Saber_Skyo4 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Коя игра според вас ще е хит през 2005? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Еми аз гласувах за GTA-ката , щото обещава да е наистина добра , Фифа-та едва ли ще е , просто вече няма много к'во да се направи по нея , дано AOE 3 е добра , а пък НФС-то би трябвало да си е готино . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Някой от игрите не са излезли още и е доста трудно да се пренцени коя игра е дъ бест .. Аз гласувам за Гта все пак.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ами наистина след като не са излезнали как може да преценим , да не говорим , че ГТА на мен лично няма да ми тръгне , вече незнам каква машина да си купя заради тези игри .. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Има ли фенове на Canasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ами наистина след като не са излезнали как може да преценим , да не говорим , че ГТА на мен лично няма да ми тръгне , вече незнам каква машина да си купя заради тези игри .. Поздрави <{POST_SNAPBACK}> Просто само картата си смени,но ти много добре си го знаеш Поне от ревютата дет съм гледал гласувах за Call of Duty 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ами наистина след като не са излезнали как може да преценим , да не говорим , че ГТА на мен лично няма да ми тръгне , вече незнам каква машина да си купя заради тези игри .. Поздрави <{POST_SNAPBACK}> GTA:San Andreas ще ползва същия енджин, който ползваха първите две игри от поредицата, което означава близки изисквания до тях Към topic starter-а - къде са Quake 4, F.E.A.R. и S.T.A.L.K.E.R.? И трите имат в пъти по-голям шанс да станат игри на годината отколкото например Most Wanted или Driv3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 GTA:San Andreas ще ползва същия енджин, който ползваха първите две игри от поредицата, което означава близки изисквания до тях Към topic starter-а - къде са Quake 4, F.E.A.R. и S.T.A.L.K.E.R.? И трите имат в пъти по-голям шанс да станат игри на годината отколкото например Most Wanted или Driv3r <{POST_SNAPBACK}> Most Wanted niama da stane hit?!Veseo tva 6te e po-dobro ot NFS Underground 2 .A NFS minalata godina be6e edna ot nai-dobrite igri na godinata.Makar 4e e malko 6arenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Most Wanted niama da stane hit?!Veseo tva 6te e po-dobro ot NFS Underground 2 .A NFS minalata godina be6e edna ot nai-dobrite igri na godinata.Makar 4e e malko 6arenka. <{POST_SNAPBACK}> Хит колкото и Fifa2005 - хората я играха, омръзна им след време и я забравиха. А и разликите между NFS-тата са колкото между Fifa - предимно в обложките Разрови се из интернет и намери класации за игра на 2004 за Европа или света. И ми намери в коя от тия класации NFS присъства в първите места, с изключение евентуално на рейсинг жанра, поради явната липса на конкуренция(напоследък появяваща се). Тогава ще разбереш за какво говоря Не по това че Пенчо, Иванчо и Драганчо са луднали да си отключат най-новия винъл и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Quake 4 ??? Изобщо не бях чул , че ще излиза 3тата е една от любимите ми игри ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Quake 4 ??? Изобщо не бях чул , че ще излиза 3тата е една от любимите ми игри ! <{POST_SNAPBACK}> http://www.tothegame.com/game.asp?id=464 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ми още е раничко да се прецени коя е няй-добрата! Поне да изчакаме до есента Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Аз съм играл почти всички от изброените,и определено ме привлече най-много Guild Wars.По-евтина е от World of WC-Само оригинална игра ти трябва,без месечна такса,а е пет пъти по-хубава!Цитирам: PC Mania 6/2005 "Вземете щипка Lineage,две щипки Diablo,и порисете обилно с World of WarCraft заемки,за да се получи нещо доста оригинално" Вярно е че има малко копиране от гореспоменатите игри,но...малко.Мисля че тя ще бъде хит на 2005 година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Most Wanted niama da stane hit?!Veseo tva 6te e po-dobro ot NFS Underground 2 .A NFS minalata godina be6e edna ot nai-dobrite igri na godinata.Makar 4e e malko 6arenka. Underground 2 беше пълно разочарование. незнам къде си гледал ти. играта на миналата година беше Half-Life 2 , а играта на тази година ще е World Of Warcraft. няма какво да се лъжем. GTA San Andreas няма абсолютно никакви шансове. струва ми се, че S.T.A.L.K.E.R и тя няма да е на челните места. просто не е нищо ново и невиждано. FIFA-та изобщо я изключваме. Според мен.. шанс да стане стратегия на годината има Age Of Empires 3. битката в Рейсинга ще е между Most Wanted и Midnight Club 3, но мисля, че Моst Wanted ще победи. ще видим.. дано не е поредната скучна и единствено с подобрена графика от предшественика си NFS игра. Та така... World Of Warcraft ще е на чело, AOE 3 ще е връх при стратегиите, а до колкото знам.. графиката ще е нещо невиждано в никоя друга игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Release Date: November 22, 2004 World of Warcraft не е ли от 2004 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Release Date: November 22, 2004World of Warcraft не е ли от 2004 година ми значи аз нещо съм се объркал, но все си мисля, че е от 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 http://gamez.com.tw/index.php?text=world+of&in=title&genre= Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 http://gamez.com.tw/index.php?text=world+of&in=title&genre= Uploaded by: Black_Hacker (18-02-2005) почти 100% съм сигурен, че на Нова Година нямаше WoW. Едит: Извадка от НФО-то : RElEASE dAtE ........ 22.01.2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Не гледай нфо, а release date (ако може да се вярва на нея), все пак от януари е пиратската версия. И аз си спомням че се говореше за февруари че излиза и незнам точно как стоят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Не гледай нфо, а release date (ако може да се вярва на нея), все пак от януари е пиратксата версия <{POST_SNAPBACK}> Доколкото помня европейската премиера беше наистина някъде Февруари .. така че определено е от 2005 играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Не гледай нфо, а release date (ако може да се вярва на нея), все пак от януари е пиратската версия. И аз си спомням че се говореше за февруари че излиза и незнам точно как стоят нещата в НФОто до колкото съм забелязал пише дата на която играта е пусната официално и отделна дата за това кога е пусната пиратска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аз гласувах "Друго", защото на мен най-много ми харесва Championship Manager 2005. Уникална игра ! Просто се възхитих. На мен страшно много ми харесва Иначе трудно е да се прецени коя от игрите е най-яка, след като някои не са излезнали Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 №1 San Andreas №2 Battelfield 2 №3 Most Wanted №4 Call of Duty 2 №5 S.T.A.L.K.E.R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Оле,оле за мен най-бруталната игра ще да бъде САН АНДРЕАС (дано да е наитюстина толкова яка,колкото казват по реклаите и навсякъде) Малееее сърбат ма ръцете Ама кой води ?САН АНДРЕАС МНОГО ЯСНО! тааа чекайте и да ги номерирам : NO 1:GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS NO 2:CALL OF DUTY 2 NO 3:BATTLEFIELD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 аз мисля че новия NFS ще бъде невероятен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.