Myth Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно! 1. Напиши името на човек от срещуположния пол. 2. Кой е любимият ти цвят от тези: жълт, черен, червен, син или зелен? 3. Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4. Месецът ти на раждане. 5. Кой цвят харесваш повече - черно или бяло? 6. Напиши името на човек от същия пол като теб. 7. Любимото ти число? 8. Калифорния или Флорида? 9. Кое харесваш повече - езерото или океанът? 10 .Напиши желание. НАДОЛУ Отговорите: 1. Това е името на човека, в който си истински влюбен. 2. Ако си избрал: Червено - ти си жив и изпълнен с любов; Черен - ти си скромен и агресивен; Зелен - твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие; Син - ти си човек със спонтанен характер; Жълто - ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. 3. Ако инициалът ти е: А-К - имаш много приятели и любов в живота; Л-Р - опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне; С-Я - обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4. Ако си роден през: Януари-Март - годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал; Април-Юни - ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго; Юли-Септември - ще имаш незабравима година с много промени; Октомври-Декември - годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа. 5. Ако избереш: Черно - животът ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях; Бяло - ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш. 6. Това е най-добрият ти приятел. 7. Това са броят на близките приятели, които ще имаш в живота си. 8. Ако избереш: Калифорния - обичаш приключенията; Флорида - романтична душа си. 9. Ако избереш: Езерото - верен си на приятелите си и си малко резервиран; Океан - ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час! <{POST_SNAPBACK}> Струва ми се нещо като .. хммз.. дори не знам как да го кажа. Спам може би. Но въпреки всичко има много изтина в това , което е написано по горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Зарибено е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php...20Флорида&st=20 Айде виж поста на Stenli и виж колко ти е ново тестчето ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Доста глупаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Опа. http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=354891 ЕДИТ: Хм, Aggressiv, изпреварил си ме. За това пък аз съм дал линк точно към този пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Е добре де, не съм видял другия пост, съжалявам. А на който му се струва глупаво да си гледа работата. Нямам пред вид точка 10. Останалите са си хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 на мен пък ми хареса....първото ме хвърли в тъча...наистина има много истина в това(само как звучи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Човека явно иска да му се сбъдне някакво желание, затова е пуснал тмата. Не му се карайте макар, че си е доста глупаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Е добре де, не съм видял другия пост, съжалявам. А на който му се струва глупаво да си гледа работата. Нямам пред вид точка 10. Останалите са си хубави. <{POST_SNAPBACK}> аз за тва е махнах тая точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 за 1вото е едно 99% сигурно че ще напишеш името на любимата/любимия иначе нямам коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Qko e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php...20Флорида&st=20 Айде виж поста на Stenli и виж колко ти е ново тестчето ... <{POST_SNAPBACK}> Опа.http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=354891 ЕДИТ: Хм, Aggressiv, изпреварил си ме. За това пък аз съм дал линк точно към този пост. <{POST_SNAPBACK}> /малко офф Добре ве хора вие майна само се изявате като някакви модератори.Има си хора за тая работа.Какви сте вие че когато някой пусне тема и тряя задължително или в повечето случаи(при положение,че вече е пусната темата) да пускате сърча и да трупате безмислени постове от този сорт ? Имало я било темата ... и какво от това ? На модера това му е работата,като толкова ви е еня направете си форум и там се изявавайте като каквито си искате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Яко е ! Има доста истина в това. Незнам защо , но веднага , когато исписа "човек от същия пол" се сетих за vas90. Явно си е верно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 /малко оффДобре ве хора вие майна само се изявате като някакви модератори.Има си хора за тая работа.Какви сте вие че когато някой пусне тема и тряя задължително или в повечето случаи(при положение,че вече е пусната темата) да пускате сърча и да трупате безмислени постове от този сорт ? Имало я било темата ... и какво от това ? На модера това му е работата,като толкова ви е еня направете си форум и там се изявавайте като каквито си искате. <{POST_SNAPBACK}> Eй така малко като /off Нямаше к`во да правя и реших да направя един безсмислен пост , защотото на мен цял ден това ми е работата , да трупам постове и даже благодарение на теб направих втори безсмислен за което съм ти благодарен .... /off ЕДИТ : FalleN_213 Posted Today, 15:41 PM Браво,браво сега кефиш ли се много Хайде да не ставам нагъл за 3ти пост , разцепвам се брат , много е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Браво,браво сега кефиш ли се много Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 хареса ми,ама без последното наистина! и що да не се правят на модератори?тъкмо за тях ще има малко по-малко работа! и може би ако всички като тях си пускаха по 1 search,сигурно нямаше да има нужда да "си трупат безсмислени постове",а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 toq test ot kade go vze 6toto go pravih predi 1 godina ama ne pomnq kade i e dosta smehotvoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 еййй,бах мааму-почти уцелих с отговорите... по-голяма глупост не бях виждал от цифра време.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 kefi me Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 1. Мария 2. син 3. а-к 4. септември 5. черно 6. Георги 7. 9 8. Калифорния 9. океанът 10. И за напред да сме живи и здрави, да е***е легнали и прави , с к****е корави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Мхм, голяма глупост е тоя тест, част от нещата ще ги познае щото ти за приятеля и любимия е много ясно че тях ще кажеш., а останалите как ще провериш " аз ще имам * верни приятели през живота си" . Ми еи сега ще почна да си ги броя и като тругна да умирам ще кажа: 'ей верно бе! Оня тест ми позна!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Myth....МЪРТЪВ СИ,ЧОВЕКООООООООООО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.