Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply
След няколко години това ще е наложително,защото България се превръща в Турско-циганска държава.Това не са измислици,а е факт.В кърджалийско и хасковско турците са толкова колкото българите.В големите градове виждате,че мангалите си правят каквото искат.Незнам за вас,но аз вече немога просто да стоя и да гледам какво става в България!

.........И какво? Ще избягаш ли като другите?

До колкото знам една от новоприетите държави в ЕС точно така е направила - с ограда и гето. А то е ясно, че сме готови да се хванем за палците за да ни приемат в ЕС, даже и името на страната ще си сменим ако ни кажат...

Коя е тая държава, че ми стана интересно?

:sayjin Ето по новините днеска пак новини за нашите любими събратя. Доколкото го хванах закарали някаква събратка в болницата и понеже лекарите помолили близките да напуснат по време на прегледа , онези почнали да реват , че на мадамата не и обръщали достатъчно внимание , дори направили меле и оказали съпротива на ченгетата . За какво говорим вече ... Е :censored2: му м :censored2: :sayjin

Пребили четирима здравни работници братята...sincity, не съм посочил държавата, защото немога да се сетя точно за коя ставаше дума. Ако има някой по-запознат, той да каже.

Поне сега тези братя като ги закарат в ареста, особено щом са оказали съптотива, ченгетата ше им отдадат голяма доза етническа солидарност :devil

Guest Phoenix

Замислете се дали дефакто мангалите са виновни за това или дръжавата ни? Аз мисля, че второто. Мангалите винаги са си били напаст, не само в България, но защо НИКЪДЕ другаде по света, където има мангали, не се оплакват така от тях и не са на това дередже (мангали има в Испания, Турция, Италия, Франция, Русия....)? Ами защото ДЪРЖАВИТЕ не им го позволяват, докато при нас са оставени да правят каквото им скимне под "защитата" на расовата дескриминация, която е под влиянието на ДЪРЖАВАТА. Аз не обичам мангалите, противни са ми, но те, също като нас са ПРОДУКТ, а не СЪСТАВКА! Същото е и при наркоманите - за да няма наркомани трябва да се махнат тия, дето правят и продават наркотиците, не наркоманите :excl:

Да се върна на мангалите...при "Татово" време нямаше такава омраза към тях, защото тогава всеки имаше работа, ще не ще... Законите не им даваха а си помислят дори да крадат, лъжат, изнасилват и убиват. Дойде "прехода", те като малцинство се оказаха с повече превилегии от нас, белите българи и започнаха да ги използват както си искат, но не осъзнаха, че си го набутват на себе си по този начин. Сега ДЪРЖАВАТА нехае за тях, даже ги храни с кебапчета чат-пат за да си дават гласовете за разни дупетати, които след евентуалното им избиране ще ги забравят за ПОНЕ 4 години...

В никакъв случай не подкрепям случката в кв. "Захарна фабрика", мисля, че виновниците трябва да си понесат наказанието, което трябва да е адски сурово. Един човек е 90% мъртъв, други са смазани физически и психически...фактите са на лице, перфектна причина ДЪРЖАВТА да си мръдне малко ГЪЗА и да направи нещо по въпроса "Циганин", който мъчи нас, БЪЛГАРИТЕ толкова много. Ако ще се сърдим на някой, то това е ДЪРЖАВАТА, срещу циганите няма смисъл да се борим, дори и от морална гледна точка - под нивото ни са (за което пак е виновна до голяма степен ДЪРЖАВАТА). Замислете се...

Да се върна на мангалите...при "Татово" време нямаше такава омраза към тях, защото тогава всеки имаше работа, ще не ще... Законите не им даваха а си помислят дори да крадат, лъжат, изнасилват и убиват.

.

.

.

.

Ако ще се сърдим на някой, то това е ДЪРЖАВАТА, срещу циганите няма смисъл да се борим, дори и от морална гледна точка - под нивото ни са (за което пак е виновна до голяма степен ДЪРЖАВАТА). Замислете се...

Да бе да. Нямало омраза тогава. Аз още от малък не мога да ги понасям. От както съм видял за пръв път циганин, още от тогава ми причернява като ги видя.

И кой мислиш че представлява държавата. Държавата, това не сме ли всички ние, които живеем в България?

