Jump to content
BulForum.com

Защо нямам subwoofer на домашната система

Recommended Posts

Вързал съм си към DVD-то едно декодерче на Creative - DDTS-100. А него към домашната система (Luxeon LogicFox T5.1). Е, няма субуфер. Върнах декодера в магазина (в гаранция е), където го вързаха към система на Креатив и субуфера работеше, а защо на моята не работи? Предварително ви моля, без мнения от сорта на "вземи си нова система".

Хора, ако не можете да ми помогнете кажете поне къде да търся някой специалист който може, щото декодера + системата = ~300 лв.

Нали се сещаш,че питаш за нещо супер специфично, клонящо към хардуерен проблем. Явно не очакваш съвети от рода на "донабутай жаковете" "провери в книжките дали правилно си свързал" и т.н.

Щом като ти върви декодера остава проблемът да е или в колоните или в ДВДто. тествай, ако имаш време или го закарай на сервиз. Децата на майсторите там също ядът захарен памук...

едит: а кабелите провери ли ги?

Проблема и преди е обсъждан, но не с декодера, а с нормална звукова карта на криейтив. разлика няма дали е едното или другото. потърси темата. Luxe-On са куча марка говорители, затова не можеш да очакваш да се спогаждат перфектно с Creative-a. проблема до колкото се сещам беше в жаковете.

Не е в жаковете....... Нямате си представа какво ли не съм опитвал вече... А всичко изглежда наред... Не знам защо.....

Къде мога да закарам на сервиз оборудването?

Problema e to4no v jakovete! Reshenieto e slednoto: jaka koito e za centara i za subwoofera ne go mushkai do kraia. Izvadi go leko. 2 pati sam opravial tozi problem taka. Daje i pri mene si varvi samo taka.

Nadiavam se che ste stane, stoto naistina mn prai si buhnal.

Problema e to4no v jakovete! Reshenieto e slednoto: jaka koito e za centara i za subwoofera ne go mushkai do kraia. Izvadi go leko. 2 pati sam opravial tozi problem taka. Daje i pri mene si varvi samo taka.

Nadiavam se che ste stane, stoto naistina mn prai si buhnal.

човек, проблема не е в тъпите жакове, кабели, чинчове и т.н.

Вече казах че съм опитвал всички подобни съвети.

М/у другото ти твоя проблем си го имал сигурно на SB Live!, а аз не говоря за компютърна саунд карта, а за декодер.

kirkitov - DVD-то ми е самсунг, но не е в него проблема, понеже проблема го има независимо какъв саунд сорс използвам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...