Jump to content
BulForum.com

От къде може да се купи Iriver ?

stefan

Recommended Posts

Харесал съм си едно мп3 плейърче на въпросните иривър , но немога да намеря от къде да си го купя. Някой знае ли такъв магазин, че от щатите трябва да го чакам 1 месец..

Това е малко като да сравняваш кон с кокошка...

Това ако може да се вземе тук на близка цена просто тая дива ултра могат да я спират от производство.

тази фирма е дистрибутор на фирмата която произвежда iRiver. пише го на страницата на iRiver. не съм гледал какво предлагат на страницата. погледнах едва след като я написах тук, но реших, че може да не са изложили тези плейъри още или да не са обновили страницата си. ако се интересуваш.. можеш да се обадиш или да пишеш e-mail и да питаш.

Е, в крайна сметка ще се внася от щатите, ако някой иска да свирка :)

защо от щатите като се продава и в Европа? какво ти казаха от фирмата? нямат ли такива плейъри?

Защото еврото е скъпо, а долара- евтин. Daisy нямат нищо общо с iriver, съвсем различни неща си правят.

доставката от US е много по-скъпа. на мен за някакъв вентилатор ми сложиха доставка 210$ при вентилатор 30.

защо са дадени като дистрибутор тогава в страницата на iriver?

Аз не се изразих правилно, човек ще ми го донесе, с доставка излиза безумно скъпо, а и не е сигурно, че ще пристигне.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...