Jump to content
BulForum.com

Samsung SGH-D500

Recommended Posts

dobre prosto si daite mnenieto posle 6te pomola kato ima admin da q premesti aide kajete si mnenieto dali da zamenq moq tai veren NEC e616v za tozi samsung ?!?!? ili da se naso4a kam nqkoq nokia samsunga vse pak e nejen telefon i ne e po-dobar ot nokiata ama samsunga me pleni s dizain i stil i misla da se spra da nego !!!!

Баща ми има такъв и от доста време се каня да му го присвоя..... :D

Телефона е супер,няма какво друго да кажа :punk

Неможе да звъни и вибрира едновременно, IRDA-то му става само за получаване/прашане на телефонни номера. Много як, няма що!

САМСУНГ пуснаха за отрицателно време доста нови модели, интересен дизайн, екстри и т.н и т.н. , но след няколко месеца се оказа, че са пълни с дефекти.

Разходи се по руски и разпитай колко такива самсунгчета поправят на ден.

САМСУНГ пуснаха за отрицателно време доста нови модели, интересен дизайн, екстри и т.н и т.н. , но след няколко месеца се оказа, че са пълни с дефекти.

Разходи се по руски и разпитай колко такива самсунгчета поправят на ден.

ami neznam prosto mi xaresa kato dizain makar 4e ne sam fen na samsung... no sled izvesni razmisli re6ix 4e sledva6tiq mi telefon 6te e nokia 7610.... :D

ami neznam prosto mi xaresa kato dizain makar 4e ne sam fen na samsung... no sled izvesni razmisli re6ix 4e sledva6tiq mi telefon 6te e nokia 7610....  :D

Я хвърли едно око и на 6630 ;) Малко по-скъп е, но пък така и така даваш пари...всъщност изборът си е твой, но 6630 е уникален телефон :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...