Jump to content
BulForum.com

Игра на 2005 година?

Saber_Skyo4

Коя игра според вас ще е или е хит през 2005г.  

362 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply
Football Manager 2005 излезна на 5 ноември 2004

Хубаво де много знам кога е излязла ама нея съм играл най-много досега и все пак мисля че е малко рано за тази анкета! :)

Аз мисля че анкетата е безсмислена (като онази за кой gsm оператор е предпочитан ) Как да гласувам за GTA-то или Need for speed-а като не са излезли за Pc-та ако някой е играл GTA-то на PS2супер да гласува за него

Edit: сори за глупостите ама не разбрах въпроса порешно

и все пак мисля че е малко рано за тази анкета! :)

Аз мисля че анкетата е безсмислена

Анкетата хич не е безмислена мога да ви кажа забележете във въпрос какво се пита ''Коя игра според вас ЩЕ Е или е хит през 2005г'' :D

Аз гледах треилар за NFS:Most Wanted и мога да ви кажа че играта ще е СУПЕР.Ще видим много по хубави колко.Не Peugeot 206 и така нататак.Ще има коли от ранга да Мерцедес и БМВ :) .И GTA:Sun Andreas ще е много здрава.Ще има МНОООГООО нови елементи и на сичкото отгоре датата на излизане на играта на пазара савпада с КРАЯ НА ДАСКАЛОТО ЗА ТАЗИ ГОДИНА :punk :punk :punk :D .Афе ваобще само яки работи :P .

П.П.Все пак аз гласувах за Grand Theft Auto:Sun Andreas :punk :punk :punk

и на сичкото отгоре датата на излизане на играта на пазара савпада с КРАЯ НА ДАСКАЛОТО ЗА ТАЗИ ГОДИНА :punk  :punk  :punk  :D .Афе ваобще само яки работи :P .

П.П.Все пак аз гласувах за Grand Theft Auto:Sun Andreas :punk  :punk  :punk

:cry :cry :cry Тя хубууу съвпада с края на даскалото ама е точно 5 дни преди ИЗПИТИТЕ :cry :( :cry олееее хубавичкоп ви е на вас нали ?!? вече сте влезнали майна , а пък мен кво ме чака :sick FUCKING ИЗПИТИ

Обаче смо да ми мин ат изпитите аз ви кааам ще си изиграя сиячкото онова , което ми се е насъбрало , НЯМА ДА СТАНА ЕДНА СЕДМИЦА ОТ ПЦ-то , на него ще ям , даже ще си зема една кофа (досещате се за кво нали?) :lol:

:cry  :cry  :cry Тя хубууу съвпада с края на даскалото ама е точно 5 дни преди ИЗПИТИТЕ  :cry  :(  :cry  олееее хубавичкоп ви е на вас нали ?!? вече сте влезнали майна , а пък мен кво ме чака  :sick FUCKING ИЗПИТИ

Обаче смо да ми мин ат изпитите аз ви кааам ще си изиграя сиячкото онова , което ми се е насъбрало , НЯМА ДА СТАНА ЕДНА СЕДМИЦА ОТ ПЦ-то , на него ще ям , даже ще си зема една кофа (досещате се за кво нали?)  :lol:

Еми нека ти.Аз сам 6 клас и тая година нямам изпити :D :D :P .Ся кат излезне майкааааа няма ставане.Ша брадясам тука(образно казано де :D ).Ша има ЯКО ЦАКАНЕ.Имам чувството,че ша си зема компа с мен :bgrin: .

Миййййй, освен COD 2 смятам че за worms феновете ще бъде страшна радост ще бъде Worms4: Mayhem.

Еми нека ти.Аз сам 6 клас и тая година нямам изпити :D  :D  :P .Ся кат излезне майкааааа няма ставане.Ша брадясам тука(образно казано де :D ).Ша има ЯКО ЦАКАНЕ.Имам чувството,че ша си зема компа с мен :bgrin: .

Аз пък си мислих , че съм най-малкия в тоя форум .... еми явно не е така ..... ;) ти сия са кефи докато можеш , защото другата година ще видиш кво е да учиш по 2 теми по бел. и да решаваш по 2 теми по мат. айде аз спирам да пиша , че нещо шпочва да става флоод :devil иначе GRAND THEFT AUTO is the best :lol: съпреки , че още не съм я видял ... иначе някой коли ще имат азот на ГТА-а то :lol: :punk :woot

Анкетата хич не е безмислена мога да ви кажа забележете във въпрос какво се пита ''Коя игра според вас ЩЕ Е или е хит през 2005г''  :D

Я пак прочети внимателно въпроса и тогава се замисли какво ми писа...

Я пак прочети внимателно въпроса и тогава се замисли какво ми писа...

Еми ...... и ти си прав ама и аз съм прав ..... ЩЕ Е демек за в бъдеще и Е хит е за сег. време , така че :lol: малко не коректно и объркващо наистина е зададен въпроса :blink:

:cry  :cry  :cry Тя хубууу съвпада с края на даскалото ама е точно 5 дни преди ИЗПИТИТЕ  :cry  :(  :cry  олееее хубавичкоп ви е на вас нали ?!? вече сте влезнали майна , а пък мен кво ме чака  :sick FUCKING ИЗПИТИ

Обаче смо да ми мин ат изпитите аз ви кааам ще си изиграя сиячкото онова , което ми се е насъбрало , НЯМА ДА СТАНА ЕДНА СЕДМИЦА ОТ ПЦ-то , на него ще ям , даже ще си зема една кофа (досещате се за кво нали?)  :lol:

а студентите? или и на тях им е хубавичко? дето имам 8 изпита в разстояние на 20 дена, а има и по-зле от мен.

• 2 weeks later...

Mai GTA bie NFSMW - nz ama v GTA kato 4etoh iz edin sat namerih okolo 192 ne6ta koito mogad da se pravqt - da kara6 samolet ili helikopter, da se sustezava6, da zalaga6, da ..... abe mn ne6ta puk i e realsiti4na razhojda6 si se i taka...

NFSMW - ne znam kakva 6te e ama racing igrite po princip ne e hubavo da imat mn efekti 4e taka 6te mi lagva 4e vse edno karam s 20km/h

GTA е як,ама не се откроява с кой знае какво ново в графиката,но за маняците тва е класика :D

Иначе аз гласувах за Age of impaers,щто играта ще е найстина нещо ново :love

Mai GTA bie NFSMW - nz ama v GTA kato 4etoh iz edin sat namerih okolo 192 ne6ta koito mogad da se pravqt - da kara6 samolet ili helikopter, da se sustezava6, da zalaga6, da ..... abe mn ne6ta puk i e realsiti4na razhojda6 si se i taka...

NFSMW - ne znam kakva 6te e ama racing igrite po princip ne e hubavo da imat mn efekti 4e taka 6te mi lagva 4e vse edno karam s 20km/h

Кой го интересува нали ще ти лагва на теб. Създателите гледат да има максимален брой ефекти и добра графика, защото това също се иска от хората, които играят

Интересно, как да преценим коя игра ще е номер 1, като някой от игрите не са излезнали още. Например мойте очаквания за "шофьора" бяха доста големи, а накрая се оказа пълна просотия. Иначе мисля, че НФС ще е най-добрата за годината :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...