трябва да ги изтрепем... лошото е че не може да ги изтрепем законно  :devil  :woot

ех ако имаше награда 50лв за всеки утепан мангал  :rolleyes:

обявявам ловния сезон за открит !  ;)

True,true Напълно те подкрепям ... аи нарамваме пушките , ножовете на колана и кучто под ръка и да отиваме :punk :sayjin :angry1 еххх и аз много я мразя тая напаст ... не за друго .... ама .... то може и да има добри мангали ама аз такива досега не съм срещал , така че говоря в множествено число ...... АЗ ДОБРО НЕЩО ОТ МАНГАЛ(ЦИГАНИН,РОМ) НЕ СЪМ ВИДЯЛ :excl: Затва така ги мразя :angry1

Всички говорят, че трябва да се напрваи нещо, но никой нищо не предлага. Аз ще предложа нещо, макар че може и да си изям някой уорн или нещо друго за това, но вече ми писна. Дайте да обсъдим една дата, когато ще се съберем и ще направим една чистка из пловдив за няколко часа примерно. Ще имаме определени дни, в които ще се събираме и ще повтаряме горе посоченото. Какво ще кажете?

Всички говорят, че трябва да се напрваи нещо, но никой нищо не предлага. Аз ще предложа нещо, макар че може и да си изям някой уорн или нещо друго за това, но вече ми писна. Дайте да обсъдим една дата, когато ще се съберем и ще направим една чистка из пловдив за няколко часа примерно. Ще имаме определени дни, в които ще се събираме и ще повтаряме горе посоченото. Какво ще кажете?

Ти... в кой век живееш? :huh:

С насилие нищо не се решава.

Ти... в кой век живееш?  :huh:

q pak :confused

primeri kolkoto 6te6 i to syvsem presni, vse o6te ne6tata se re6avat taka za syjalenie :angry:

трябва да ги изтрепем... лошото е че не може да ги изтрепем законно  :devil  :woot

ех ако имаше награда 50лв за всеки утепан мангал  :rolleyes:

обявявам ловния сезон за открит !  ;)

mm ne ti 6ta 50to lv

iskam samo nqkoj da otkrie lovniq sezon

lo6oto e 4e vmesto tva dyrjavata im pla6ta toka hrani im po 10 deca i gi za6titava taka e v BG i o6te po lo6o 6te stava

Правилно.Затова е нужно по законен ред да ги ограничим, така че да не могат да ревнат пред ЕС и други разни организации.

Гета трябват, гета.И евтаназия на мангалчетата.А не да ги толерираме.

П.С. И да обесим Доган за краката пред МС.

Guest Phoenix
Да бе да. Нямало омраза тогава. Аз още от малък не мога да ги понасям. От както съм видял за пръв път циганин, още от тогава ми причернява като ги видя.

И кой мислиш че представлява държавата. Държавата, това не сме ли всички ние, които живеем в България?

Омраза към тях винаги е имало, но не до такава степен. И аз никога не съм ги тачел и милеел, но от край време ги мразя.

По принцип ние трябва да представляваме държавата, а правиме ли го? :angry: Май не? :pirate

На някой електрически стълб :devil

Правилно.Затова е нужно по законен ред да ги ограничим, така че да не могат да ревнат пред ЕС и други разни организации.

Гета трябват, гета.И евтаназия на мангалчетата.А не да ги толерираме.

Добре звучи, но истината е, че всеки подобен ограничителен закон, ще бъде дискриминационен и следователно отменен от КС!

"Оно е врата у полето.Само гламавия ще мине през них"

При добро желание може да бъде създаден такъв закон.Ама както казах вече - първо трябва да обесим Доган.Или да повторим Възродителния процес.Да ги питам тогава мангасаряните де ще ходят.

Една интересна статия , за тези които не са я чели :

