Jump to content
BulForum.com

добри монитори CRT втора ръка - къде ?

Recommended Posts

в софия знам едно-две места, ама в Пловдив тия дет ги знам нямат читави 19" и 21" ... говоря за нещо хубаво за 150$+, а не за някоя издухана щайга

Виж тука http://impacto.hit.bg , това е бившия GTI.

Общо взето в Пловдив вкарват те и Изота.

къде се намират тия, че сайта им е супер недоправен и няма адрес

Иначе днеска видях в един магазин дет е по диагонал на кръстовището срещу икономическия. Имаше 3 монитора дет фащаха око ... някой ден ще ида да го поизтествам.

къде се намират тия, че сайта им е супер недоправен и няма адрес

преди там беше Адроид

на колелото на гарата, там където е Германос-а и дюнера, от лявата страна на дюнера се качваш във входа на блока ако не се лъжа на последния етаж, може и на предпоследния да беше - трябва да има табелка

още две места за монитори се сещам - Real Vision-а на Гладстон до JAR и една фирма на ул. Йосиф Шнитер - нещо с А беше името, ето линк

На втория етаж се намират , има табела на врата която не отговаря на името на фирмата ... така си мисля , може и да се лъжа :P

На втория етаж се намират , има табела на врата която не отговаря на името на фирмата ... така си мисля , може и да се лъжа  :P

Да така е.ЕТО ТУК

Днес си взех монитор от тук и съм много доволен.

Аз миналата година си взех от Изота един 19" Компак с плосък тринитрон, страхотен монитор... Беше още с найлоните. Направо нов. Ма кихнах 260 лв. Просто трябва да се проверява. Работата е на късмет.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...