peachlover Posted September 2, 2003 Share Posted September 2, 2003 awe hora o6te kato si install za sefte igrata(svalih q ot warez.ru) i q pusnah si tragna kakto trqq NO sled tva kato izlqzah ot neq i posle re6ih pak da razmaja i se opitah da vlqza mi dade nqkakva selska gre6ka! i ot togava seki pat kato iskam da igraq trqq da preinstall taka 4e pomooooo6t. ne znam za6to no imam 4uvstvoto 4e mi e ne6to ot CPU-to koeto e AMD Athlon 1100.aa i v na4aloto intro film4eto mi nasi4a super qko ako nqkoi znae ne6to otnosno moite problemi da si kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 2, 2003 Share Posted September 2, 2003 Ako ni kajesh kakva e greshkata moje bi shte mojem da ti pomognem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 2, 2003 Share Posted September 2, 2003 selska........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted September 3, 2003 Author Share Posted September 3, 2003 ami sorry ama ne znam kakva e to4no dava mi na winXP onq tap prozorec deto ta pita dali da send report na microsoft ili ne. Ina4e pi6e 4e exe-to se e skapalo ama kak i za6to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.