WScriptShell Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Някой знае ли дали се продава някъде подобно нещо: http://neomontana.dir.bg/kit122.htm ...но готово, направено, със софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 za kvo ti e? moga da ti go naprava kolko dava6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 КВАЗЕР Link to comment Share on other sites More sharing options...
WScriptShell Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Trqbva mi da mi vklu4va boilera i akum.pe4ka (zimata) ama mai shte trqbvat po-yaki releta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 za kvo ti e?moga da ti go naprava kolko dava6 <{POST_SNAPBACK}> Bi li mi obqsnil kak/po kakuv na4in moga da si kontrolram dom.uredite ! I kak se svurzvat s taq platka ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 http://alien.dowling.edu/~aph3x/data/projects/devcd/ Днес бях във Викиват и с радост установих че съществуват релета за 5 волта.. което автоматично ми решава проблема. Ако искате пробвайте моето решение.. относно схемата: във google лесно можете да намерите описанието на паралелния порт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Bi li mi obqsnil kak/po kakuv na4in moga da si kontrolram dom.uredite !I kak se svurzvat s taq platka ??? <{POST_SNAPBACK}> mi to ne pi6e li, ryga6 q kum printerskiq port i taka (lo6oto e 4e ako re6i6 da pe4ata6 6te ima shou mn qko) sle d tova releto ot ednata strana mu podava6 5v ili po dobre 12v 4e toka e po malak, a to upravlqva konsumator primerno 220v/10A=2kW struva ~1lv moje i s mo6ten triac i optron - izliza po skypo no nqma iznosvane i smu6teniq pri prevkliu4vane da ne govorim 4e moje da se regulira i izhodnata mo6tost pak bez smu6teniq na pe4ki bojleri... КВАЗЕР sa mo6ennici a Викиват o6te po golemi, prepory4vam comet.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.