melo_girl Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 В целия Пловдив до момента знам само за един, който е близо до центъра (на съседната на "Антим І" улица) . Ако някой знае още пишете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 До Тримонциум Принцес в сградата на филхармонията Зад ПУто един доста голям JBL На "Иван Вазов" след училище Стоян Загорчинов от другата страна по посока към централна гара Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 Като се замисля се сещам за този във филхармонията и много благодаря за останалите! Ще ги проверя! Много благодарско! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Само да добавя - този на Иван Вазов е доста забутан - нещо като мазе си е направо и е хубаво да питаш в някой магазин, че не знам дали ще го намериш сама/сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.