DELUXe Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Need for Speed: Most Wanted ще е нещо разбиващо! поне така изглежда дано не се изложат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Need for Speed: Most Wantedще е нещо разбиващо! поне така изглежда дано не се изложат <{POST_SNAPBACK}> Напълно съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Някои са излезли и знаем вече какво представляват , а някои се очакват ... затова за сега GTA , пък по-късно може и груга да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 World Of Warcraft spored mene..6tom horata pla6tat da q igraqt zna4i moje bi e edna ot nai dobrite..ne kazvam nai dobrata..moje bi v purvite 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 За сега според мен е GTA San Andreas. Казвам за сега, защото все още не съм видял какво представлява Need for Speed: Most Wanted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Мога да се хвана на бас с всеки един от вас, че GTA или NFS няма да са най-добра игра на 2005. да не казвам изобщо, че може и въобще да не са в топ 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Мога да се хвана на бас с всеки един от вас, че GTA или NFS няма да са най-добра игра на 2005. да не казвам изобщо, че може и въобще да не са в топ 5. <{POST_SNAPBACK}> И кои ще са тия в топ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 споко човече тои още играе диабло 2 и стар крафт.той не е играл гта та да ми говори че няма да са в топ 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 WoW,Battlefield 2 , GTA:SA;> Немога да ги подредя , щот всяка е уникална по рода си Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 споко човече тои още играе диабло 2 и стар крафт.той не е играл гта та да ми говори че няма да са в топ 5. Изиграл съм доста повече игри, за да говориш на изуст без даже да ме познаваш. ако искаш мога да се хвана на бас с теб, защото отзивите за GTA не са положителни. всички казват, че играта не е абсолютно нищо различно спрямо GTA 3 и Vice City. Не помня те да са били в класацията на годините в които са излезли. Ако греша може да ме поправиш. И тогава те бяха много по-голяма революция и крачка напред (особено GTA 3), отколкото е San Andreas. Отзивите бяха лоши още при излизането за XboX и PS2. Oще ли искаш да говориш за това което играя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 споко човече тои още играе диабло 2 и стар крафт.той не е играл гта та да ми говори че няма да са в топ 5. <{POST_SNAPBACK}> Уф . Ми да беше видял в темата под тази за ГТА кой играл и кой не . К'ви са тия глупости ? За ГТА е вярно , че не е много по-различна от Вайс Сити , но пък грабва ... не знам какви са критериите за оценяване ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 За какво сте гласували за новата NFS като не сте я играли Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Изиграл съм доста повече игри, за да говориш на изуст без даже да ме познаваш. ако искаш мога да се хвана на бас с теб, защото отзивите за GTA не са положителни. всички казват, че играта не е абсолютно нищо различно спрямо GTA 3 и Vice City. Не помня те да са били в класацията на годините в които са излезли. Ако греша може да ме поправиш. И тогава те бяха много по-голяма революция и крачка напред (особено GTA 3), отколкото е San Andreas. Отзивите бяха лоши още при излизането за XboX и PS2. Oще ли искаш да говориш за това което играя? <{POST_SNAPBACK}> Е те щото са лоши отзивите затова играта разби всякакви рекорди по-продажби. До към март са продадени 12 000 000 (милиона) !!! само за PS2. Явно не ги усещаш много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Е те щото са лоши отзивите затова играта разби всякакви рекорди по-продажби. До към март са продадени 12 000 000 (милиона) !!! само за PS2. Явно не ги усещаш много. Това че има големи продажби не я прави игра на годината. нали? Миналата година знаеш ли коя игра беше игра на годината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Това че има големи продажби не я прави игра на годината. нали? Миналата година знаеш ли коя игра беше игра на годината? <{POST_SNAPBACK}> коя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Half-Life 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 заслужава си първото място Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Не мисля, че беше по-продавана от Doom 3, но пак е преди нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Наистина оважавам автора на темата, че е дал възможност да се гласува и за Guild Wars. Тази игра като, че ли в България остана незабелязана, но все пак освен мен и доста геймъри по света я оцениха подобаващо. Не случайно в момента е и най-продавана игра (тази информация е за Америка до колкото съм запознат). Общо взето, което искам да кажа е, че именно Guild Wars е моя фаворит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Не мисля, че беше по-продавана от Doom 3, но пак е преди нея <{POST_SNAPBACK}> Според мен Doom 3(както и expansiona) са ПАЛНА БОЗА.Докато Half-Life 2 я превартях на един дъх(за около 2 дена почти нон-стоп игра)много по завладяваща е според мен и от Doom 3 и от San Andreas(макар че и по нея се зарибим много ).Афе според мен игрите на 2005 е San Andreas и ще бъде NFS:Most Wanted.Гледах един 30мин. трейлър на NFS и според мен ще е много добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Само да уточня - мисля, че онлайн игрите не влизат в класацията, затова и Guild Wars и WoW и Everquest отпадат. Май приза ще го вземе S.T.A.L.K.E.R. или Age Of Empires 3. За друго хитово заглавие излизащо скоро не се сещам, но ако SW:KOTR2 е излезла през 2005, то и тя е добър конкурент. San Andreas може да влезе в класациите на някоя независима страница която прави свое класиране, но както казах - съмнявам се да е Игра на годината. Vice City е на второ място в класацията на Gamespy за 2003 година. Battlefield 2 има голям шанс за игра на годината. Ако Call of duty 2 излезе, също има голям шанс, като се има на предвид, че го взе през 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Moq glas e za GTA:San Andreas.Igrata rokva hard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 За ваше сведение, миналата година San Andreas изобщо не фигурира в класацията за конзолни игри. Печели награда за Outstanding Achievements in Soundtrack и Action/Adventure Game of the Year. Номинирана е на 5 места. Half-Life 2 е игра PC за 2004 Halo 2 е игра за Console за 2004 година. Half-Life 2 също е и игра на годината. не само за PC. номинирана е заедно с Grand Theft Auto: San Andreas Halo 2 Katamari Damacy World of Warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Дори без да сам я играл си мисля 4е новоро нфс 6те е хит.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Само да уточня - мисля, че онлайн игрите не влизат в класацията, затова и Guild Wars и WoW и Everquest отпадат. Май приза ще го вземе S.T.A.L.K.E.R. или Age Of Empires 3. За друго хитово заглавие излизащо скоро не се сещам, но ако SW:KOTR2 е излезла през 2005, то и тя е добър конкурент. San Andreas може да влезе в класациите на някоя независима страница която прави свое класиране, но както казах - съмнявам се да е Игра на годината. Vice City е на второ място в класацията на Gamespy за 2003 година. Battlefield 2 има голям шанс за игра на годината. Ако Call of duty 2 излезе, също има голям шанс, като се има на предвид, че го взе през 2003. <{POST_SNAPBACK}> ЕЕЕЕ ти голям специалист се изкара бе.Ц Ц Ц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.