lubb Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 продавам макинтош перформа 6400/180.спецификации тук и тук.само кутията (която си е бая тежичка и има добре запазен външен вид), няма мишка, клавиатура, монитор- снабден е с флопи и сиди-това е, което виждам , че се подава от кутията - за отвътре се консултирайте с горните ликове.Първо от макове не отбирам,второ- на един приятел е-подарък му е и той ми го даде да го продам, мисля че има инсталиран линукс,нямам възможност да го тествам, ма след като му е подарък не вярвам да има проблеми (тоест работи си).цена - честно незнам. Да беше писи как да е, ама за мак нямам идея как вървят. затова , за да спазя правилата слагам първоначална цена 25 лева и стъпка на наддаване - 1 лев.търгът ще продължи до 4 юни- който даде най-много пИчели.блиц цена 65 лева.предложения и въпроси - само в темата!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 26 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 и 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpenBSD Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpenBSD Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpenBSD Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Ми , то май според правилата на форума другаря Фридрих Енгелс печели "ябълката на раздора ". Да му е честита Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Ми , то май според правилата на форума другаря Фридрих Енгелс печели "ябълката на раздора ". Да му е честита <{POST_SNAPBACK}> ами така е- според правилата на търга Friedrich спечелва мак-а!на тъй като съм много комерсиален и имам предложение от OpenBSD за 40 лева мисля, че , ако до 20 часа на 6.06.2005 Friedrich не ми прати ЛС или смс на телефона да се разберем къде да се видим да тества компа, то мак-а отива при Open BSD.затова крайния победител ще го кажа по-късно вечерта. благодаря за вниманието на всички участници в търга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Тук http://www.evrocom.info/invision/index.php...1717&hl=macinto се продава още един ... ако има мераклии да ми пишат ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 предложения и въпроси - само в темата!. АМАН ОТ ИЗНУДВАЧИ !! Отказвам се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 АМАН ОТ ИЗНУДВАЧИ !! Отказвам се! <{POST_SNAPBACK}> не те изнудвам, ако желаш да го вземеш ще ти го дам за предложената от теб цена!писал какво е условието-да се свържеш с мен до довечера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 не те изнудвам, ако желаш да го вземеш ще ти го дам за предложената от теб цена!писал какво е условието-да се свържеш с мен до довечера. <{POST_SNAPBACK}> Друг път бъди по-ясен. Аз все пак се отказвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.