Jump to content
BulForum.com

Игра на 2005 година?

Saber_Skyo4

Коя игра според вас ще е или е хит през 2005г.  

362 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Еми аз гласувах за GTA-ката , щото обещава да е наистина добра , Фифа-та едва ли ще е , просто вече няма много к'во да се направи по нея , дано AOE 3 е добра , а пък НФС-то би трябвало да си е готино ;) .

Ами наистина след като не са излезнали как може да преценим , да не говорим , че ГТА на мен лично няма да ми тръгне , вече незнам каква машина да си купя заради тези игри .. Поздрави :punk

Ами наистина след като не са излезнали как може да преценим , да не говорим , че ГТА на мен лично няма да ми тръгне , вече незнам каква машина да си купя заради тези игри .. Поздрави  :punk

Просто само картата си смени,но ти много добре си го знаеш ;)

Поне от ревютата дет съм гледал гласувах за Call of Duty 2.

Ами наистина след като не са излезнали как може да преценим , да не говорим , че ГТА на мен лично няма да ми тръгне , вече незнам каква машина да си купя заради тези игри .. Поздрави  :punk

GTA:San Andreas ще ползва същия енджин, който ползваха първите две игри от поредицата, което означава близки изисквания до тях

Към topic starter-а - къде са Quake 4, F.E.A.R. и S.T.A.L.K.E.R.? И трите имат в пъти по-голям шанс да станат игри на годината отколкото например Most Wanted или Driv3r

GTA:San Andreas ще ползва същия енджин, който ползваха първите две игри от поредицата, което означава близки изисквания до тях

Към topic starter-а - къде са Quake 4, F.E.A.R. и S.T.A.L.K.E.R.? И трите имат в пъти по-голям шанс да станат игри на годината отколкото например Most Wanted или Driv3r

Most Wanted niama da stane hit?!Veseo tva 6te e po-dobro ot NFS Underground 2 .A NFS minalata godina be6e edna ot nai-dobrite igri na godinata.Makar 4e e malko 6arenka.

Most Wanted niama da stane hit?!Veseo tva 6te e po-dobro  ot NFS Underground 2 .A NFS  minalata godina be6e edna ot nai-dobrite igri na godinata.Makar 4e e malko 6arenka.

Хит колкото и Fifa2005 - хората я играха, омръзна им след време и я забравиха. А и разликите между NFS-тата са колкото между Fifa - предимно в обложките :)

Разрови се из интернет и намери класации за игра на 2004 за Европа или света. И ми намери в коя от тия класации NFS присъства в първите места, с изключение евентуално на рейсинг жанра, поради явната липса на конкуренция(напоследък появяваща се). Тогава ще разбереш за какво говоря :) Не по това че Пенчо, Иванчо и Драганчо са луднали да си отключат най-новия винъл и т.н.

Аз съм играл почти всички от изброените,и определено ме привлече най-много Guild Wars.По-евтина е от World of WC-Само оригинална игра ти трябва,без месечна такса,а е пет пъти по-хубава!Цитирам:

PC Mania 6/2005

"Вземете щипка Lineage,две щипки Diablo,и порисете обилно с World of WarCraft заемки,за да се получи нещо доста оригинално"

Вярно е че има малко копиране от гореспоменатите игри,но...малко.Мисля че тя ще бъде хит на 2005 година! :D

Most Wanted niama da stane hit?!Veseo tva 6te e po-dobro  ot NFS Underground 2 .A NFS  minalata godina be6e edna ot nai-dobrite igri na godinata.Makar 4e e malko 6arenka.

Underground 2 беше пълно разочарование. незнам къде си гледал ти. играта на миналата година беше Half-Life 2 , а играта на тази година ще е World Of Warcraft. няма какво да се лъжем. GTA San Andreas няма абсолютно никакви шансове. струва ми се, че S.T.A.L.K.E.R и тя няма да е на челните места. просто не е нищо ново и невиждано. FIFA-та изобщо я изключваме. Според мен.. шанс да стане стратегия на годината има Age Of Empires 3. битката в Рейсинга ще е между Most Wanted и Midnight Club 3, но мисля, че Моst Wanted ще победи. ще видим.. дано не е поредната скучна и единствено с подобрена графика от предшественика си NFS игра.

Та така... World Of Warcraft ще е на чело, AOE 3 ще е връх при стратегиите, а до колкото знам.. графиката ще е нещо невиждано в никоя друга игра.

Release Date: November 22, 2004

World of Warcraft не е ли от 2004 година

ми значи аз нещо съм се объркал, но все си мисля, че е от 2005.

Не гледай нфо, а release date (ако може да се вярва на нея), все пак от януари е пиратската версия. И аз си спомням че се говореше за февруари че излиза и незнам точно как стоят нещата

Не гледай нфо, а release date (ако може да се вярва на нея), все пак от януари е пиратксата версия

Доколкото помня европейската премиера беше наистина някъде Февруари .. така че определено е от 2005 играта

Не гледай нфо, а release date (ако може да се вярва на нея), все пак от януари е пиратската версия. И аз си спомням че се говореше за февруари че излиза и незнам точно как стоят нещата

в НФОто до колкото съм забелязал пише дата на която играта е пусната официално и отделна дата за това кога е пусната пиратска.

Аз гласувах "Друго", защото на мен най-много ми харесва Championship Manager 2005. Уникална игра ! Просто се възхитих. На мен страшно много ми харесва ;)

Иначе трудно е да се прецени коя от игрите е най-яка, след като някои не са излезнали ;)

Оле,оле за мен най-бруталната игра ще да бъде САН АНДРЕАС (дано да е наитюстина толкова яка,колкото казват по реклаите и навсякъде) Малееее сърбат ма ръцете :D Ама кой води ?САН АНДРЕАС МНОГО ЯСНО! тааа чекайте и да ги номерирам :

NO 1:GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS :woot

NO 2:CALL OF DUTY 2 :wub:

NO 3:BATTLEFIELD 2 :punk

:punk :wub: :woot :wacko: :punk :excl: :D :) :bgrin: :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...