Jump to content
BulForum.com

s.c.a.r

agop4o

Recommended Posts

Опитвам се и върви, ама къде са настройките на видеото? :confused Цял ден ги търся и немога да ги намеря.

Провери ли в папката на играта дали има EXE което да е като лаунчър? да има настройки там и да можеш да си пуснеш играта. както при доста други игри..

njakoj da e igral igrata s volan?

мммм да .... а бе става .... една игра , на която като по чудо да е направена за волан ... и да не си играя да го настроивам цял ден , като при ХАРД ТРУЦК .... :D

Абе на мен тая игра нещо не ми тръгва. Точно преди да тръгне и ме изхвърля. Някой с подобен проблем?

Провери ли в папката на играта дали има EXE което да е като лаунчър? да има настройки там и да можеш да си пуснеш играта. както при доста други игри..

Да знам иначе нямаше да питам. Нито в играта има настройки, нито лаунчер.

А ве аз хубаво намерих цхеатове за играта ама къде сия да ги въведа , че нещо закъсах ... ако ли не някой има ли некъв сафе , където е стигнал напред и има повечко колички и карти :confused

А ве аз хубаво намерих цхеатове за играта ама къде сия да ги въведа , че нещо закъсах ... ако ли не някой има ли некъв сафе , където е стигнал напред и има повечко колички и карти  :confused

Аз съм до 17 левел :D... За сега

Едит: http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=5380

Или:

Press [F1] options screen. Then, enter one of the following codes to activate various cheat functions. A description of the code will appear to confirm correct entry.

Аз съм до 17 левел :D... За сега

Едит: http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=5380

Или:

Press [F1] options screen. Then, enter one of the following codes to activate various cheat functions. A description of the code will appear to confirm correct entry.

и къде треа да го натисна тва Ф1 , че не разбрах ..... натисках го къде ли не... по времев на гира ... в мену-то .... къде да го натисна тва ф1 , че да напиша цхеат-а аре некой подробно да обясни на български език ... още като пуснеш схоркут-а от там да каже стъпка , по стъпка кво трябва да се направи

Ари ве хора .... никой ли няма да ми помогне ... ?!? Евил аре кажи ве плеасе ..... търсих та и в Q-to ICQ ама и там постоянно си оффлине .... аре некой да хелпне Данке предварително ! :punk

Играта е зарибена. Макар че графиката не е толкова добра, но като за порт става, а също като се има предвид и колко е голяма.

Играта е зарибена. Макар че графиката не е толкова добра, но като за порт става, а също като се има предвид и колко е голяма.

За тази графика - има доста ниски изисквания :

С машината отдолу, играя на 1600х1200, без да лагва. :punk

А графиката е що-годе добра :confused

• 3 weeks later...

Аре някой да ми даде САВЕ - а си .... или да ми го прати на пощатата оставил съм сия в профила или да го упне и да ми даде линк ...... ако ли не да ми обясни къде и кога да напиаша шибаният цхеат за да ми отвори поне няколко коли или карти , че полудявам :angry1

• 1 month later...
Даунлоуда на 8-мия РАР спира на 70% с каквото и да дарпам(Флаш Гет; Гет Райт и с дифоут доунлоад менажера)....Решения??

нямаш място на харда, на който сваляш ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...