James_Bond007 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Оф писна ми от тея бури.. Да си вали кротко и няма да му се разсърдя, ама то Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Ае качете някакви снимки да гледаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Незнам къде е паднала тая гръмотевица, ама като просветна и ми се изключи изведнъж компютъра. Бях се стреснал да не ми е изгоряло захранването, ама след половин час чудене го включих и проработи. Бе направо пушка е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 И до нас изведнъж изпраска един гръм. След което веднага реших да спра ПС-то и докато го правих, видях, че нет-а спря. Това е нормално, почти винаги става. Обаче нет нямах до преди малко и то докато се усетих, че всъщност проблема е в мен. USB порта в който беше включен, не ще да бачка . Миналото лято направо ми се изтриха драйверите за модема колкото и налудничево да звучи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 И до нас изведнъж изпраска един гръм. След което веднага реших да спра ПС-то и докато го правих, видях, че нет-а спря. Това е нормално, почти винаги става. Обаче нет нямах до преди малко и то докато се усетих, че всъщност проблема е в мен. USB порта в който беше включен, не ще да бачка . Миналото лято направо ми се изтриха драйверите за модема колкото и налудничево да звучи. <{POST_SNAPBACK}> Абе не си единствения.. И на един познат му беше станало така Така и не разбра за кво е станало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Незнам къде е паднала тая гръмотевица, ама като просветна и ми се изключи изведнъж компютъра. Бях се стреснал да не ми е изгоряло захранването, ама след половин час чудене го включих и проработи. Бе направо пушка е. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно същото ми се случи и на мен, само че проработи след 5 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Незнам къде е паднала тая гръмотевица, ама като просветна и ми се изключи изведнъж компютъра. Бях се стреснал да не ми е изгоряло захранването, ама след половин час чудене го включих и проработи. Бе направо пушка е. <{POST_SNAPBACK}> Същата работа...!Аз съм в Смирненски.Понеже миналата година ми отиде захранването,си викам:"Айдееее,пак ше има конско!" Ама след 5 минути се оправи!(Слава Богу) Кажете НЕ на бурите Хах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Таковал съм я в бурята , неможа да ми запали таратайката , някой от кабелите се беше приводнил явно... Кажете НЕ на бурите Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аз живея в карашака близо до гара Филипово излетя една бутка за вестници.Хвръкна като къщичка от картон.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Ами по принцип след токов удар на новите дъна (и не чак толкова новите) има автоматична защита, която не позволява PС-то да се стартира . Така че просто извадете захранващият кабел колкото да освободите дъното от напрежение и го включете пак. PС-то си пали от раз (ако не е изгоряло нещо де ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 На мен ми се ресна компютъра!!!Наистина в Киршака много страшно беше.Тя там падна светкавицата,май...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Ами по принцип след токов удар на новите дъна (и не чак толкова новите) има автоматична защита, която не позволява PС-то да се стартира . Така че просто извадете захранващият кабел колкото да освободите дъното от напрежение и го включете пак. PС-то си пали от раз (ако не е изгоряло нещо де ). <{POST_SNAPBACK}> offtopic : Като махна кабела и пак го сложа (щот' така права) прецаквам ли го ... тоест вреди ли на РС-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Не. С прости думи спираш тока на дъното и защитата пада . Тази защита я има и в някой захванвания (вероятно вече в повечето). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Като гледам плочките са били плътно до дървото, което кара корените да се стремят нагоре. Понякога уж дребни детайли са причина за големи бели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Вижте какво заснех в нашия квартал веднага след 15 минутната буря 1, 2, 3, 4 <{POST_SNAPBACK}> Чак толкова ли е била силна? При нас беше само силен дъжд аве направо пороен ама такива изпълнения нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Леле какви бури какво нещо!!Аз за една седмица бях в турция и като се връщам тук се побърках!!Било страшно нещо направо немога да повярвам опасна работа!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 стига бе,к'во толоква се превъзнасяте,ами ако вземе да мине едно торнадо от тук ами ако живеехте на едно "прекрасно място",където всеки ден стават кви ли не природни бедствия! една буричка и вие оревахте орталъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Чак толкова ли е била силна? При нас беше само силен дъжд аве направо пороен ама такива изпълнения нямаше. <{POST_SNAPBACK}> Еми нормално-в различните части на града се е усетила бурята по различен начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 burqta be6e super qka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 burqta be6e super qka <{POST_SNAPBACK}> Maliii mn mi e interesno dali steshe da mislish ako beshe padnalo darvo varhu tvoiata kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Еми нормално-в различните части на града се е усетила бурята по различен начин <{POST_SNAPBACK}> Що викат, че града ни бил сравнително малък тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambucha Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Айде изчезнаха половината програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Айде изчезнаха половината програми. <{POST_SNAPBACK}> Пак ли.... е*аси м**ата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 Айде изчезнаха половината програми. <{POST_SNAPBACK}> Oleee mmomche 15 minuti se chudih za kakvi programi govorish dokato zacepia che stava za TVto vapros. Nali? Abe proveriavam APPZ-a si4ki si e tam... vikam ko stava sia koi programi sa izcheznali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 небето е като ден. 10 минути гледане и поне 5 гръмотевици се засичат. не съм виждал такова нещо... повечето само в небето минават.. не падат на земята. поне тези които аз виждам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.