NightKiller Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 По-добре да си остане София макар че съм от Пловдив знаете ли каква лудница ще настане тук.А и вече са построени всички згради в София те парва тряя да се преостановява всичко-нови згради центрове подновяване Пловдив ще заприлича на строителна площадка не мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Столицата трябва да си е в София,защото ако дойде тук в Пловдив(гледам по вота) само ще ни се развали града...или всъщност не толкова,но ще стане overcrowded! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Нека да си е София!!!За какво ми е тука само да се избиват по улицата...нее...тъпичко...пък докато се построят сгради... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 софия,разбира се!пловдив си е пловдив и квото и ще да е ,не мърдам от тук!на който не му понася -да се изнася! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Ми София. Много им върви, пък и ако не са те, няма с какво друго да се гордеят. Пловдив е твърде хубав за столица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 nali vse ni davat za primer zapada:) kakvo e vashington i kakvo e New York taka e i pri nas - sofiq si e sofiq i PLOVDIV si e PLOVDIV Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Не харесвам София но трябва да кажа че тва са глупости да си мислим че някой друг град в България е в състояние вмомента да бъде столица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Аз съм за ПЛОВДИВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Аз съм за ПЛОВДИВ <{POST_SNAPBACK}> мн ясно и аз съм за Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Имали смисъл от питане??Пловдив си е столица на БЪЛГАРИЯ!!!Ако в тоя форум има ШОПИ да ме извиняват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Mnogo qsno 4e Plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Забавното е, че повечето, които държат Пловдив да стане столица не изказват абсолютно никакви логични доводи за тезата си. Което ме навежда над мисълта, че ни-най малко не се замислят защо го искат. Просто ей-така, щото звучи лъскаво и яко...cool. Макар че съм роден в София, живея в Пловдив от 83-та година и съм прекарвал не малко време в столицата през годините от тогава насам и ако ме питат от кой град съм - без миг колебания ще отговоря ПЛОВДИВ! Но не искам да ми се изсерат на града, като го направят столица. Но нашата скромна след-кризисна държавица е неспособна на такава грандиозна промяна като преместване на столицата. Помислете само построяването наново на всичките необходими сгради. Града ни поне 10 години ще прилича на една огромна строителна площадка. А кой ще финансира подобно нещо оставям на вас да се досетите... П.П. - не се чувствам шоп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 xaxa tq temata stana ot "Кой град според Вас трябва да бъде столица на BG?" nz "Кой град най-много ви кефи в BG?"... emi razbira 4e Sofiq trqaa si ostane stolica.. a Plovdiv si e nai-hubaviq grad i si ima dosta zabelejitelnosti s koito sofiq ne moje da se pohvali... nqkoi ako mi kaje s kakvo Sofiq e po-hubav grad ot Plovdiv osven 4e e stolica (koeto za men nqma nikakvo zna4enie) 6e go 4erpa edna kasa bira!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Едва ли преместването на столицата е от първостепенна важност за "скромната ни след-кризисна държавица "! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ми София. Много им върви, пък и ако не са те, няма с какво друго да се гордеят. Пловдив е твърде хубав за столица. <{POST_SNAPBACK}> Правилно, Jolie, правилно Scorpion!!!! Защо да си посерем хубавия град с пренаселване, много коли, мръсотия, простаци, дето мило и драго дават да се нарекат столичани, щото няма с какво друго да се похвалят!?!? Добре сме си така! Пък ако ще да ме пишат и мене шоп (хм,по стечение на обстоятелствата аз съм роден в София наистина! Мога да мина за шоп под прикритие, дето е внедрен тук да предотврати превръщането на Пловдив в столица, вдигането тройно на таксата смет и изграждането на Тракия две,три и четири, Смирненски осем и Кичук Париж дванадесет . Муа-ха-ха-ха ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Срам!Само 5 гласа за Велико Търново! нарочно не съм гласувал.Пешо, подкрепям те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 аве столицата треа да е в най - якияград в България ! и той е ПЛОВДИВ !!! ама от една страна нека селото да си е столица ! и така ни е добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Оффф, точно това се опитвам да обясня от незнамсиколко поста насам - че ако станем столица ще станем същото село... И тогава Пловдив ще престане да е "най-якия град". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Нека София да си е столица така ни е по-добре!!Пък световната практика е показала че дори и да не е столица един гард може да е много по як!!Примерно в щатите Лос Анджелис е най-якия град според мен но той не е столица или да погледам съседна турция!!Истамбул е огромен град и супер модерен докато в столицата Анкара съвсем не е така Затова нека София да си е столица пък нашия град ще си е най-якия в БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Идеалният вариант е да живеем и работим в Пловдив, но да получаваме софийски заплати! Нормално е в столицата заплатите да са по-високи.Именно затова е по-добре Пловдив да е столица! Ще се повиши стандарта на живот най-малкото! Разбира се,това е нереалистично! Няма как да стане! А да не забравяме, че градче като Севлиево е по-благоустроено от Пловдив благодарение на чужди инвестиции най-вече. Май това е правилният модел за развитие.Ама с тоя смотан кмет- трудна работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 А замисляли ли сте се какво ще стане ако Пловдив стане столица на България? Движението ще е пълна лудница (не, че сега не е, но тогава ще е по-страшно), въздухът ще е пъти по мръсен от сега, постоянно някоя част от града ще е затворена заради посещенията на този и онзи и т.н. и т.н... За мен оптималния вариант е да се работи от понеделник до петък в София и почивните дни да се прекарват тук с приятели и семейство Няма ли някой най-сетне да поправи В. Търново или най-добре Велико Търново Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 А замисляли ли сте се какво ще стане ако Пловдив стане столица на България?Движението ще е пълна лудница (не, че сега не е, но тогава ще е по-страшно), въздухът ще е пъти по мръсен от сега, постоянно някоя част от града ще е затворена заради посещенията на този и онзи и т.н. и т.н... За мен оптималния вариант е да се работи от понеделник до петък в София и почивните дни да се прекарват тук с приятели и семейство <{POST_SNAPBACK}> Ама така ще си 5 дни на мръсен въздух и на задръствания по твоята логика! Нали от това се опасяваш точно?В смисъл - хем искаш да не стане Пд като София, а пък хем натам си тръгнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ама така ще си 5 дни на мръсен въздух и на задръствания по твоята логика! Нали от това се опасяваш точно? <{POST_SNAPBACK}> Казвам го в смисъл, че така ще се запази Пловдив, а ако трябва в София ще ходим с противогази Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Абе който не му харесва Пловдив има опция да отиде да живее в София, мен си ми харесва тук и също съм на мнение че не желае градът ми да се превръща в свинщина. Така че изборът си е ваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Абе който не му харесва Пловдив има опция да отиде да живее в София, мен си ми харесва тук и също съм на мнение че не желае градът ми да се превръща в свинщина. Така че изборът си е ваш <{POST_SNAPBACK}> Бързам да те успокоя - няма шанс скоро да станем столица Едит- кой иска градът му да се превръща в свинщина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.