Rafaello Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Вижте какво заснех в нашия квартал веднага след 15 минутната буря 1, 2, 3, 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Уау А на мен не ми се стори толкова силен вятъра уж Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Миналата година пак имаше такива филми , незнам ти къде си , но на центъра току що ми разправяха , че било същатата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Миналата година пак имаше такива филми , незнам ти къде си , но на центъра току що ми разправяха , че било същатата работа <{POST_SNAPBACK}> Това е квартал Марица. До пенсионерския клуб Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Кап. Райчо , Източен и Педко Д. Петков и Богомил бяха бом-бок , РЕКИ РЕКИ , а на кап. Райчо освен реките които стигаха до вратите на колите беше блокирана улицата и с много паднали клони. Това доказва колко е фективна е канализацията и уж хората който режат клоните та да не падали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Кап. Райчо , Източен и Педко Д. Петков и Богомил бяха бом-бок , РЕКИ РЕКИ , а на кап. Райчо освен реките които стигаха до вратите на колите беше блокирана улицата и с много паднали клони. Това доказва колко е фективна е канализацията и уж хората който режат клоните та да не падали... <{POST_SNAPBACK}> Е аз точно за там говорих , значи съсед .. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 I tova e samo za 15tina minuti, predstaviate li si da vali taka 3-4 chasa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 А пред нас на бул. Васил Априлов кво беше не е истина от целия булевард наводнен и тротоара също, нямаше откъде да се мине даже някво 222 беше заседнало. Напраих снимки утре може да ги кача Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Вятърът беше много силен ! В квартала има и един помлян мерцедес (новичък) ако и утре е там може да го щракна и да го кача ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Бая готина беше бурята. Много се изваля, а пък и как духаше. В началото бях в една 4-ка и после се скрих в подлеза. (Добре, че нямаше вода. За жалост обаче апарата не беше в мен и не можах да направя снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Аз пък тъкмо се прибирах от университета и бурята ме хвана на една спирка. То полза от навеса много нямаше, защото вятъра беше почти хоризонтален, а дъжда си беше невероятно силен (интересното е,че на Съединение, 2 мин по-късно не валеше ама хич) . В 116 влизаше вода през вратите, което ще рече поне 30-40 см. И на мен вятъра не ми се видя много силен, но явно е бил на някой места. Съвсем скоро ако помните имаше и доста здрава градушка... Абе каквото и да си говорим климата се променя. Нормално е за сезона да има такива бури, но доста зачестяват през последните години, пък и се усилват. И в духа на темата да спомена, че скоро четох, че английски учени са установили, че поради ненормално бързото топене на ледниците в последните 5 години, температурата на течението Гълфстрийм е паднала с около градус. И ако продължава така, то след още 5 години температурата ще падне с от 2 до 3 градуса, което вече ще е пагубно и Великобритания ще има климата на Сибир. Разбира се това не е потвърдено и са само изчисления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ами тогава за тези които се занимават с бизнес , преориентирайте се към продажба на зимно облекло и оборудване и това съвсем сериозно , защото очевадно климате се пробленя и нищо чудно да ни сполети отново ледников период .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Интересно че в Тракия нямаше и помен от буря.Бях на работа и само малко поо-силен дъждец падна.Като се прибрах у дома разбрах от жена ми че имало буря и по локвите се търкаляли чаршафи и дрехи свалени от просторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Хммм става дума за бурята в 14:30,нали? Аз тогава само затворих прозорците и не съм гледала какво има навън,ама по дрънченето на капките по прозореца можеше да се преположи Иначе и сутринта в 10 валя дъжд,но не толкова много..просто малко повечко дъжд...интересното беше,че на центъра и в даскалото валеше,а в нашия квартал - не Качвам се на автобуса в някви локви и слизам почти на сухо пред нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Съвсем скоро ако помните имаше и доста здрава градушка... Абе каквото и да си говорим климата се променя. Нормално е за сезона да има такива бури, но доста зачестяват през последните години, пък и се усилват. И в духа на темата да спомена, че скоро четох, че английски учени са установили, че поради ненормално бързото топене на ледниците в последните 5 години, температурата на течението Гълфстрийм е паднала с около градус. И ако продължава така, то след още 5 години температурата ще падне с от 2 до 3 градуса, което вече ще е пагубно и Великобритания ще има климата на Сибир. Разбира се това не е потвърдено и са само изчисления. <{POST_SNAPBACK}> ...И "The Day After Tomorrow" ще стане реалност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ние през тва време играехме мач и като запраска градушка прекратихме. Станахме гола вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Интересно че в Тракия нямаше и помен от буря.Бях на работа и само малко поо-силен дъждец падна.Като се прибрах у дома разбрах от жена ми че имало буря и по локвите се търкаляли чаршафи и дрехи свалени от просторите <{POST_SNAPBACK}> не знам къде работиш, но аз също съм в тракия и тука беше наистина много яка бурята. след като мина ходих до видеотеката да си взема някви филми и на места водата беше над тротоара Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Наистина в Тракия бурята беше ужасяваща.Не ми се занимава да качвам снимки да показвам как водата просто си личеше как е образувала нещо като...оле незнам как да го нарека...все едно от целият блок тече вода...беше ужас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 До големия гигант има към двайсет изкоренени и изпочупени дървета. Едно голямо изкоренено дърво прекърши улична лампа и премаза една лада, докато се върна за апрата вече бяха го нарязали, а ладата - в моргата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 C4era be6e ne6to stra6no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Поздрави и на теб съседе. Просто не знам , ако вали 5 часа примерно , какво ще става.... Нов бизнес за Пловдив ще бъде Jet под наем Или яхта Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 риготвяйте си фотоапаратите,защото като гледам какво е небето и как гърми, пак ще има буря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Вчера и днеска само бури!!!Тая днеска е по-слаба!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 29, 2005 Author Share Posted May 29, 2005 По време на днешната буря май падна гръмотевица на единия ни мрежов кабел между двата блока! Голям сеир. От едната страна Switch-a е VIA и нищо му няма ма от другата по думите на момчето в стаята "Изкочили искри" и резултата е един пеебан порт на Surecom-a. Аз лично не знам как изобщо нещо е уцеляло ако това е било гръм... но няма пък от какво друго да изгори порта точно в този момент когато наистина се просветна и в същия момент гръмна, сякаш е на 1 метър.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 ...i az imam snimki na edin obarnat garaj i malko padnali darveta do nas no tova s garaja ne e mnogo redno da go kachvam v neta mai...!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.