Jump to content
BulForum.com

продавам Macintosh performa 6400/180 (търг)

Recommended Posts

продавам макинтош перформа 6400/180.спецификации тук и тук.само кутията (която си е бая тежичка и има добре запазен външен вид), няма мишка, клавиатура, монитор- снабден е с флопи и сиди-това е, което виждам , че се подава от кутията :D - за отвътре се консултирайте с горните ликове.Първо от макове не отбирам,второ- на един приятел е-подарък му е и той ми го даде да го продам, мисля че има инсталиран линукс,нямам възможност да го тествам, ма след като му е подарък не вярвам да има проблеми (тоест работи си).цена - честно незнам. Да беше писи как да е, ама за мак нямам идея как вървят. затова , за да спазя правилата слагам първоначална цена 25 лева и стъпка на наддаване - 1 лев.търгът ще продължи до 4 юни- който даде най-много пИчели.блиц цена 65 лева.предложения и въпроси - само в темата!.

:( Ми , то май според правилата на форума другаря Фридрих Енгелс печели

"ябълката на раздора ". Да му е честита :P

:( Ми , то май според правилата на форума  другаря Фридрих Енгелс печели

"ябълката на раздора ". Да му е честита  :P

ами така е- според правилата на търга Friedrich спечелва мак-а!на тъй като съм много комерсиален :lol: и имам предложение от OpenBSD за 40 лева мисля, че , ако до 20 часа на 6.06.2005 Friedrich не ми прати ЛС или смс на телефона да се разберем къде да се видим да тества компа, то мак-а отива при Open BSD.затова крайния победител ще го кажа по-късно вечерта. благодаря за вниманието на всички участници в търга.

АМАН ОТ ИЗНУДВАЧИ !!  :sick  :angry1  :wir

Отказвам се!  :bgrin:

не те изнудвам, ако желаш да го вземеш ще ти го дам за предложената от теб цена!писал какво е условието-да се свържеш с мен до довечера.

не те изнудвам, ако желаш да го вземеш ще ти го дам за предложената от теб цена!писал какво е условието-да се свържеш с мен до довечера.

Друг път бъди по-ясен. Аз все пак се отказвам. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...