Jump to content
BulForum.com

Продавам комплект 4.5GB+2xCD+Controler

Recommended Posts

Продавам го, защо да не го продавам - 29 лв ;) и към него абсолютно БЕЗПЛАТНО получаваш контролер + 2 СД-та + кабел :D .

Майтап бе, не ми се разваля комплекта, мога да ти предложа друг диск - XP 34300W, обаче той е Wide SCSI, с 68-пинов куплунг (също е доста шумен). Цената му е 10 лв.

Продавам го, защо да не го продавам - 29 лв ;) и към него абсолютно БЕЗПЛАТНО получаваш контролер + 2 СД-та + кабел :D .

Майтап бе, не ми се разваля комплекта, мога да ти предложа друг диск - XP 34300W, обаче той е Wide SCSI, с 68-пинов куплунг (също е доста шумен). Цената му е 10 лв.

Ако имаш възможност запаси ми ги до 1-во число на месеца "просто тогава дават парички ;) "

batko32 - другото дискче е запазено за теб :)

Backbone - В момента имам предложение за комплекта 29 лв, но ако аз поема транспорта до Благоевград, което прави ~ 23 лв чисто. Ако 25 лв. за комплекта те устройва, ще ти го дам...

batko32 - другото дискче е запазено за теб :)

Backbone - В момента имам предложение за комплекта 29 лв, но ако аз поема транспорта до Благоевград, което прави ~ 23 лв чисто. Ако 25 лв. за комплекта те устройва, ще ти го дам...

Ако се откажат....взимам целия комплект ;) на 29Лв

batko32 - понеже никой не се свърза с мен за комплекта, свободен е , ако те интересува. За цената ще се разберем ;)

Е аз съм сериозен. Освен това ще взема и едно комп-че както се бяхме разбрали ;) :)

EDIT:

Съжалявам момчета ама ако искате вземете ХДД-тата.Аз се отказвам засега защото излезна по-спешна нужда "ЦПУ :( "

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...