agop4o Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 njakoj da e igral igrata s volan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 njakoj da e igral igrata s volan? <{POST_SNAPBACK}> Опитвам се и върви, ама къде са настройките на видеото? Цял ден ги търся и немога да ги намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Опитвам се и върви, ама къде са настройките на видеото? Цял ден ги търся и немога да ги намеря. Провери ли в папката на играта дали има EXE което да е като лаунчър? да има настройки там и да можеш да си пуснеш играта. както при доста други игри.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 njakoj da e igral igrata s volan? <{POST_SNAPBACK}> мммм да .... а бе става .... една игра , на която като по чудо да е направена за волан ... и да не си играя да го настроивам цял ден , като при ХАРД ТРУЦК .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Абе на мен тая игра нещо не ми тръгва. Точно преди да тръгне и ме изхвърля. Някой с подобен проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Провери ли в папката на играта дали има EXE което да е като лаунчър? да има настройки там и да можеш да си пуснеш играта. както при доста други игри.. <{POST_SNAPBACK}> Да знам иначе нямаше да питам. Нито в играта има настройки, нито лаунчер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 nemoga da si vklju4a pedalite ljavo djasno ima drugo ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 nemoga da si vklju4a pedalite ljavo djasno ima drugo ne <{POST_SNAPBACK}> От полето с настройки на волана ти отметваш Combined(pedal) и се кефи..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Да знам иначе нямаше да питам. Нито в играта има настройки, нито лаунчер. <{POST_SNAPBACK}> drive?:\dir?\dir?.....\scar\starter.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 off:Kolko struva toia volan i NFS vurvi li s nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 drive?:\dir?\dir?.....\scar\starter.exe <{POST_SNAPBACK}> ОК виждам ама като го стъртирам и ми пише setup.exe not found? Edit: Един преинстал и се оправи... Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 А ве аз хубаво намерих цхеатове за играта ама къде сия да ги въведа , че нещо закъсах ... ако ли не някой има ли некъв сафе , където е стигнал напред и има повечко колички и карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 А ве аз хубаво намерих цхеатове за играта ама къде сия да ги въведа , че нещо закъсах ... ако ли не някой има ли некъв сафе , където е стигнал напред и има повечко колички и карти <{POST_SNAPBACK}> Аз съм до 17 левел ... За сега Едит: http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=5380 Или: Press [F1] options screen. Then, enter one of the following codes to activate various cheat functions. A description of the code will appear to confirm correct entry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Аз съм до 17 левел ... За сега Едит: http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=5380 Или: Press [F1] options screen. Then, enter one of the following codes to activate various cheat functions. A description of the code will appear to confirm correct entry. <{POST_SNAPBACK}> и къде треа да го натисна тва Ф1 , че не разбрах ..... натисках го къде ли не... по времев на гира ... в мену-то .... къде да го натисна тва ф1 , че да напиша цхеат-а аре некой подробно да обясни на български език ... още като пуснеш схоркут-а от там да каже стъпка , по стъпка кво трябва да се направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 играта е зарибена ама на мен с волан не ми харесва аз си я цъкам с клавиатурка и съм на 20 левел Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Ари ве хора .... никой ли няма да ми помогне ... ?!? Евил аре кажи ве плеасе ..... търсих та и в Q-to ICQ ама и там постоянно си оффлине .... аре некой да хелпне Данке предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Играта е зарибена. Макар че графиката не е толкова добра, но като за порт става, а също като се има предвид и колко е голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Играта е зарибена. Макар че графиката не е толкова добра, но като за порт става, а също като се има предвид и колко е голяма. <{POST_SNAPBACK}> За тази графика - има доста ниски изисквания : С машината отдолу, играя на 1600х1200, без да лагва. А графиката е що-годе добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аре някой да ми даде САВЕ - а си .... или да ми го прати на пощатата оставил съм сия в профила или да го упне и да ми даде линк ...... ако ли не да ми обясни къде и кога да напиаша шибаният цхеат за да ми отвори поне няколко коли или карти , че полудявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Даунлоуда на 8-мия РАР спира на 70% с каквото и да дарпам(Флаш Гет; Гет Райт и с дифоут доунлоад менажера)....Решения?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Даунлоуда на 8-мия РАР спира на 70% с каквото и да дарпам(Флаш Гет; Гет Райт и с дифоут доунлоад менажера)....Решения?? <{POST_SNAPBACK}> нямаш място на харда, на който сваляш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 нямаш място на харда, на който сваляш ? <{POST_SNAPBACK}> Имам, но 10х все пак Оправих се, така и не разбрах от какво е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.