firmajiq Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Продава се комплект от: Adaptec SCSI 2940UW HDD 4.3GB Quantum XP34300S (без лоши сектори, обаче доста шумен) CD Sanyo CDR-254V 2x Toshiba XM-5401B 4x Cable SCSI 50 pin/ 6 connectors Цена на комплекта - 29 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Само хардчето продаваш ли го и за колко ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 Продавам го, защо да не го продавам - 29 лв и към него абсолютно БЕЗПЛАТНО получаваш контролер + 2 СД-та + кабел . Майтап бе, не ми се разваля комплекта, мога да ти предложа друг диск - XP 34300W, обаче той е Wide SCSI, с 68-пинов куплунг (също е доста шумен). Цената му е 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Продавам го, защо да не го продавам - 29 лв и към него абсолютно БЕЗПЛАТНО получаваш контролер + 2 СД-та + кабел . Майтап бе, не ми се разваля комплекта, мога да ти предложа друг диск - XP 34300W, обаче той е Wide SCSI, с 68-пинов куплунг (също е доста шумен). Цената му е 10 лв. <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш възможност запаси ми ги до 1-во число на месеца "просто тогава дават парички " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 ако се развали комплекта искам контролера и кабела Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 batko32 - другото дискче е запазено за теб Backbone - В момента имам предложение за комплекта 29 лв, но ако аз поема транспорта до Благоевград, което прави ~ 23 лв чисто. Ако 25 лв. за комплекта те устройва, ще ти го дам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Backboone kolko dava6 za controlera + kabela ??? Az moga da kupq komplekta i da ti gi prodam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 batko32 - другото дискче е запазено за теб Backbone - В момента имам предложение за комплекта 29 лв, но ако аз поема транспорта до Благоевград, което прави ~ 23 лв чисто. Ако 25 лв. за комплекта те устройва, ще ти го дам... <{POST_SNAPBACK}> Ако се откажат....взимам целия комплект на 29Лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 batko32 - понеже никой не се свърза с мен за комплекта, свободен е , ако те интересува. За цената ще се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 batko32 - понеже никой не се свърза с мен за комплекта, свободен е , ако те интересува. За цената ще се разберем <{POST_SNAPBACK}> Е аз съм сериозен. Освен това ще взема и едно комп-че както се бяхме разбрали EDIT: Съжалявам момчета ама ако искате вземете ХДД-тата.Аз се отказвам засега защото излезна по-спешна нужда "ЦПУ " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.