Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Каква толерантност ве?! Ами ако някой от пребитите беше твой приятел или роднина а ? Щеше да говориш съвсем други неща... толерантност, ентическа търпимост, ами че те вече имат повече права от нас ве !!! Как ша пребия някой и после ще се покажа по телевизията и ша се изкарам жертва?!?!?!?! Ти българин ли си, как ще защитаваш тези паразити които започнаха да се мислят за недосегаеми?! Обещавам ти че на следващия гнусен магнал който срещна ще му дам доза от моята толерантност... :gangstah:

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply
Каква толерантност ве?! Ами ако някой от пребитите беше твой приятел или роднина а ? Щеше да говориш съвсем други неща... толерантност, ентическа търпимост, ами че те вече имат повече права от нас ве !!! Как ша пребия някой и после ще се покажа по телевизията и ша се изкарам жертва?!?!?!?! Ти българин ли си, как ще защитаваш тези паразити които започнаха да се мислят за недосегаеми?! Обещавам ти че на следващия гнусен магнал който срещна ще му дам доза от моята толерантност... :gangstah:

Прав ти път! Дай му доза и от моята толерантност, стига да си я заслужава. Ако тва, ако онова...... аз говоря по принцип,ама явно ми е трудно да обясня какво точно имам предвид. Естествено, че ако някой мангал извърши престъпление или направи някоя поразия , трябва да си понесе заслуженото. Но защо да го отнасят невинни?

@ Стефан- Почвай да строиш гетото утре и ще видиш ЕС през крив макарон!

Който схванал - схванал! Вече не коментирам темата.Няма смисъл.

sincity много разумно ви казва нещата,ама вие сте яки биячи.Аре стига,вие сигурно като видите двама мангала да приближават към вас и се насирате.Въобще не си споделяйте идеите за "гражданска война" между цигани и българи,изселване на цигани в концлагери и проие,щото това са напълно абсурдни неща.Не е луд този,който яде баницата,а този,който му я дава.Управлението е виновно,че всичките мангали са концентрирани в разни гета,от което произтичат и много от проблемите.

Aggressiv,живал ли си в Изгрев?Честно казано преди циганите бяха много по-малко и чак в последните десетина години се умножиха неколкократно.

Управлението е виновно,че всичките мангали са концентрирани в разни гета,от което произтичат и много от проблемите.

Мойте уважения , а експериментите по бай Тошово време за един апартамент българи , един апартамент мангусти в Изгрев , даде ли резултат , да не би случайно да се интегрираха :confused :D

И значи ние трябва да седим и да чакаме управлението да оправи нещата? Тоя проблем не е от вчера, тва просто е било по-масово и затова се вдигна толкова шум, ами хилядите други случаи на кражби и пребивания извършени от гадните мангали, колко от тях са наказани - единици. Заради такива като теб сме на тоя хал, все чакате някой друг да ви оправи нещата, без да си мърдате пръста!

До колкото знам една от новоприетите държави в ЕС точно така е направила - с ограда и гето. А то е ясно, че сме готови да се хванем за палците за да ни приемат в ЕС, даже и името на страната ще си сменим ако ни кажат...

А и какво още предстои.....предусещайки бъдещото ни пълноправно членство в ЕС,много от изселилите се турци се връщат по родните си места и подновяват българските си паспорти,с едничката цел да търсят реализация в ЕС,след като влезнем.Значи,от една страна, ще се конкурираме със западняците ,а от друга,с комшиите.Просто чудничко,немам думи :blink:

ПС-сори за офтопика,който се получи на основната тема

И не само те, колко македонци искат българско гражданство...сигурно защото изведнъж са осъзнали, че всъщност са българи ;)

Вие пък трябва да се радвате , ще стане като в Германия , засукани мацки ще се женят за нас и ще кихат заради паспорта .... :P

След няколко години това ще е наложително,защото България се превръща в Турско-циганска държава.Това не са измислици,а е факт.В кърджалийско и хасковско турците са толкова колкото българите.В големите градове виждате,че мангалите си правят каквото искат.Незнам за вас,но аз вече немога просто да стоя и да гледам какво става в България!

Абсолютно вярно,аз например като влезна в ТУ и чувам да се говори само на турски език и понякога се питам ТУ-турски университет ли означава или технически?

Абсолютно вярно,аз например като влезна в ТУ и чувам да се говори само на турски език и понякога се питам ТУ-турски университет ли означава или технически?

Ти остави това , иди до 4ти корпус и виж , че почти само те фигурират в списъците за неплатили общежитието ...

Е нали са от малцинствена група, трябва да сме толерантни с тях, защо да им взимаме наем...

Абе не се притеснявайте, и ние след някое друго десетилетие( да сме живи и здрави) ще сме малцинство, тогава и ние няма да си плащаме тока и данъците :) :)

Е нали са от малцинствена група, трябва да сме толерантни с тях, защо да им взимаме наем...

Абе не се притеснявайте, и ние след някое друго десетилетие( да сме живи и здрави) ще сме малцинство, тогава и ние няма да си плащаме тока и данъците :) :)

То майтап, майтап ама след време няма да е смешно... ;)

Еми както сме се събрали сега съфорумци , ще образуваме партизанско движение.info :D и ще поведем борба за свобода и равенство :P

Еми както сме се събрали сега съфорумци , ще образуваме партизанско движение.info  :D и ще поведем борба за свобода и равенство  :P

Айде казвайте кога и къде ще е учредителното събрание. :D

Аз съм си изказвал мнението за мангосите в една друга тема но поста ми беше изтрит. Живея в изгреш и съм запознат с въпроса от първа ръка. Това не са хора ве кви права кви пет лева. Обаче не сички са такива познавам някои които не са като онея чернилки дето живеят в гетото,образовани са и работят и си плашат всичко. Ма повечето са измет.

На базата на личните ми наблюдения мога да заявя че циганите не спадат към определението за човешки същества. Те са по скоро някакъв вид паразити.

Оставам с впечатление, че на всички българи им е дошло до гуша от тях и .. съвсем малко трябва за да прелее чашата.

Не ми се иска да се стига до насилие.. но за съжаление натам отиват нещата.

От толкова много етноси населяващи България, как пък точно мангалите излизат най-големи тарикати?!

А.. и още нещо.. и те ни мразят :) така че чувството е взаимно. :D

Не знам колко от вас видяха протеста на хората от БГНС.И как полицаите ги прибираха...Само защото протестират в защита на законните си права срещу "онеправданите" паразити....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...