Jump to content
BulForum.com

:-)Забавно и ново

Myth

Recommended Posts

Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно!

1. Напиши името на човек от срещуположния пол.

2. Кой е любимият ти цвят от тези: жълт, черен, червен, син или зелен?

3. Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я.

4. Месецът ти на раждане.

5. Кой цвят харесваш повече - черно или бяло?

6. Напиши името на човек от същия пол като теб.

7. Любимото ти число?

8. Калифорния или Флорида?

9. Кое харесваш повече - езерото или океанът?

10 .Напиши желание.

НАДОЛУ

Отговорите:

1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.

2. Ако си избрал:

Червено - ти си жив и изпълнен с любов;

Черен - ти си скромен и агресивен;

Зелен - твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие;

Син - ти си човек със спонтанен характер;

Жълто - ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.

3. Ако инициалът ти е:

А-К - имаш много приятели и любов в живота;

Л-Р - опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне;

С-Я - обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.

4. Ако си роден през:

Януари-Март - годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал;

Април-Юни - ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго;

Юли-Септември - ще имаш незабравима година с много промени;

Октомври-Декември - годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.

5. Ако избереш:

Черно - животът ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях;

Бяло - ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.

6. Това е най-добрият ти приятел.

7. Това са броят на близките приятели, които ще имаш в живота си.

8. Ако избереш:

Калифорния - обичаш приключенията;

Флорида - романтична душа си.

9. Ако избереш:

Езерото - верен си на приятелите си и си малко резервиран;

Океан - ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.

10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час!

10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час!

Струва ми се нещо като .. хммз.. дори не знам как да го кажа. Спам може би. :) Но въпреки всичко има много изтина в това , което е написано по горе. :)

Е добре де, не съм видял другия пост, съжалявам. А на който му се струва глупаво да си гледа работата. Нямам пред вид точка 10. Останалите са си хубави.

на мен пък ми хареса....първото ме хвърли в тъча...наистина има много истина в това(само как звучи :tongue )

Човека явно иска да му се сбъдне някакво желание, затова е пуснал тмата. Не му се карайте макар, че си е доста глупаво :)

Е добре де, не съм видял другия пост, съжалявам. А на който му се струва глупаво да си гледа работата. Нямам пред вид точка 10. Останалите са си хубави.

аз за тва е махнах тая точка :lol:

http://www.evrocom.info/invision/index.php...20Флорида&st=20

Айде виж поста на Stenli  и виж колко ти е ново тестчето ...

Опа.

http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=354891

ЕДИТ: Хм, Aggressiv, изпреварил си ме. :)  За това пък аз съм дал линк точно към този пост. :P

/малко офф

Добре ве хора вие майна само се изявате като някакви модератори.Има си хора за тая работа.Какви сте вие че когато някой пусне тема и тряя задължително или в повечето случаи(при положение,че вече е пусната темата) да пускате сърча и да трупате безмислени постове от този сорт ? Имало я било темата ... и какво от това ? На модера това му е работата,като толкова ви е еня направете си форум и там се изявавайте като каквито си искате.

Яко е ! Има доста истина в това. Незнам защо , но веднага , когато исписа "човек от същия пол" се сетих за vas90. Явно си е верно ;).

/малко офф

Добре ве хора вие майна само се изявате като някакви модератори.Има си хора за тая работа.Какви сте вие че когато някой пусне тема и тряя задължително или в повечето случаи(при положение,че вече е пусната темата) да пускате сърча и да трупате безмислени постове от този сорт ? Имало я било темата ... и какво от това ? На модера това му е работата,като толкова ви е еня направете си форум и там се изявавайте като каквито си искате.

Eй така малко като /off Нямаше к`во да правя и реших да направя един безсмислен пост , защотото на мен цял ден това ми е работата , да трупам постове и даже благодарение на теб направих втори безсмислен за което съм ти благодарен .... /off :bgrin:

ЕДИТ :

FalleN_213 Posted Today, 15:41 PM

Браво,браво сега кефиш ли се много 

Хайде да не ставам нагъл за 3ти пост , разцепвам се брат , много е яко :punk

хареса ми,ама без последното наистина! :bgrin:

и що да не се правят на модератори?тъкмо за тях ще има малко по-малко работа! :D

и може би ако всички като тях си пускаха по 1 search,сигурно нямаше да има нужда да "си трупат безсмислени постове",а?

1. Мария

2. син

3. а-к

4. септември

5. черно

6. Георги

7. 9

8. Калифорния

9. океанът

10. И за напред да сме живи и здрави, да е***е легнали и прави , с к****е корави! :punk :lol: :woot

Мхм, голяма глупост е тоя тест, част от нещата ще ги познае щото ти за приятеля и любимия е много ясно че тях ще кажеш., а останалите как ще провериш " аз ще имам * верни приятели през живота си" :D. Ми еи сега ще почна да си ги броя и като тругна да умирам ще кажа: 'ей верно бе! Оня тест ми позна!" :huh: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...