Jump to content
BulForum.com

Италиански как да го науча?

Recommended Posts

Вече знам Английски не перфектно ама мога свободно да говоря затва ся не искам пак да се хващам на уроци искам да науча Италиански ама сам в кащи пред пц-то дайте идея как може да стане това.....

Мерси предварително!!!

Зависи как искаш да го говориш! Ако искаш да говориш като Умберто Еко, само с компютър определено няма да стане. Ако обаче искаш да можеш да вържеш 2-3 изречения и някои заучени изрази - може. Аз преди време изпозлвах една програма Euro Talk или нещо подобно. Там има всички европейски езици дори Magyar, Suomi и някъв Уелски диалект или квото е там! :D Така че, прецени каква ти е целта и почвай ;)

Искам да мога да се разбирам с хората да мога да наоиша някое друго изречение казаха ми че езика се учи лесно има лесна граматика и няма да ми отнеме много време и труд.Та каква беше програмката?

Иди в Румъния за няколко месеца

:punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk

tova me izkarti.mnogo pravilen savet,jabarite sa sa6tite boklutzi kato rumantzite,daje ezikat im si prili4a

P.S. vervaite Mi.10 godini rabotq sas jabari ;)

P.S.2 zabravida vmakna 4e i v rumaniq bqh za 1 mesetz

Иди в Румъния за няколко месеца

И сериозно http://store.yahoo.com/rosettastone/italian.html

Мерси за линка ама това е платена версия на тази програма от каде да намеря 195 долара и там нещо си ако исках да плащам щях да си хвана даскал.Хммм Румъния може ама все пак давайте линкове към безплатни програми за научаване на език.Мерси!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...