на някой ще му е приятно да танцува с някоя леко доста закръгленка мадама ... и да неизпадам в други подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marisa Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 гагага......вземи сложи една снимка .. да те видят хората .. да преценят дали ще искат да танцуват с теб .. едва ли на някой ще му е приятно да танцува с някоя леко доста закръгленка мадама ... и да неизпадам в други подробности <{POST_SNAPBACK}> ами аз имам една но тя е с "леко" лошо качество , а и не отговаря на действителноста , но ако държите ще я постна защо ти да не би да изявяваш интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Има една зала точно зад Кино "Гео Милев" има една зала там се тренират народни и спортни танци.Там играят много хубави какички.И тези танци имат мн добър ефет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Търговски Център Рилон ,2ри етаж.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 v ki4uka ima edin klub kazva se "Siqna dance" ili ne6to takova be6e tancuval sum tam predi baq vreme , i znam 4e sa mnogo dobri (v smisul u4itelite sa dobri i ima na kvo da vi nau4at) a i mnogo 4esto organizirat sustezaniq taka 4e tam nqma da vi e skuka nqkoi ako iska pove4e info kade se namira da mi pi6e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Някой знае ли сега каде има латино танци защото в Каса де Куба вече нямало Link to comment Share on other sites More sharing options...
auzunov Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Мисля че отстрани до кино Фламинго има, също така има и в Смирненски... маи беше до или във някакво читалище на ул.Копривките , също и в Рилон Центъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Търговски Център Рилон ,2ри етаж.... вече е на 4-ти етаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
outfaced Posted August 20, 2006 Author Share Posted August 20, 2006 вече е на 4-ти етаж къде е тоя търговски център? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 къде е тоя търговски център? Рилон център се намира на адрес бул. "Христо Ботев" 92, на кръстовището на сточна гара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Аз си мисля да се записвам във Флейм Данс - в Синдикалния дом...ако сте чували нещо за този клуб - споделете го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.