outfaced Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 ми има ли някой в Пловдив да организира наистина планинско колоездене ... да има транпорт да се извозят байковете до някъде и после по горски пътеки и такива неща ... щот каране на гребната не е баш маунтин байкинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Разгледай темата "да караме заедно". Хората се качват по тепетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 moje da se napravi ne6to po vyprosa no trqbva da se syberat pove4e hora i togava eventualno nqkoi 6te se navie.... ina4e za 1-2 4oveka edva li Link to comment Share on other sites More sharing options...
outfaced Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Разгледай темата "да караме заедно". Хората се качват по тепетата. <{POST_SNAPBACK}> ем тепето си е юруш работа, малко за екстремни спускания ... мен мисълта ми е за каране по родопите по маршрути ... като туризъм ама на колела ма явно няма ... ма все пак ще е интересно ако се съберем хора, транспорта се урежда си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 wow! tova zvu4i adski seriozno i 4esno kazano mnogo trydno za realizirane poradi lipsa ne vreme /i o6te po-lo6o na serioni xora - ne iskam da obidq nikoi ot vas <prosto li4en opit s xora ne ot plovdiv kak si se ka4vax sam kum ba4kovo vednujjjjjjjj >/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 ем тепето си е юруш работа, малко за екстремни спускания ... мен мисълта ми е за каране по родопите по маршрути ... като туризъм ама на колела ма явно няма ... ма все пак ще е интересно ако се съберем хора, транспорта се урежда си мисля <{POST_SNAPBACK}> rabotite opirat glavno do organizaciqta... kakto if_pif kaza ima dosta neseriozni hora i to4no zaradi takiva hora se precakvat razni raboti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Продават много яки багажници за кола ама събират само два байка смятам да си зема един и уикенда качвам байковете на някоя хижа и яко кеф това ми е последната зарибявка, като я осъществя ще пиша как е било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Продават много яки багажници за кола ама събират само два байка смятам да си зема един и уикенда качвам байковете на някоя хижа и яко кеф това ми е последната зарибявка, като я осъществя ще пиИа как е било. <{POST_SNAPBACK}> ima i takiva bagajnici koito stavat za 3 koleleta http://www.eshop-gorgona.com/catalog/index...Path=31_101_120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 v gor4kata na lauta ima nqkoi qki pyteki nqma naklon no se pak ... ako minava6 s po golqma skorost dostavq odovolstvie ... nqkoi pyt i bolka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 v gor4kata na lauta ima nqkoi qki pyteki nqma naklon no se pak ... ako minava6 s po golqma skorost dostavq odovolstvie ... nqkoi pyt i bolka <{POST_SNAPBACK}> probvai na bunardjika ili na mladejkiq hylm , tam 100% 6te ti haresa pove4e otklkoto v gori4kata na lauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 probvai na bunardjika ili na mladejkiq hylm , tam 100% 6te ti haresa pove4e otklkoto v gori4kata na lauta <{POST_SNAPBACK}> emi moje ama lqtoto sq sam zaet s u4enie 4e da ni ostana da povtorq godinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 emi moje ama lqtoto sq sam zaet s u4enie 4e da ni ostana da povtorq godinata <{POST_SNAPBACK}> kogato ima6 vreme probvai gi, samo vnimavai s zadnata spira4ka 4e da ne izkopae6 otgore do dolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 nai mnogo daa napravq nova pateka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 snolp,Jun 5 2005, 11:36 AM]nai mnogo daa napravq nova pateka <{POST_SNAPBACK}> samo 4e kato pravi6 pytekata , gledai da e napravi6 trydna 4e da ima trypka kato se minava Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 tctct ako iska6 ela s men da napraim proekt ... posle moji da te butna i tebe da q dooprai6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 tctct ako iska6 ela s men da napraim proekt ... posle moji da te butna i tebe da q dooprai6 <{POST_SNAPBACK}> Ne iskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 aje de de 6te e qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Това за родопите е болна идея и ако някой ден събера достатъчно кинти за да си сменя каплите (настоящите са ми кашкавалени) съвсем сериозно се замислям за Студенец и околността. В тази местност съм израстнал и пътеките ги знам почти наизуст. От Здравец до Бяла Черква ще е болно пътуване, само не знам колко хора ще имат краката за подобно нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 преди 2 седмици с един приятел хванахме пътя нагоре през белащица и Гълъбово и после надолу спускане и през Марково. Спря ми се тока нагоре по баира и под жаркото слънце между 13-14 часа обаче само заради спускането надолу си заслужаваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 kogato ima6 vreme probvai gi, samo vnimavai s zadnata spira4ka 4e da ne izkopae6 otgore do dolo <{POST_SNAPBACK}> xaxa! slu6aite go! kolegata govori ot li4en opit! a sega se setix! Vnimvaite ako puskate puteki, za6toto poradi prolivnite dujdove, vodata si e napravila mnogo golemi kanali i .... stavat mnogo golemi beli taka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 аз имам намерение тази събота да отида до Руен, ако някой има желание може да се присъедини Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 и така тази събота ходих и на отиване тъпото изкачане на шосето но после беше страхотно надолу към асеновград по едни пътечки планински изкорубени и посипани с шишарки и каманаци. страхотно по едно време видях че стигнах до 40 км/ч, накрая видях че ми се е откачила веригата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestor Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 ми има ли някой в Пловдив да организира наистина планинско колоездене ... да има транпорт да се извозят байковете до някъде и после по горски пътеки и такива неща ... щот каране на гребната не е баш маунтин байкинг <{POST_SNAPBACK}> Междувременно защо вместо по гребната не караш по дигата на Марица например. В края на дигата има въжен мост след него има пътеки през гората. Верно няма ги наклоните на планината, но както някой по-рано каза при по-голяма скорост пак е удоволствие. А и за повечето (включително и мен), карали само по гребната ще им се стори доста по нагорнище ако скочат направо на Родопите. Тук също може да се катери и по тепетата.... Само да имаш желание и въображение дори и да не излизаш от Пловдив можеш да се накараш на разнообразни терени. Разбира се бързичко писва но какво да се прави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 и така тази събота ходих и на отиване тъпото изкачане на шосето но после беше страхотно надолу към асеновград по едни пътечки планински изкорубени и посипани с шишарки и каманаци. страхотно по едно време видях че стигнах до 40 км/ч, накрая видях че ми се е откачила веригата <{POST_SNAPBACK}> ooo tova s verigata e gadno....az vednyj kato spuskah zdravec i na edni kamani usetih 4e ne6to ne moga da vrytva pedalite i 6tqh da se utrepq, no kato sprqh da oprava verigata 6toto se be6e usukala i zabelqzah 4e sym e skysal..... taka 4e edno otka4ane na verigata moje da dovede do prebivane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Еми за организиране незнам .... , обаче от службата на баща ми някой път се сабираме и се качваме сигурно цялата служба с оклите на планина там не се сещам точно коя станция , но както и да е ..... и там има колела под наем и е много зарибявка в планината по няква пътека да брулиш ..... зарибеното е само , когато е на надолу , защото на нагоре буташ и вървиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.