PaTRi0Ta Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Football Manager 2005 най-много ме задържа пред ПЦ-то засега(не мислите ли че тази анкета я пускате м алко рано?!?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Football Manager 2005 излезна на 5 ноември 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Football Manager 2005 излезна на 5 ноември 2004 <{POST_SNAPBACK}> Хубаво де много знам кога е излязла ама нея съм играл най-много досега и все пак мисля че е малко рано за тази анкета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Аз мисля че анкетата е безсмислена (като онази за кой gsm оператор е предпочитан ) Как да гласувам за GTA-то или Need for speed-а като не са излезли за Pc-та ако някой е играл GTA-то на PS2супер да гласува за него Edit: сори за глупостите ама не разбрах въпроса порешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 и все пак мисля че е малко рано за тази анкета! <{POST_SNAPBACK}> Аз мисля че анкетата е безсмислена <{POST_SNAPBACK}> Анкетата хич не е безмислена мога да ви кажа забележете във въпрос какво се пита ''Коя игра според вас ЩЕ Е или е хит през 2005г'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Аз гледах треилар за NFS:Most Wanted и мога да ви кажа че играта ще е СУПЕР.Ще видим много по хубави колко.Не Peugeot 206 и така нататак.Ще има коли от ранга да Мерцедес и БМВ .И GTA:Sun Andreas ще е много здрава.Ще има МНОООГООО нови елементи и на сичкото отгоре датата на излизане на играта на пазара савпада с КРАЯ НА ДАСКАЛОТО ЗА ТАЗИ ГОДИНА .Афе ваобще само яки работи . П.П.Все пак аз гласувах за Grand Theft Auto:Sun Andreas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 и на сичкото отгоре датата на излизане на играта на пазара савпада с КРАЯ НА ДАСКАЛОТО ЗА ТАЗИ ГОДИНА .Афе ваобще само яки работи . П.П.Все пак аз гласувах за Grand Theft Auto:Sun Andreas <{POST_SNAPBACK}> Тя хубууу съвпада с края на даскалото ама е точно 5 дни преди ИЗПИТИТЕ олееее хубавичкоп ви е на вас нали ?!? вече сте влезнали майна , а пък мен кво ме чака FUCKING ИЗПИТИ Обаче смо да ми мин ат изпитите аз ви кааам ще си изиграя сиячкото онова , което ми се е насъбрало , НЯМА ДА СТАНА ЕДНА СЕДМИЦА ОТ ПЦ-то , на него ще ям , даже ще си зема една кофа (досещате се за кво нали?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 GTA San Andreas & Splinter Cell Chaos Theory Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Тя хубууу съвпада с края на даскалото ама е точно 5 дни преди ИЗПИТИТЕ олееее хубавичкоп ви е на вас нали ?!? вече сте влезнали майна , а пък мен кво ме чака FUCKING ИЗПИТИ Обаче смо да ми мин ат изпитите аз ви кааам ще си изиграя сиячкото онова , което ми се е насъбрало , НЯМА ДА СТАНА ЕДНА СЕДМИЦА ОТ ПЦ-то , на него ще ям , даже ще си зема една кофа (досещате се за кво нали?) <{POST_SNAPBACK}> Еми нека ти.Аз сам 6 клас и тая година нямам изпити .Ся кат излезне майкааааа няма ставане.Ша брадясам тука(образно казано де ).Ша има ЯКО ЦАКАНЕ.Имам чувството,че ша си зема компа с мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Миййййй, освен COD 2 смятам че за worms феновете ще бъде страшна радост ще бъде Worms4: Mayhem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Еми нека ти.Аз сам 6 клас и тая година нямам изпити .Ся кат излезне майкааааа няма ставане.Ша брадясам тука(образно казано де ).Ша има ЯКО ЦАКАНЕ.