Jump to content
BulForum.com

копувам бас каса

Recommended Posts

Оффтопик.... така и така е тръгнало ... и аз не се здържах .. пише се Източен ....  :unsure:  :unsure:

Ами то наистина така и така е тръгнало - пише се Сдържах ;)

А по темата - в началото на Капана има два магазина - единият е точно като влезеш в Капана в дясно, а другият е малко по надолу в ляво.Ако не можеш да се ориентираш като отидеш там разпитай хората те ще те упътят :P За Викиват - вярно е, че при тях е скъпо, но пък има всичко.Дали ще дадеш 1лв. повече във Викиват или ще изгориш бензин за 2лв. докато обикаляш по магазини като Квазер, ТопТехник и пак да не си сигурен, че ще намериш това, което търсиш...

Да бе, само ще е 1 лев...

Говорех примерно ;) Един Хипербандтунер във Викиват е 12.90, а в Квазер е 11.60 :) Някой части са на еднаква цена, други с по-голяма разлика в цената - зависи, но ако нещо ми трябва спешно винаги отивам там, защото знам, че ще го има :D

аз имам една бскаса с 2х100W 15'' като има 2 свободни места за 10''

ето и пик : http://store1.data.bg/eack/Eack/Baskasa%20.jpg

само един усилвател 6а трябва да и купи6 предложи някаква сумичка аз ще ти кажа устроива ли ме.

Znae6 li na Ivan Vazov ima edin magazin v edno podzemie tam. kato vyrvi6 po vazov ot garata kym centyra v lqvo pi6e muzikalen magazin.

ima edin na ponedelnik pazara tam do serviza za avtomobili

no tozi na Ivan Vazov ima dosta raboti i to vse profesionalni ne6ta. malko moje da ti se stori skypo. no si zaslujavat.

pr. 15" Kraft 600 W 120 lv. no samo govoritelq ama ako znae6 kak sviri tova az si imam edin 15" samo 4e e 50 V/A koeto si e W i go zahranvam s edin 35 W kumir(ruska ma6inariika) ve4e na6te mislqt da me iznasqt ot nas s4upih dva prozoreca:))) sega si tyrsq o6te edin takyv no ne znam dali 6te namerq.

a kolkoto do dB dyrji 110 bez problem kato znae6 4e granicata e 130 dB a za Mhz ot 30 Hz do 20 kHz ta proveri tam moje da si nameri6 dosta hubavi raboti.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...