Константин СЪБЧЕВ
В битката за всеки глас родните политици от различни цветове се втурнаха да ухажват мургавия електорат. Предизборният флирт с циганите доведе до неочаквани оферти. В Пловдив ДПС зарадва жителите на "Столипиново", че режимът на тока се отменя. Нищо, че гетото дължи общо над 10 млн. лева за неплатени сметки. В еуфорията покрай обещаната аванта почти не се разбра, че новият собственик на електроразпределителното дружество - австрийската фирма EVN, не знае нищо по въпроса. А малцината българи в "Столипиново" ревнаха: "Искаме да станем цигани !" Така новият девиз "Ток на аванта" прати в историята тавите с кебапчета и бирата на корем, които досега бяха аргумент №1 при агитация на ромите. Починът на ДПС изненада неприятно червения лидер Сергей Станишев, който смело нагази в столичното гето "Факултето". Наложи се кандидат-премиерът да изтърпи унижението да бъде закичван със сметки за ток Засега Станишев обеща на ромите само смъкването на електромерите от стълбовете. Което хвърля в ужас столичното Енерго и инкасаторите. Интересно е с какви оферти към циганския електорат ще излязат ОДС и ДСБ. Които също имат ромски формации сателити. Може би ще обещаят на мургавите ни сънародници да не плащат сметките за вода. Още по-интересното е, че тъкмо Евророма излезе с принципната позиция, че пред закона всички са равни и за никого не бива да има привилегии. Заради пустите избори в българското общество обаче вече цъка бомба със закъснител. Много е вероятно да се роди един неочакван и нетипичен за националните ни традиции феномен. Защото в битката за власт т.нар. политически елит сам подкопава принципите на тази власт. В продължение на 15 години по-голямата част от ромите разбираше под равенство привилегии. Свободата пък се приемаше като слободия да се вършат безнаказано престъпления. Братството - да се живее на гърба на обществото. Управляващите не само си затваряха очите пред всичко това, но и негласно го поощряваха. Защото ромите съгласно конституцията са също толкова равноправни гласоподаватели, както всички останали български граждани. Само че како е казал сър Уинстън Чърчил, демокрацията наистина понякога е много лошо нещо. Поради застрашително нарастващата демографска тежест на ромската общност в редица общини именно гласовете на мургавия електорат вече решават кой ще бъде кмет и депутат И кандидатите за славата щат не щат - наддават. Така от бутилката бира и двете кебапчета се стигна до безплатните ток и вода. Крайният резултат - днес всички сме изправени пред реалната ситуация най-маргиналното и асоциално малцинство в България да решава съдбата на нацията по време на общите парламентарни избори. Тази "циганизация" на политическия живот има и обратната страна. Ако практиката на откровеното купуване - пряко или косвено - на ромски гласове продължи, всеки бизнесмен с неясно минало може да стане депутат. Май излиза, че за България пропорционалната избирателна система все пак е за предпочитане. Но и това не е всичко. Тези процеси се наблюдават внимателно в Европа. Която си има достатъчно проблеми и със собствените си роми, и с имигрантите от Третия свят. Затова като нищо може да захлопне вратите на нас и на Румъния, за да се спаси от едно бъдещо ромско нашествие. И може би не само за една година. Не можем да им се сърдим на западняците - никой не иска да издържа маргинали. Но най-опасното (а всъщност най-логичното) е, че на българите им писна. Писна им от това, да бъдат третирани като балами, които плащат чужди сметки И като беззащитни жертви на криминален произвол. Масовите протести в столичния квартал "Захарна фабрика" са само началото. Защото колкото и да е толерантен българският народ, всичко си има граници. Една от знаменитите графики на Гоя е озаглавена "Сънят на разума ражда чудовища". Ако българските политици продължат да спят, или по-точно да си затварят очите пред проблема, да се сърдят само на себе си, ако един ден уютът им бъде нарушен от някой български Льо Пен. Импулси от Европа не липсват. А и кандидати за тази роля има предостатъчно.

Д..ба и мазните политици. Тоя пе..раст Доган, така го мразя. Тоя си е чист мангал. :angry1 Пък Станишев как можа да се върже на такива цигании, не мога да разбера. Ама нали е още млад, куха лейка. Ей за това за ДПС не гласува никой освен турците и мангалите, а сигурно и БСП сега ще паднат повече. Гледат към малцинството, щото българите няма да им се вържат на подмазването, затова. То с това няма да се спечелят много вотове, ама наистина на всички им е писнало вече.

Как да изчистим държавата от циганите ли? Ми да ги направим на сапун... хем чисто, хем не краде и не прави цигански сватби с чалга ТОЛКОВА СИЛНА че минава през стени и дограми и пробужда някакво желание за масово раздаване на правосъдие... Това за доган е добра идея между другото... що не го замеряте с камъни :bgrin:

Да да трепете ги то само те са виновни :) като чели ние сме стока .Добре да ги направим на сапун после ще има ли кой да върши черната работа ;) .С трепане нищо няма да стане има и много цигани които са по стока и от нас ,ама покрай сухото ще изгори и суровото .Отдавна е казано държавата ни плаче за закони .Може би първо да почнем от парламента ;)

Да да трепете ги то само те са виновни  :) като чели ние сме стока .Добре да ги направим на сапун после ще има ли кой да върши черната работа ;) .С трепане нищо няма да стане има и много цигани които са по стока и от нас ,ама покрай сухото ще изгори и суровото .Отдавна е казано държавата ни плаче за закони .Може би първо да почнем от парламента ;)

Sapun i ot deputati moje da se pravi, trqbva da se prioritizira :D

Как да изчистим държавата от циганите ли? Ми да ги направим на сапун... хем чисто, хем не краде и не прави цигански сватби с чалга ТОЛКОВА СИЛНА че минава през стени и дограми и пробужда някакво желание за масово раздаване на правосъдие... Това за доган е добра идея между другото... що не го замеряте с камъни  :bgrin:

За чистото не съм съгласен . Едва ли и ще се получи качествен :bgrin:

Sapun i ot deputati moje da se pravi, trqbva da se prioritizira  :D

Виж от депутатите ще е сапун лукс :blink: :P :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...