AssassiN Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Фирмата, в която работя търси да назначи Офис Асистент. Изискванията са: -Добро владеене на Английски език -Умения за работа с Office -Добри познания по Adobe Photoshop, Corel Draw. Фирмата е оторизиран дилър на MasterItalia - внася шапки от Италия. Развива рекламна дейност. Работи се от 9:00 до 17:30(в някои дни може и да се наложи да се поостане малко повече). Заплащането е обвързано с оборота на фирмата. При всички случаи ще бъде не по-малко от 250 лева. Ако има заинтересувани, нека изпратят CV на assassin@netbg.com. CV-тата ще ги предоставя на управителката на фирмата. При интерес от нейна страна към някой от кандидатите, той/тя ще бъде поканен/а на интервю. Ако имате допълнителни въпроси, пишете по темата, аз ще я преглеждам и ако мога да ви помогна с още информация, ще го направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Мдам....браво 52 човека са видяли обявата, но нито един е е написал нещо, нито пък е изпратил CV. Е, щом не ви се бачка, добре. не знам защо си мислех че тук може да се намери някой подходящ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Мдам....браво 52 човека са видяли обявата, но нито един е е написал нещо, нито пък е изпратил CV. Е, щом не ви се бачка, добре. не знам защо си мислех че тук може да се намери някой подходящ... <{POST_SNAPBACK}> Жоре а за шеф има ли работа , ако беше с немски можеше и да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Мдам....браво 52 човека са видяли обявата, но нито един е е написал нещо, нито пък е изпратил CV. Е, щом не ви се бачка, добре. не знам защо си мислех че тук може да се намери някой подходящ... Аз бих се навил, но: 1. в момента съм в сесия и нямам възможност за работа в тези часове. 2. нямам добри познания по Photoshop и Corel Draw, a по-скоро basic познания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Мдам....браво 52 човека са видяли обявата, но нито един е е написал нещо, нито пък е изпратил CV. Е, щом не ви се бачка, добре. не знам защо си мислех че тук може да се намери някой подходящ... <{POST_SNAPBACK}> И аз бих се навил, защото като гледам пасвам доста добре на изискванията, ама този месец имам много неща на главата, като например изпити и кандидатстване За юли или август виж е друго нещо, макар че мноого ме съмнява да не си намериш човек дотогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 В какво точно се състои работата? Офис асистирането или работата със Photo Shop и CorelDraw са с приоритет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Здравейте. В момента работя точно с Photoshop и CorelDraw като илюстратор на учебници, постери и др. в ПУ. Познавам добре английския и владея Office. Имам висше биологическо образование и информационни технологии, разбирам от комп. мрежи. Заслужава ли си да напускам настоящата работа? Сега взимам 220 чисто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Здравейте. В момента работя точно с Photoshop и CorelDraw като илюстратор на учебници, постери и др. в ПУ. Познавам добре английския и владея Office. Имам висше биологическо образование и информационни технологии, разбирам от комп. мрежи. Заслужава ли си да напускам настоящата работа? Сега взимам 220 чисто. <{POST_SNAPBACK}> Нищожно заплащане,като се има в предвид уменията ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Da i nai veroqtno ne naemate u4nici Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 @AssassiN Още ли важи или вече си си намерил човек ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenzo Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Важи ли още обявата? Колкото до мен - интересува ме и друг въпрос: работата постоянна ли е или може да се работи само месец, два(лятото).Иначе съм заинтересован, отговарям на изискванията, но предполагам вече мястото е заето, щом не се пише в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.