Имам чувството,че ша си зема компа с мен . <{POST_SNAPBACK}> Аз пък си мислих , че съм най-малкия в тоя форум .... еми явно не е така ..... ти сия са кефи докато можеш , защото другата година ще видиш кво е да учиш по 2 теми по бел. и да решаваш по 2 теми по мат. айде аз спирам да пиша , че нещо шпочва да става флоод иначе GRAND THEFT AUTO is the best съпреки , че още не съм я видял ... иначе някой коли ще имат азот на ГТА-а то Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Анкетата хич не е безмислена мога да ви кажа забележете във въпрос какво се пита ''Коя игра според вас ЩЕ Е или е хит през 2005г'' <{POST_SNAPBACK}> Я пак прочети внимателно въпроса и тогава се замисли какво ми писа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Я пак прочети внимателно въпроса и тогава се замисли какво ми писа... <{POST_SNAPBACK}> Еми ...... и ти си прав ама и аз съм прав ..... ЩЕ Е демек за в бъдеще и Е хит е за сег. време , така че малко не коректно и объркващо наистина е зададен въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Тя хубууу съвпада с края на даскалото ама е точно 5 дни преди ИЗПИТИТЕ олееее хубавичкоп ви е на вас нали ?!? вече сте влезнали майна , а пък мен кво ме чака FUCKING ИЗПИТИ Обаче смо да ми мин ат изпитите аз ви кааам ще си изиграя сиячкото онова , което ми се е насъбрало , НЯМА ДА СТАНА ЕДНА СЕДМИЦА ОТ ПЦ-то , на него ще ям , даже ще си зема една кофа (досещате се за кво нали?) а студентите? или и на тях им е хубавичко? дето имам 8 изпита в разстояние на 20 дена, а има и по-зле от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 N 1 GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS N 2 Star Wars Episode III Revenge of the Sith N 3 Need for Speed: Most Wanted Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 za GTI glasuvah no i Most wanted shte e qko spored men :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 NFS Most Wanted estestveno.Ne 4e sum golqm fen na poredicata,no igrata neminuemo 6te vurvi s multyplayer i bas lovq 4e 6te q vklu4at na WCG-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 N 1 GRAND THEFT AUTO SAN ANDREASN 2 Star Wars Episode III Revenge of the Sith N 3 Need for Speed: Most Wanted <{POST_SNAPBACK}> Star Wars Episode III Revenge of the Sith 6te izliza li za PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 N 1 GRAND THEFT AUTO SAN ANDREASN 2 Star Wars Episode III Revenge of the Sith N 3 Need for Speed: Most Wanted <{POST_SNAPBACK}> Star Wars Episode III Revenge of the Sith 6te izliza li za PC. Oppa Iztriite mi ediniia post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Mai GTA bie NFSMW - nz ama v GTA kato 4etoh iz edin sat namerih okolo 192 ne6ta koito mogad da se pravqt - da kara6 samolet ili helikopter, da se sustezava6, da zalaga6, da ..... abe mn ne6ta puk i e realsiti4na razhojda6 si se i taka... NFSMW - ne znam kakva 6te e ama racing igrite po princip ne e hubavo da imat mn efekti 4e taka 6te mi lagva 4e vse edno karam s 20km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 GTA е як,ама не се откроява с кой знае какво ново в графиката,но за маняците тва е класика Иначе аз гласувах за Age of impaers,щто играта ще е найстина нещо ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Mai GTA bie NFSMW - nz ama v GTA kato 4etoh iz edin sat namerih okolo 192 ne6ta koito mogad da se pravqt - da kara6 samolet ili helikopter, da se sustezava6, da zalaga6, da ..... abe mn ne6ta puk i e realsiti4na razhojda6 si se i taka...NFSMW - ne znam kakva 6te e ama racing igrite po princip ne e hubavo da imat mn efekti 4e taka 6te mi lagva 4e vse edno karam s 20km/h <{POST_SNAPBACK}> Кой го интересува нали ще ти лагва на теб. Създателите гледат да има максимален брой ефекти и добра графика, защото това също се иска от хората, които играят Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Интересно, как да преценим коя игра ще е номер 1, като някой от игрите не са излезнали още. Например мойте очаквания за "шофьора" бяха доста големи, а накрая се оказа пълна просотия. Иначе мисля, че НФС ще е най-добрата за годината Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Еми то май май вече се разбра:Grand Theft Auto:San Andreas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Еми то май май вече се разбра:Grand Theft Auto:San Andreas <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля така ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.